TravelingRejsetips

Brest-regionen, sanatorium "Nadzeja": generel information og fotos

Sanatorium - et godt sted, hvor du kan ikke bare gå gennem rehabilitering selvfølgelig, men også slappe af. Efter alt, når familien nogen der har behov for rehabilitering, er det vanskeligt at planlægge din ferie i en sådan måde, at holde det sammen. I denne artikel vil vi tale om sanatoriet "Nadzeja". Dens navn kan oversættes som "Hope". Placeringen af dette kompleks for familier - Hviderusland, Brest region. Sanatorium "Nadzeja" tager på ikke kun genvinding af borgerne, men også turister fra nær og fjern i udlandet. Brest-regionen er berømt for sin vidunderlige natur. Der er vidt spredt over Bialowieza Forest. Og, kan du gå på en udflugt i den heroiske Brest Fortress eller de gamle slotte i Hviderusland. I denne artikel vil du finde ud af, hvad lidelser behandles på sanatorium "Nadzeja", hvor den er placeret, er værelserne placeret i nogen gæster, end de bliver behandlet, og hvad de skal gøre i sin fritid. Vi vil give en kort opdatering på 2016 priser.

Hvor er det sanatorium "Nadzeja", og hvordan man kommer dertil

Den officielle adresse på sundhedsinstitution er, at kanalen "Pinery" Zhabinka distrikt, Brest region. Sanatorium "Nadzeja" Placeringen er virkelig perfekt. Det indtager en stort område midt i fyr og gran skov, på bredden af en temmelig stor sejlbare flod Mukhovets. Ikke langt fra den udvej er en anden kursted kaldet "Bug". Så gæster vil ikke føle sig isoleret fra civilisationen. For at komme til udvej kan være som en bus der og jernbane. Placeret "Nadzeja" i den sydvestlige del af Hviderusland, tre hundrede og femten kilometer fra hovedstaden Minsk. Fra det regionale center, Brest, er det adskilt 35 km, og fra byens Zhabinka - femten. I denne sidste landsby har en banegård. Fra det til den udvej shuttle bus. Bare nødt til at gå med en fjerdedel af en time. Fra Brest til "håber" og busser. Rejsetid - omkring en time. Privat bil kan nås på motorvejen, ved siden af Brest fra Minsk. Drej sanatorium "Nadzeja" markeret vejskilt.

område

Den sanatorium ligger midt i en granskov. Landskabet her er smuk og luften er på grund af mangel på industrielle virksomheder, meget ren. Dette også attraktiv for turister Brest region. "Nadzeja" sanatorium har walled areal på tredive hektar. Den blev opført i 1993. Men siden da, nogle nye bygninger bygges og gamle renoveret. Sidste renovering fandt sted i 2012. Gæsterne er indkvarteret i ti boliger af varierende højde. Der er også en cafe bygning, bade, fitnesscenter og andre bygninger. Territory meget anlagt og godt vedligeholdt. Overalt pæn bane lagt mellem fyrretræer. Medicinsk bygning forbundet til de vigtigste indendørs varme passage. På det område er der en legeplads og parkering. Jeg vil også gerne sige et par ord om stranden. På stranden i den varme årstid Muhovtsa solbadning, badning, fiskeri.

placering

Ti sovesale giver mulighed for afvikling af gæster med forskellig smag og muligheder. etagers bungalow tjener for fans privatliv (№№ 1 og 2). Små duplex huse - et nummer 3, 4, 4a, 7, 8 og 9. Der er også to fire-etagers bygninger: nummer 5 (det er den ældste) og 10. Typer feriesteder fond består af to hundrede og tres sæder. Dette kunne komme som en, og et par eller hele store familie. Selv helt raske mennesker kan bo i sanatorium "Nadzeja" (Brest-regionen). Efter alt, her kan du købe en billet som en behandling, eller blot bruge som et kursted spahotel. Værelserne på feriestedet er opdelt i to kategorier. "Standard" kan være enkelt, dobbelt og tredobbelt. Dette værelse har et badeværelse med bruser, køleskab, TV og kedel. "standarder" er tilfælde №№ 2-5, 9 og 10. I det ene-værelse "pakke" (i №№ 1-3, 5, 10) til den normale sæt af tjenester tilføjet hårtørrer, strygejern og mulighed for at placere ekstra senge. Der er en række af resorts med et soveværelse og en stue. Denne suite, som er anbragt i huset № 1, i badeværelset er bidet.

ordning

Sanatorium "Nadzeja" (Brest-regionen), som er meget attraktive fotos, indtager et stort område. Men det organ, der er så gæsterne ikke skaber unødvendige problemer. Hvis du kommer til hvile i den kolde årstid, gå ud af den sovende krop i spa og spisestue vil være på den indendørs opvarmet overgang. To legepladser placeret i sundhed kompleks, børns forlystelser, tennisbane, fitnesscenter, en lille kunstig sø, rekreativt område med springvand. Sanatorium en af hans parti ud af flodbredden. Der, i sommeren udstyret strand. Sommer scene, hvor et diskotek om aftenen, er placeret således, at musikken ikke forstyrrer andre gæster sanatorium hvile. Mellem "Hope" og kursted "Bug" er en vej. Ved siden af hende står en lille malerisk kapel.

Brest-regionen, sanatorium "Nadzeja": behandling

Hvad har denne helsecenter, den fokuserer på hvilke lidelser? Frisk luft fyldt med duft af fyrrenåle, i sig selv gavnlig effekt på luftvejene. Også holdt produktiv (og vigtigst, behagelig) behandling af nervøs, muskuloskeletale og det kardiovaskulære system. I det hele Hviderusland er en obligatorisk certificering for resorts. Er ingen undtagelse og Brest-regionen. Sanatorium "Nadzeja" - et kursted og gæstehus første kategori, i henhold til resultaterne af denne vurdering. Det vil sige, at han - en af de bedste i Hviderusland. Til behandling bruges ikke kun af fysiske faktorer, såsom klimatologiske, Thalasso og heliotherapy. Til applikationer specielt bragt healing Sapropelic frisk snavs. Med det nyeste udstyr, som er forsynet med et sundhedscenter, kan du ikke kun tage et kursus af procedurer, men også at undersøge sin krop grundigt for at identificere sygdomme på et tidligt tidspunkt.

Brest-regionen, sanatorium "Nadzeja": tjenester

Anmeldelser opfordres til at besøge Diagnostic Center feriesteder. Der du lave et elektrokardiogram, en omfattende blodanalyse, en peak flow meter. For et ekstra gebyr, kan du fortsætte behandlingen af hans krop på sanatoriet "Bug". De gør ultralyd, cykel motion test, spirography. Hvis du køber en billet til sanatoriet "Nadzeja" (Brest-regionen), i dens omkostninger allerede omfatter alle lægelige ydelser. Denne procedure af vand, mudder, massage, inhalation, speleoterapija (bo i saltsyre rum), fysioterapi og andre medicinske procedurer. I forliget er du sikker på at passere udnævnelser. Ernæringsforsker, hvis det er nødvendigt, for at udvikle en skræddersyet ernæring kursus. For et ekstra gebyr, kan du tage det næste kursus af behandlinger: akupunktur, aerobic, amplipulse, paraffin-ozokerit applikationer, Aromaphytotherapy, vakuumrefleksoterapiyu og hydrogalvanic bad.

Ferie med børn

Denne region har længe været kendt som en rekreativ. Siden Sovjettiden, der fortsætter med at operere lejre for børn, som er berømt for Brest-regionen. "Nadzeja" Sanatorium accepterer børn behandling, der spænder fra tre år. For dem modtager en børnelæge. Denne læge vil ordinere den lille patient procedure baseret på alder og sundhedsmæssige forhold. Børnene vil ikke kede sig i sanatorium "Nadzeja". Efter alle, to legepladser, er der forlystelser er udstyret til dem. I løbet af sommeren, børnene have det sjovt sprøjt i en flod. Siden februar i år på et sanatorium åbnet og en spillehal - for de yngre gæster, der kom til rekreation i den kolde årstid. Børn nyder mini zoo. Efter måltidet, børnene plejer at gå der til at fodre grise, høns og geder. Gennem det område af udvej er spredt morsomme skulpturer lavet af drivtømmer. I efteråret, kan du samle svampe med børnene, og om sommeren - velsmagende bær.

Patienter og besøgende

Vi har allerede nævnt, at kurstedet anvendes til effektiv behandling, og for friluftsliv, som er berømt for Brest-regionen. "Nadzeja" Sanatorium accepterer alle kategorier af turister. Hvis du ankommer til et kursted bare slappe af og ønsker at bruge det som et resort hotel, du er ikke begrænset i valget af længden af opholdet. Betaling er til leje. En anden ting, hvis du ønsker at gennemgå et behandlingsforløb eller genoptræning. Så har du brug for at deltage til for at tage fra din læge (eller dit barns børnelæge) ekstrakt-retning (skema 1 honning / u-10). Dette gælder især for udenlandske turister. Hvis du har et sanatorium bog, er det også nødvendigt at tage med sig. Russerne skal vise en voucher administrator for registrering tilladelser. På barnet skal have en fødselsattest, et sanatorium kort, certifikat for vaccination, screening for enterobiosis og epidemiologisk miljø, taget tidligst tre dage før afrejse. Bo, det er, er en forbedring bane designet i en periode på ikke mindre end to uger. Og om sommeren - mere end seksten dage.

En procedure til at modtage i sanatorium

Betale en billet eller ophold i byen, kan du fjernstyre. Russerne har ikke brug for et visum for at besøge Hviderusland. Det er nok til at få dit pas, og her er det - Brest region. Sanatorium "Nadzeja" udfører registrering af sine gæster i den administrative bygning. Hvis du ankommer til behandling eller genoptræning efter en sygdom, vil du fortsætte med at tale med terapeuten (eller børnelæge) feriesteder. Han vil undersøge dig eller dit barn og ordinere behandlinger og deres tidsplan fra listen over tjenester, er omkostningerne herved inkluderet i billetprisen. Dette kan være en boble bad, brusebad, salt rum, urtemedicin, inhalation, oxygen- cocktails, massage, fysioterapi, brug af mineralvand, termiske og electro. Desuden vil lægen bede dig om at vælge noget fra procedurerne for vejafgift.

Ting at gøre i sanatorium

dette kan give det indtryk, at raske mennesker i de "håber" vil være kedeligt. Hvad skal man gøre, mens de syge medlemmer af familien er procedurerne? Der er ingen grund til at bekymre sig. Resortet har en udflugtsskranke. Tilmelding i en gruppe, kan du gå med bus til en spændende dag tur. En guide vil fortælle dig om alle de interessante steder, der er så rig på Brest region. Sanatorium "Nadzeja" (denne information nævnt ovenfor) tilbyder en vifte af faciliteter designet til at tage et fritids-vacationers. Dette og tennisbaner og basketball og et diskotek om aftenen. Ud til spisestuen, den komplekse driver en lille hyggelig café. Børnene kan tilbringe fritiden på legepladsen, i mini-zoo, rides.

priser

I "Nadzeja" sanatorium er et fleksibelt system af rabatter. I sommerperioden, prisen lidt højere, men ikke signifikant. Langt vigtigere er, at jo længere varighed dine billetter, jo billigere levende ud i sanatorium for en dag. Det skal erindres, at prisen inkluderer fem måltider. Og hvis du betaler for en billet (mindst 14 dage), så proceduren. Udgifterne til en nat i standarden for to personer - tre tusinde fem hundrede rubler. Det samme antal, men de tyve-en dag vil koste dig (med behandling) i halvfjerds-fire tusinde russiske rubler. Funktioner sådanne tjenester vil koste henholdsvis 4.700 og 97.000.

anmeldelser

De, der var heldige nok til at gå til et kursted, meget roste sanatoriet "Nadzeja" (Brest-regionen). Anmeldelser nævne de smukke lyse værelser med nye møbler og inventar, fremragende hjertelig mad, høflighed og venlighed af personalet, vidunderlige behandlinger og velplejet område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.