BilerBiler

Køretøj Oversigt "Mercedes 600 C" (S 600): specifikationer, beskrivelse, ratings

"Mercedes S 600" i 140-meter krop - en legende, der går ud i syv år - fra 1991 til 1998. Denne bil blev erstattet af Mercedes, fremstillet i 126-m legeme. Denne maskine med den tid, simpelthen forældet. Fordi "den 600:e" kom til verden, som næsten øjeblikkeligt blev synonymt med "konsekvens", "succes" og "god smag".

Kort om modellen

Så, hvad er den første ting du kan sige om 600? Denne bil, som på det tidspunkt skabte en furore. I modsætning til sine forgængere, han har glade kritikere og potentielle købere af den aerodynamiske krop, termoruder, selvlukkende døre og bagagerum. Plus alt inde blev installeret klimaanlæg, der fungerede selv efter ophør af driften af motor. Og denne bil blev efterfølgende antenne opfanger, når føreren vender tilbage op.

I første omgang blev modellen tilbudt med fire motorer og to baser. Lige vendt otte forskellige muligheder. Den mest attraktive for bilister blev V-formet kraftenheden 12 M120E60 cylindre. I alle de år af frigivelsen kom ud 16 modeller med forskellige 8- og 6-cylindrede motorer. Og det er kun benzin-versionen. Men det producerer også diesel. Generelt valg blandt bilister i halvfemserne var temmelig stor i denne henseende.

populær model

Den mest kraftfulde version af modellen er den 140 th af kroppen, kendt som C 600 L. Den adskiller sig stærke specifikationer, som selv i dag er forbløffende. Enheden er monteret under hætten af denne version kan producere 394 hestekræfter. Den maksimale hastighed på 250 kilometer i timen. Hævdede forbrug - 13,7 liter pr 100 km (kombineret), men med den "alder" selvfølgelig, det øger. Faktisk bruger bilen mere end 20 liter pr 100 "urbane" kilometer. Og op til 100 km / t denne bil accelererer i 6,6 sekunder. Generelt - er urealistisk stærk, hurtig og dynamisk køretøj til halvfemserne.

Denne 600-th "Merce" kunne stadig prale af en 4-bånds "automatisk", servostyring, uafhængig multi-link affjedring (både for og bag), ventilerede skivebremser, ESP, ABS, ASR og mange andre tilføjelser. Denne bil er alt, kan være nødvendig. Ikke så mærkeligt, det er blevet så populært, og stadig den dag.

Budgettet versionen

Med 600 - bilen er ikke billigt. Hvis selv nu det kunne koste mindst en halv million (i fremragende stand og i et anstændigt sæt), så kunne det tillade sig kun velhavende mennesker. Alligevel et år efter præsentationen af budgettet udgave af maskinen verden 600 blev tildelt.

Først blev kendt som 300SE 2.8. Det pralede en 2,8-liters motor og manuel gearkasse. Den anden version af den 3,5-liters turbo 6 cylinder blev installeret. Sandt nok, diesel modeller S-Class (som længe har etableret tradition) blev udviklet for at blive derefter sendt til Nordamerika til eksport. Denne tilstand kan forklare mange mærkelige funktioner i sådanne maskiner. For eksempel installeret som standardudstyr automatgear (vi ved alle, at i Amerika i dag, det store antal mennesker flytter til automatgear, så det er når det drejede sig om det samme). Og den første diesel-model "600:e" virkelig sendt til USA. Men så blev det besluttet, at maskinen var alt for vellykket, at fratage hende af europæerne. Og det begyndte at erhverve hovedsagelig for taxier.

Ændringer i 1994

"Mercedes" S 600 W 140, hvis kendetegn er blevet drøftet ovenfor, de første tre år lykkedes at skære hjerter tusindvis af bilister. Og bilen fik virkelig høje karakterer. Anmeldelser af modellen "Mercedes S 600" inspirerede producenter og udviklere til restyling.

Det blev besluttet at udskifte glas blinklys på gennemsigtige (tidligere var de appelsin, og det syntes at mange ikke harmonisk). Bag sætte nye lys. Også reduceret bilens kørehøjde. Plus plast kofanger med en mat overflade begyndte at male i samme farve som kroppen.

Med hensyn til udstyr, har bilen fået en forbedret interiør og ny elektronik. Inde var mere stilfuld og elegant. Og der var en ny kølergrill. Generelt udgav bandet betydeligt "opdateres" og opdateret "Mercedes C 600". Især i betragtning af det af udviklerne, fans straks mærke Mercedes-Benz.

Tekniske opdateringer

Ud over den eksterne restyling af den nye version er anderledes selv nogle hvad tekniske funktioner. Udviklerne har fungeret godt på motorerne. Især V12 og V8. På M119 motoren som følge af forbedringer, en ny krumtapaksel, også er blevet optimeret reguleringsventiler. Men det viste sig letvægts stempler. For hver cylinder - individuel spole. Han har også, ligesom M120, der var en optimeret motor styreenhed.

Drevet af de opdaterede enheder bliver mere kompakt og let automatgear. Den er også udstyret med en elektronisk styreenhed, og selv ind i femte hastighed - øges. Hun, til gengæld var i momentomformer låsemekanismen. Tak til alle disse ændringer, har maskinen ikke blot blevet et mere "føjelig", dynamisk og teknisk perfekt. Alligevel brændstofforbruget er reduceret betydeligt. Han var lavere med så meget som 7 procent, hvilket er en anstændig ydelse. Frigivelse af giftige gasser og overhovedet kogt ned til et minimum - niveau faldt med 40 procent (!). I dette tilfælde blev der observeret nogen forringelse i form af dynamik.

Seneste ændringer

I 1996 bilen var sidst opgraderet. Skuffe "antenne" besluttet at fjerne - i stedet havde de en radar parkeringssystem, som i dag er kendt som parkeringssensorer. En anden installerede GPS-modtager. Diesel model udskiftet og gør en anden. Nyheden optrådte 3-liters turbo enhed med en reduceret arbejdsvolumen, men turboladede (som i øvrigt kendetegnet ved mellemliggende køling).

"Seks" var noget særligt - det var mere end en maskine. Hun bragte en masse helt nye, ikke kun for Stuttgart mærke, men også for hele automotive verden som helhed. Denne model var en af et par på et tidspunkt, hvor den påførte ruder. Det er også usandsynligt, at have været i stand til at finde endnu en sådan maskine, hvorfra glasset under opstigningen standses omgående, så snart de forhindrede enhver fremmed objekt (en hånd, for eksempel). Og endnu, "den 600:e" - Europas første maskine, der elektriske system salon spejl blev brugt.

særlige versioner

Ud over almindelige modeller er blevet løsladt andre versioner, særligt. For eksempel, i 1992, jeg så lyset pansret køretøj. Hun blev kendt som Sonderschutz. Pansrede vinduer, indbygget ovn, specielle dæk, høj styrke materialer ... Det er alle i høj grad påvirke bilens sikkerhed. Ja, og hendes vægtøgning - bare halvanden tons.

Den anden særlig version - en Mercedes-Benz S 600 Lang. Mere specifikt Pullman limousine. Oprindeligt udvidelse maskine tager et firma ved navn Binz. Men så tog det "Daimler". "Et hundrede og fyrrerne saves og derefter tilsat indsætte en meter i længden.

I 1995, alle sammen der var en blanding af disse to versioner. Det blev kaldt - Pullman-Sonderschutz. Det vil sige, en pansret limousine. Disse ændringer skabt ekstremt lang, vanskelig og hård. Arbejdet var kedelig. Det er ikke overraskende, at alle ordrer behandles efter individuel aftale med den person, der ønsker at erhverve en speciel udgave. Og af denne grund ikke er blevet annonceret prisen. To år - det er cirka hvor meget tid blev brugt på produktion af pansrede limousine.

Og det sidste "særlige" bil - det er ... "popemobile". Lando-version specielt til paven.

Moderne "600:e"

Til dato, den 600-th "Mercedes" er meget populære. Det er bare ikke for 140-m og 222-meter krop. Denne utrolige maskine! I den grundlæggende konfiguration har den fået en 12-cylindret V-twin 530 hestekræfter (!) Motor forskydning af seks liter. Traditionelt er det L-versionen udstyret med automatgear og baghjulstræk.

Det maksimale, der kan udvikle et nyt produkt i 2015, er 250 km / t, og det er elektronisk begrænset. Til hundrede bil accelererer lidt mere end 4,5 sekunder. I kombinerede forbruger hun cirka 11,3 liter brændstof. Prisen for denne bil starter ved 11 millioner rubler, så den kan tillade sig en fast mand, med en tilsvarende indkomst og evnen til at opretholde denne maskine.

Brabus

"Brabus" - er en af de bedste tuning studie, som er engageret i "Mercedes". Så Brabus specialister kunne simpelthen ikke ignorere "den 600:e" i 222-meter krop. Og jeg får bare uvirkeligt kraftfuld maskine. For det første slagvolumen var 900 (!) Hestekræfter. Den maksimalt mulige hastighed - 350 kilometer i timen. Acceleration faldt til 3,7 sekunder (dermed bliver, femten sekunder hurtigere). Slagvolumen steg med 253 cc

Men prisen er passende. For at købe en sådan maskine skulle bruge 390 tusind dollars. Til gengæld vil folk få et fantastisk køretøj, der inkarnerer al den nyeste teknologi. Plus, bilen utrolig design, optik og interiør. Hvis vi taler om perfektion af bilindustrien kunst, W222 Brabus - dette er det.

"Mercedes" -limuzin S 600 W222

Ifølge den etablerede tradition i halvfemserne gruppen besluttet at udgive en anden "Lang" version. Det blev understreget, og det nye produkt overskrides, selv Mercedes-Maybach S 600 af deres dimensioner. Dens længde er 6,5 meter uden en millimeter! Hjulet base er imponerende - 4.418 mm. En højde -. Næsten 1,6 m Så på trods af de eksterne dynamik og raffinement, på den mest rummelige. Men under kølerhjelmen - motoren biturbo V12.

Hvad kan jeg sige til sidst? Den omstændighed, at "Mercedes" - ikke bare en bil. Det kan siges, en livsstil. Anmeldelser af disse maskiner er meget positiv. I tekniske termer, er det ikke noget at klage over. Det eneste negative, hvilket kan ses i de anmeldelser af ejerne, det er dyre ting og AT, undertiden højt brændstofforbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.