HjemlighedVærktøj og udstyr

Brandenburg-brændeovn: typer, egenskaber, plante

Måske ingen hjemmehørende i en privat hus, som er mindst en gang tænkt over installationen af pejsen. Hvis du udstyre dette produkt selv, så er det usandsynligt at opfylde sikkerhedsforskrifterne. Derfor bør dette spørgsmål gives præference for træ-agtigt design klar, fordi de er funktionelle og opfylde hovedformålet - rumopvarmning, derudover de kan købes fra hylden. Blandt andet de nuværende modeller har et originalt design, en bred vifte af farver og former, samt alle mulige konfigurationer, så ovnen kan være let passer ind i et moderne interiør.

Hvilket udstyr til at vælge

Som et eksempel på et sådant udstyr kan betragtes som en model "Brandenburg". Komfur fra denne producent præsenteres til salg i et stort sortiment, og den rolle, fordelene ved sådanne installationer fungerer, at deres arbejde ikke afhænger af gas, elektricitet, eller alternative brændstoffer. Ved at købe en af disse modeller, vil du være i stand til at levere opvarmning af hele huset, og varmen vil blive frigivet gradvist, hvilket sikrer støtte til en konstant temperatur i ganske lang tid.

At vælge en producent bør give fortrinsret til indenlandske virksomheder, fordi disse virksomheder bruger teknologi og materialer på niveauet for udenlandske, men sæt rimelige priser. Således vil hver bruger kunne finde en model, han kan lide, fra en hvilken som helst pris segment.

De vigtigste typer af ovne "Brandenburg"

"Brandenburg" - ovn, som er repræsenteret ved en række forskellige modeller. Blandt det store udvalg af udstyr, du kan finde:

  • med den øvre skakt;
  • konstruktion med de øvre skorsten og adgangspaneler;
  • ovn med jernplade;
  • enheder med en støbejernsovn og en varmeveksler;
  • brændeovne med en skorsten og aftagelige paneler;
  • brændeovne med en varmeveksler;
  • komfurer vinkel;
  • pejseindsatser.

Beskrivelse af nogle arter

Hver model har sine egne kendetegn og omkostninger. Fx ovne med topudgang designet til rumopvarmning, men hvis enheden er suppleret med en støbejernsovn, kan det også anvendes til madlavning. Hvis du ønsker at nyde alle fordelene der er anført ovenfor, samt bringe ind i huset af komfort, kan du vælge ovnen "Brandenburg Verta', som koster 21.800 rubler.

"Brandenburg" - komfur, som kan rumme selv de mindste rum. Dette refererer til den kantede design, som koster 21.800 rubler. Nyd flammerne for at få varmen og til opvarmning af hjemmet areal på 140 m2, kan du bruge pejseindsatsen "Brandenburg 700", som kommer til at betale 22.500 rubler.

Specielle funktioner

"Brandenburg" - komfur, som du kan installere selv. Installationen skal være i overensstemmelse med instruktionerne i reglerne eller i lignende værker. Det er bedst at overlade dette arbejde til kvalificeret personale, som vil blive styret af de regler, der er fastlagt af producenten. I dette tilfælde, som praksis viser, røggasserne kanaler og reparation af ovne kræver ikke så hurtigt som i den selvstændige installation.

For skal overholdes korrekt og sikker drift af pejsen følgende betingelser: ovnen at installere i det rum, hvor tilstrækkeligt intens indstrømning af forbrændingsluft. Blandt andet skorstenen skal være høj. Dets minimale længde er 5 m. Flue kanaldiameter bør være lig med denne parameter, ejendommelige til ovnen røg indsamling ledning eller være større. Dimensioner razdelok og afsatser under installationen skal overholde SNIP 2.04.05-91.

brandsikkerhed

Komfur for huset skal placeres på gulvet, som var tidligere nødvendig for at kontrollere for levelness og fladhed. Sin base bør ikke være brændbart, og under en dør af forbrændingskammeret skal installeres stålplade, gælder dette også for bakken til opsamling og fjernelse af aske. Dimensionerne af arket skal være 700 x 500mm eller mere. Dets tykkelse skal være lig med 0,5 mm. Installere nødvendige udstyr således, at temperaturen af det omgivende materiale, når enheden ikke overstige 50 ° C. Dette gælder for brændbare overflader. Hvis brændeovnen til hjemmet er beliggende i nærheden af brændbare konstruktioner og materialer, bør fjernelsen af produktet fra dem være 80 cm. Hvornår kan ikke udføres disse betingelser, bør skærmen suppleres med brandsikker udstyr.

Nærmere oplysninger om hjørnet af ovnen

Hvis du er interesseret i ovnen hjørne, bør du være opmærksom på sine vigtigste karakteristika. Denne model kan købes for 21.800 rubler. Udstyret er beregnet til rumopvarmning og design gør det muligt at installere den i et hjørne. Sådanne genstande er forsynet med en stål dør og varmebestandigt glas. Ovnen er enkel og stærk, har en støbejern rist, og under drift kan anvende en økonomisk brændstofforbrug mode.

Dybde, bredde og højde af strukturen er 620 x 790 x 900 mm. vindue dimensioner er 390 x 340 mm. Foringen er lavet af ildfast ler. Udstyr vejer 156 kg, som bør overvejes, før du installerer den. Diameteren af skorstenen er 115 mm. Mærkeeffekt struktur er 9 kW, indikerer dette, at den maksimale gulvareal kan nå 90 m 2. Saunaovnen har en vinkelformet glas rengøringssystem, en støbejern rist, samt keramiske skær side. forbrændingsmodus kan operatøren justere, men om nødvendigt kan chamottesten, der anvendes som ovn foring udskiftes.

Karakteristika ovn med en ovn

Komfur "Brandenburg" med komfur omkostninger for forbrugeren af 18 200 rubler. Dette udstyr kan bruges ikke kun til opvarmning, men også madlavning. Alt dette serie af ovne har en stål dør med varmebestandigt glas. Ovn let at installere og let at betjene.

Til tætning af aftagelige samlinger anvendte varmeresistent ledning. Hvis det er nødvendigt, kan du køre lange ovn forbrænding tilstand, vil udstyret arbejde uden brændstof bogmærker til 5 timer. Apparatet kan anvendes som den primære varmekilde, fordi det har en tilstrækkelig høj kapacitet. Dimensionerne er 435 x 555 x 835 mm. Glasset har følgende dimensioner 390 x 340 mm. Som foringsmaterialet, som i ovennævnte tilfælde, chamotte virker.

Kendetegn ovn "Prism" med den øverste skorsten

Komfur "Brandenburg prisme" med den øverste skorsten ville koste forbrugerne lidt dyrere, dens pris er 33 900 rubler. Dette udstyr kan bruges til rumopvarmning. Effektindretningen er tilstrækkelig høj, er 14 kW, det tillader brug af udstyr som den primære varmekilde. Efter lanceringen, vil du opnå en hurtig opvarmning af lokaler.

Designet bruger en lille mængde brændstof. Ovnen er lavet af høj kvalitet konstruktionsstål anvendelse import komponent. Enhedens dimensioner er 520 x 710 x 1000 mm. Men vinduet dimensioner kan være som følger: 390 x 340 eller 390 x 115 mm. Den vejer 175 kg enhed, der kræver et fast, plant gulv. Diameteren af skorstenen er 150 mm. Denne multideck ovn kan opvarme et hus på op til 140 m2.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.