BilerBiler

VAZ-2170 "Priora" (Salon): tuning og raffinement

I øjeblikket den hjemlige lille bil "Lada Priora" er en god mulighed for dem, der ønsker at købe en attraktiv og økonomisk bil for få penge. Men ikke alt er perfekt i "Lada", som det ser ud ved første øjekast. Den indvendige og udvendige af nye elementer er gennemsyret af lave omkostninger, og denne bil er bestemt ikke udtryksfuld i sammenligning med andre maskiner. En ændring, der kun kan færdiggørelsen af den udvendige og indvendige tuning. Lad os i dag, vil vi se til den sidste egenskab.

"Lada Priora": Tuning af salon

Foto viser, at takket være den nye interiør og dramatisk kan ændre udseendet af maskinen. I det mindste behøver fodgængere ikke ligefrem efterlade en bil uden opsyn. Men hvor skal starte tuning salon? "Lada Priora", først og fremmest må ændre den forreste og ekstra bagerste sæderække. Sport muligheder med udtalt sidestøtte vil ikke kun være behageligt for chaufføren, men også attraktiv. Sammen med sæderne glem ikke om sikkerhed. Når den indvendige raffinement er bedst at installere fire-punktsseler.

VAZ "Før" (Salon): tuning til budget bevidste bilister

Hvis du et begrænset budget eller simpelthen ikke brænde med ønsket om at skifte plads, nyde en ændring af huden. Med denne proces kan du med held supplere det indvendige udseende, det vigtigste - at nøje planlægge den fremtidige farve. Det er bedst at samle op huden med samme farve som på kroppen. Og da materialet kan tage tweed, fløjl og Tæppe. For flere velhavende chauffører har muligheder hud læder. Hele processen med at ændre polstring kan gøres både individuelt og i værkstedet, hvor alle de "Før" (indvendig) vil blive videreudviklet.

Tuning med LED

Også, ikke får runde og lys. Takket være hende, kan du gøre meget - og forbedre kvaliteten af emissionen, og samtidig tiltrække sig opmærksomhed fra forbipasserende og andre trafikanter. Hovedbestanddelen af belysning er lysdioder. De er billigere "galogenok", og lyset er meget smukkere. På spørgsmålet om, hvor man kan sætte en baggrundsbelysning kan besvares direkte - så hvor du går! Det er godt understrege formen og på instrumentbrættet og på loftet, og handskerummet, selv i de timer hun ikke gå ubemærket hen. Af den måde, i den sidste detalje er bedst at placere den LED strip i en cirkel, med henblik på at sikre en ensartet glød over skiven. Således vil sportslighed altid forfølge VAZ "Før" (Salon).

Tuning instrumentbrættet

Instrumentpanelet - det er det vigtigste element i det indre, som giver chaufføren alle oplysninger om den aktuelle hastighed, antallet af motoromdrejninger , og mange andre. Hvis du er træt af at se på kedelige pile på instrumentbrættet, kan du erstatte dem med en digital version. Disse dele sælges fuldt samlet, og finde dem nemt hvor og kofanger. Du kan gå den anden vej - obtyanut kant af panelet huden. Det er ønskeligt, at det var malet i samme nuance som beklædningen. Installation det er ganske simpelt - du behøver kun at måle den krævede område af væv, klippe og indsætte den på toppen af plastdele (men ikke på nogen måde på skiven). Hvis vi taler om tuning, bør tage sig af høj kvalitet lydsystem. For at gøre dette, skal du installere en god båndoptager, og valgfri kraftfuld subwoofer i bagagerummet.

VAZ "Tidligere" (Salon): tuning kits akustiske og dioder kan dramatisk ændre din bil!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.