Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Selvkørende anti-tank-pistol "sprut-SD" 2S25: funktioner og foto

I de 80 NATO-lande er begyndt intensiv vækst af sine våben. Dette var afsæt for den centrale Research Institute til at skabe et nyt koncept for udvikling af militært udstyr til de luftbårne tropper i USSR. For at skabe et effektivt instrument kan klare tankene på NATO, i 90'erne specifikt til luftbårne tropper russisk aktieselskab "Volgograd Traktor Plant" har udviklet en selvkørende antitank kanon 2S25 "sprut-SD".

Om forfatterne udvikler

"Sprut-SD" er den russiske luftbårne 2S25 selvkørende anti-tank-pistol. Chefdesigner, er involveret i fremstilling chassis blev AV Shabalin. 125-mm kanon 2A75 til "sprut-SD" 2S25 blev udviklet V. I. Nasedkinym. Arbejdet med oprettelsen af den russiske anti-tank våben fandt sted i den centrale Forskningsinstitut for finmekanik.

Start skabe

I 1982, på grundlag af den kampvogn BMP-2 layout ACS 2S25 blev skabt "sprut-SD", udviklet under kaliber på 125 mm. Det var beviset på, at brug af komponenter og moduler amfibiske maskiner, er det muligt at skabe en ny, meget effektivt værktøj. Guide CRI Tochmash besluttet, at lyset tank "Objekt 934" kan bruges til at designe en lighter chassis, som var udstyret med en letvægts 100-mm riflede kanon med opladning automatik, der er designet til 19 skud.

En af disse tanke blev grundlaget for en model prøve af en 125-millimeter pistol. Moderniseret tank "sprut-SD" er nu udstyret med 125 mm glatløbede pistol. I den klassiske proces tårn kredsløb blev anvendt. Desuden designerne undersøgt og optioner til indførelsen af våben.

test

I 1984, for erfarne skydning på området i Kubinka det blev transporteret "sprut-SD" 2S25. Testresultater af den nye ACS viste, at nøjagtigheden af brand er ikke ringere end tanken skaller og belastningen virker på besætningen og pistolen selv, ikke overstiger de tilladte grænser. Oktober 20, 1985 det militær-industrielle kommission besluttet at begynde produktionen af 125-mm kanoner for "sprut-SD" 2S25.

Hvad er de udfordringer, som udviklerne står over for, når du opretter et middel til landing?

Værktøj P260, der giver selvkørende landing, når test afslørede en række mangler:

 • deres produktion var kostbar;
 • P260 brug af midler har været vanskeligt.

Som et resultat af faldskærm-reaktive midler blev indstillet, og den plads P260 fast monteret landing system, som modtog betegnelsen P260 M.

Hvad er "sprut-SD" 2S25? Beskrivelse af konstruktionen

Selvkørende artilleri enhed er en kamp spores pansret amfibiekøretøj, idet der som våben de kraftfulde artilleri og missilsystemer.

ACS består af tre dele - skibsskrog:

 • I fronten er et punkt, som giver kontrol af bilen "sprut-SD" 2S25. Billedet nedenfor er de strukturelle træk ved en selvkørende enhed. Dette hus er designet til tre personer: selvkørende kommandør, gunner og chauffør. Taget på kampvogn mandskab har bygget observationelle instrumenter med dag og nat vision.

 • I gennemsnit huser installationen af tårnet. Denne blok er martial. Synet er designet til ældre i vognen er en kombineret struktur: areal af sin aktivitet er fordelt i to planer ved kombination med en laser syne. Vejledning 125-millimeter projektil er forsynet med en laserstråle.
 • Den bageste del af webstedet anses motorrummet.

Arrangement af arbejdsrum for commander

På arbejdspladsen, besætning chef designere af artilleri system giver tilgængeligheden af sådanne enheder:

 • dag monokulære periskop syne 1A40-M1, der har en stabiliserende synsfelt;
 • nat optisk-elektronisk kompleks til1-KO1R;
 • en laser afstandsmåler, hvorved commander måler afstanden til målet og genererer et forebyggende vinkel under brænding på et bevægeligt mål;
 • informationskanal, hvorigennem vejledning og starte styret missil;
 • duplikere og ballistiske virkning anordning, der anvendes gunner;
 • særlig fjernbetjening udføre uafhængige styringsautomatik ved indlæsning;
 • drev, tilvejebringelse af en operationel forbindelse mellem chef og skytten.

Hvilke opgaver er den øverstbefalende for besætningen?

Den største gruppe med hjælp af synet dag og nat vision overvåger terrænet. Chefen for denne selvkørende artilleri, uanset skytten, kan udføre rettet ild ligesom et maskingevær eller kanon. Denne evne leveres af en computerstyret brand kontrolsystem: i nærværelse af de oprindelige data pansrede ballistikberegner udføres under anvendelse af automatisk indsættelse aktuatorer og stigningsvinkler. På grund af denne funktion fra kommandøren er ikke forpligtet til at aflede ved hjælp af spænder og observation mærker. Den øverstbefalende er fri til at udføre skyderiet.

Hvordan at oprette et instrument er klassificeret?

Anti-selvkørende artilleri - til denne klasse af værktøjer er det blevet klassificeret som en kæmpe maskine "sprut-SD" 2S25. Formål og vifte af opgaver, der udføres af det kogt ned til at kæmpe mod fjendtlige kampvogne. Tidligere blev denne opgave udført tanke såsom PT-76B og "Objekt 934". De blev erstattet med fremkomsten af 2S25 "sprut-SD". Bekæmpelse køretøj brand støtte, i modsætning til andre lette kampvogne har højere ildkraft. Manøvredygtighed og åbenheden af nye ACS svarer til parametre specifikke til bekæmpelse pistoler lys tanke. "Sprut-SD" er en moderne og mere avancerede version PT-76B.

Under hvilke betingelser udnyttes?

"Sprut-SD" i en tilstand uden optankning køreafstande på mindst 500 km. Transport SAU gjort militære transportfly. Også til dette formål kan bruges amfibie skibe. plantning og faldskærm landing teknikker er tilvejebragt til montering af sine udviklere. Besætningen på kampvogn, mens den er i cockpittet. At have en høj effekttæthed, "sprut-SD" er egnet til kamp i bjergrigt terræn og i varme tropiske klimaer.

ACS er i stand til at modstå fjenden vysokobronirovannoy teknik, dets befæstede støttepunkter og arbejdskraft. Overvindelse vand forhindringer mulige under den betingelse, at spændingen ikke overstiger 3 point. Arbejdet med vandpistol mount kan være udstyret på grund af chassis vand jetmotorer. Opdrift installation er tilvejebragt ved hjælp af vandstråler med en diameter på 34 cm skovlhjul og ruller. Udformningen af automatikken har en lukket luftkammer. Hvis vand ind i pumpelegeme udføres ved hjælp af kraftige vandpumper. Mens oven vande, er "sprut-SD" fyring.

Efter udførelse sin bekæmpelse mission ACS er indrettet til at gennemføre en vandoverflade i en selvlæssende landgangsfartøjer.

Specielt til brug i snedækkede terræn brugt snescooter spor og gummifødder. "Sprut-SD" er egnet til det område, som modtog stråling, kemisk og biologisk kontaminering. besætningens sikkerhed giver beskyttelse mod masseødelæggelsesvåben.

Maskeret bekæmpe pistol maskine kan bruge røgslør. Til dette formål, designere monteret på det bageste blad ACS tower beslag (2 stk), hvori er anbragt seks granat 902V under anvendelse røggranater kaliber 81 mm.

kæmper køretøj blev oprettet til hvilke formål?

I første omgang blev ACS designet til at konfrontere de kampvogne, forskellige militære køretøjer og mandskab. 2S25 "sprut-SD" - kæmper køretøj brand support - kun beregnet til Airborne. Desantiruemye opgaven med selvkørende artilleri var at kæmpe mod pansrede køretøjer bag fjendens linjer. Med tiden blev hun medlem af Marine Corps og Special Forces. Erfaring med brug 2S25 viste, at interagerer med kampvogn BMD-4, som er udstyret med en 100 mm pistol og en selvkørende anti-tank-systemer "Cornet", "sprut-SD 'kan være meget effektiv, ikke kun i den bageste del af fjenden, men også i direkte militære sammenstød, der foretage landstyrker af de væbnede styrker i Rusland.

I perioden fra 2001 til 2006, efter yderligere afprøvning af Den Russiske Føderation tropper var i deres position kæmper maskine "sprut-SD" 2S25.

Nøglefunktioner

Vægt kampvogn er 18 tons. Besætningen består af tre personer. Cruising rækkevidde er 500 km. Chassis består af syv gummierede ruller, seks enkelt gummierede ruller, driv- og styrehjul, larver dvuhgrebnevyh stål, som bruger gummibøsninger og gummifødder. Længde ACS med pistol er 9,77 meter.

Kæmper køretøj udstyret med fire shestitsillindrovym modsætning dieselmotor med trykladning og direkte indsprøjtning, som er tilvejebragt til væskekøling. 2V-06-2S - motor mærke er indstillet til "sprut-SD" 2S25. Motorspecifikationer tillader automatisk kontrol af en hastighed på 45 (gennemsnit) på op til 70 km / t.

ACS er udstyret med skudsikker rustning. Forparti er i stand til at modstå direkte hits 23 millimeter skaller fra en afstand af en halv kilometer. I processen med fremstilling af panser til kampkøretøj anvendes aluminiumlegeringer (til boliger SAU og dens tårn). Apparat forparti produceret med stål foringer. For at bekæmpe køretøjer forudsat radio R-173 og kommunikationsenheder P-174.

Luftfartøjer landing kampvogn er fra IL-76 fly (M og MD-modeller) AN-124. Brug af ekstern suspension til MI-26 helikopter giver dig også mulighed for at en vellykket gennemførelse af selvkørende landing "sprut-SD" 2S25.

Russian Army Armament beriget SAU udstyret med en glatløbede pistol 2A75 og koaksial maskingevær PKT mærke. Combat Kit 2A75 vigtigste pistol til 40 skud. Mekanisk installation 22 omfatter ammunition. Generelt - 18 kaliber maskingevær 7,62 mm. Et maskingevær tape indeholder 2.000 runder.

Hvilke skaller bruges?

Ammunition kampvogn indeholder projektiler, giver dig mulighed for at lave billeder af fire typer:

 • Højeksplosivt (20 runder).
 • Panserbrydende (14 stykker). Ved at udføre fyres panserbrydende projektiler med en to kilometer afstand, kan hulles homogen pansret stål, hvis tykkelse ikke overstiger 23 cm.
 • HEAT projektil (6 stykker). Pierce homogen stål rustning tykkelse på op til 30 cm.
 • Udstyret med anti-tank missiler. Gennemtrænge panser som tykkelsen overstiger 35 cm.

Apparat basisudstyr Fitting

Anvendelse kanon 2A46 og ændringer, har 2S25 designere skabt en forbedret 125-mm glatløbede pistol 2A75. For at reducere modstanden kraft ved fyring returkommission planlagte tilstedeværelse i installationen af en speciel mundingsbremse. Men som et resultat af disse værker var problemer med slagværktøj, som er blevet løst ved at øge længden af rullen tilbage til 74 cm. Derudover udviklet chassis hydropneumatiske affjedring mekanisme, som absorberer rekyl momentum rester.

2A75 pistolen er udstyret med en automatisk opladning, hvilket har en positiv effekt på forekomsten af pistol: Den ene minut du kan udføre 7 runder. Dette udstyr består af:

 • transportør maskine udstyret med 22 kassetter;
 • kædemekanisme, løft generere kassetter;
 • kæde loading stang;
 • en mekanisme udfører fjernelsen af foringsmekanismen sprćnghovedet sække.

konklusion

Ildkraft kampvogn "sprut-SD" er ikke ringere tanke såsom T-80 og T-90. Den høje mobilitet både på land og på vand tilladt ACS 2S25 nå op på kampvogn BMD-3. På grund af de design features - muligheden af et tårn i ACS udføre en cirkulær rotation og stabilisering våben i to planer - "sprut-SD" kan anvendes effektivt som en let amfibie tank, som i dag ikke skabt af en enkelt analog.

Udviklet af russiske designere af selvkørende artilleri har forårsaget interesse blandt medlemmer af de væbnede styrker i Korea og Indien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.