HjemlighedReparationer

Plast vinduer i spørgsmål og svar

I denne artikel vil vi beskrive de typer af spørgsmål, som folk spørger, når du køber PVC vinduer. Og så, lad os starte.

Hvor stille huset med plastvinduer?

PVC-profil design reducerer støj i huset. Støjniveauet i bygningen med sådanne udformninger er omkring 50 dB, hvilket er sammenligneligt med støjen raslende blade.

Her er nogle flere eksempler til sammenligning:

  • Støvsuger - omkring 95 dB;
  • Computer - 35 dB;
  • Veje, motorveje - 80 dB;
  • Veje, motorveje - 80 dB;
  • Normal samtale - 50 dB;
  • Sporvogn - 86 dB.

    Er plast vinden misser?

Nej. Han er helt forseglet. Renser er muligt med lav kvalitet indstilling (hvis utilstrækkelig slag skum). Udformningen af selve kassen er ekstremt stramt. Denne tæthed opnås ved hjælp af specielle tætningsmaterialer baseret på gummi.

Hvor skadeligt PVC og hvorvidt det frigiver skadelige stoffer?

Spørgsmålet er virkelig omstridt. I produktionen af visse typer af profiler, der anvendes til at bibringe hvidhed bly. Men igen, gode mærker har længe opgivet disse teknologier, og erstatte dem med miljøvenlige modstykker.

De plastvinduer er bedre end andre?

Om miljøskadelige plast virkelig tale meget. Ja, til fremstilling af visse plasttyper anvendes som katalysator tungmetaller og PVC i nogle producenter i produktionen af bly blev tilsat (for at give hvid). Det anbefales, at hvis du er virkelig bekymret over miljøproblem, at købe gode mærker (f.eks Rehau, ALUPLAST, Salamander, Deceuninck). Disse anlæg ikke bruger præcis de skadelige stoffer, men fordi det øger de endelige omkostninger. Så valget er dit.

Hvad er tykkelsen af det isolerende glasenhed er optimal?

Plastic vinduer single-kammer bør være mindst 12 mm i tykkelse, 2-chamber - 21. Dette - de almindelige regler om hver fabrikant kommer på sin egen måde, men dybest set er tykkere.

Hvordan styrken af strukturen over tid?

Alle underlagt aldring. Plastic vinduer - er ingen undtagelse. Over tid, kan de let skifte farve (fra den konstante udsættelse for ultraviolet lys). PVC er ikke særligt deformeret.

Hvor gammel er PVC?

Praksis har vist - PVC er mindst 20 år, og så alt afhænger af kvaliteten af produktet.

Sådan servicere købte konstruktion

Særlig omhu af opkøb behøver ikke kun at vaske dit ansigt med varmt vand vinduer med sæbevand, og helst en gang om året for at håndtere de gummi sæler, så de ikke mister deres elasticitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.