ForretningIndustri

Maskingevær tape: typer, formål, opladning

Rate af våben i en vis periode, afhænger af ammunition. Tape patroner levering system gør det muligt at forbedre den praktiske sats af håndvåben, så du kan opretholde en kontinuerlig brand i lang tid. Dette system er hovedsageligt bruges til at bekæmpe magt maskingeværer, granatkastere og mere sjældent til automatiske kanoner. Derfor tape patroner kantstenen, det fik sit navn - Maskinen-gun bælter.

tape forsyning patroner System

Udover ubestridelige fordele tape forsyning patroner, og dette system har ulemper, nemlig i et vist omfang forringelse af manøvredygtighed som følge af stigning i masse og dimensioner af våben. Derfor, for at bestemme de mest effektive anvendelser af foderet tape: maskine- pistol, en tung infanteri, tanke, anti-luftfartøjer og maskingeværer, automatisk granatkaster lille kaliber pistol. Moderne lette maskingeværer, er dette system, der anvendes i kombination med butikken.

Hovedelementerne i systemet er: tape patron (maskingevær) - bælte med lommer til patroner, og mekanismen for ansøgning i dosylka linje, som består af en drivmekanisme til bevægelse og forskydning. Essensen af båndet er automatisk, flytter de fyldte båndkassetter under hver affyringsmekanismen til bevægelse ét trin, som er lig med afstanden mellem hosliggende patroner. Jo mindre forskydning skridt, den minimale mængde af energi, der kræves til fodring ammunitionsbælter. Dette øger pålideligheden af afgivelsesmekanismen, tillader båndet mere kompakt, hvilket reducerer "død" vægt og forbedrer overordnede manøvredygtighed våben. Samtidig reducerer fleksibiliteten af båndet, hvilket kan påvirke størrelsen af patronen kasse.

Udpegelse af en maskingevær tape

Maskingevær tape tjener til anbringelse derpå patroner med en bestemt afstand fra hinanden. Tilførselsbåndet til at bevæge patronen i kammeret udføres mekanisme, som aktiveres ved hjælp af energien af de bevægelige dele af våben, den næste patron er i et nøje defineret position (trin) til næste fase feed.

Cartridge bånd har mindre "død" vægt end våben butik, dvs. massen af en tom tape butikker mindre egenvægt baseret på et tilsvarende antal patroner. Øjeblikket, med de stadig mere stigende krav fra brand intensitet og varighed, samt øge manøvredygtighed våben, tape fodringsanlæg anvendes i stigende grad stor kaliber, tunge maskine og lette maskingeværer. På grund af tilstedeværelsen af en række mangler, hvilket skaber nogle gener under operationen, konstant arbejder på at forbedre maskingevær bælter, der kræver design kompleksitet.

Lidt historie

En af det første system for en ensartet patron anvendes i et maskingevær med en manuel drev Bailey (Bailey) forsyning tape. Dette system er en fast port og en roterende tromle enhed blev patenteret i 1876. Maskingevær tape anvendes i Bailey systemet repræsenterede lærred strimmel syet med L-formede metal Gons. Indehavere af et rør-type patroner at fastgøre til gon. Efter afsluttet ærme forbliver i filmen.

Og forblev en eksperimentelt system Bailey ikke særlig udbredt. Den første ægte masse model var den Maxim maskingevær system. Tape til dette våben var så simpelt i design og er en aflang version af bandolier bælte. To lærred strimmel syet til hinanden til dannelse af det gennem med lige beg lommer til patroner.

typer

I praksis er der to hovedtyper af maskingevær bælter: fleksible og stive. Førstnævnte, som igen er opdelt i blød, halvstiv og kombineres. Maskingevær tape kan være fremstillet af lærred eller bomuld, af fjederstål, plast. Den mest populære materiale til moderne tape patron er stål, da det er mindre sandsynligt påvirket af atmosfæriske forhold.

Som en fremgangsmåde til sammenføjning af dele af to typer metalbånd: med aftagelig links og den faste længde. Opdelingen bånd enkelte led forene sig patroner med sit udstyr. Under skydning, når udslyngning af forbinder ærmer, spredte enheder. Sådanne bånd er ikke begrænset i længden, har et lille skridt og let at håndtere, såsom i trange forhold IFV'er og APC'er.

Inden for fast længde bælte systemer anvendes. De er i ét stykke enheder er kombineret med hinanden, hvilket eliminerer adskillelse under brug, så de kan genbruge udstyr. Dette bånd kan genbruges. Maskingevær tape 7,62 mm fast længde anvendes i maskin- maskingeværer Goryunova og ensartede maskingeværer Kalashnikov. Kapaciteten af sådanne remme er fra 50 til 250 patroner.

Tough ammunition bælte - med metalbånd stemplet i hendes lommer til ammunition. Stiv tape adskiller sig ikke nogen privilegier undtagen for skyld af enheden. Deres kapacitet er meget lav. Det anvendes i tunge maskingeværer, såsom "Gochkiss" system.

Grundlæggende krav til de maskine-gun bælter

Når de automatiske våben maskingevær bælter udsat for ryk og en væsentlig indsats. Derfor er et af de vigtigste krav til båndet er dens styrke. Det er på grund af den store overhead i driften af våben og transporten.

Når automatisering leveres til modtageren patronen skal være i en strengt angivne position. Dette ville fjerne forvridninger og, som en konsekvens, at forsinkelsen i skyderiet. Fastsættelse patron i båndet skal være pålidelige i en bestemt position og ikke brydes, når ryster, mens du optager eller transport. Således den nødvendige kraft til at udstøde kassetten fra låsen bør ikke være for stor for normale automatiske våben.

Enheden links

Alle maskingevær tape har altid en indretning til låsning af patronen og juster den. metal fastgørelsesbånd og patrontilretning den udføres en detalje niveau ad gangen. Til dette er folder link, hvor muffen ligger an mod bunden eller fremspring (haler) niveau falder inden i boringen af muffen. Fastsættelse kan også tilvejebringes fokusering stingray liner til den indre overflade af rampen niveau. Lærredet båndkassetter alignment blev udført under anvendelse hver af det tiende metal skilleplade, hvilket gør en lang og strække sig ud over lærredet strimmel. Fastsættelse og tilpasning opnås på bekostning af lærred folder i Dultsev ærme.

Kendte maskingeværer fra Anden Verdenskrig

I begyndelsen af det tyvende århundrede blev pistoler betragtes som en særlig type af våben med en smal spektrum af kampmissioner. Ved midten af århundredet, blev denne type våben betragtes som en af de vigtigste midler til krigsførelse på tæt på mellemlang rækkevidde. Revision af betydningen af disse våben fandt sted i Anden Verdenskrig, i løbet af denne periode har nogle kanoner blevet legendariske prøver og prototyper for den fremtidige udvikling. De mest berømte kanoner under Anden Verdenskrig, hvor den anvendte tape patroner forsyningssystemet er angivet nedenfor:

  • Generelt formål maskingevær MG 42. tysk maskingevær MG 42 7,92 mm Mauser (kort for Maschinengewehr, som kan oversættes som "mekanisk riffel"), er blevet vedtaget af værnemagten i 1942. Ifølge de fleste våben eksperter betragtes som den bedste maskingevær af sin tid. Udmærker sig ved enkelhed, bekvemmelighed, holdbarhed, pålidelighed og frem for alt den uforlignelige skudhastighed.
  • Legendariske 7,62 mm maskingevær "Maxim" prøve 1941 med en hals forstørret kølekappe. I marken blev endda sne bruges til at køle tønden.
  • 7,62 mm maskingevær systemet Goryunova SG-43. Det udarbejdet og vedtaget i 1943 som en erstatning for "Maxim" og maskingevær Degtyarev DS-39.

Ilægning af maskingevær tape

Gear bælte kan udføres manuelt, selv der er en konkret for denne beskrivelse. Men når en stor mængde ammunition, en særlig maskine til opladning maskine-gun bælter. Indretning til lastning ammunitionsbælter Rakova struktur. Denne maskine, konstrueret til patroner af 7,62 mm, består af flere nøglekomponenter: tragten, bevægelige gulv, båndet holderen efterbehandler med klemme, feeder, håndtag med en krumtap, paneler, klemmer, lastning stang, stoppe båndet. Tragten fyldes patroner, der skal bortskaffes over den. Åbn dækslet tape er indsat ned links. Den første kapsel indsættes i apparatet manuelt, båndet patron lægges mod lastning stang. Til opladning håndtag drejes jævnt i urets retning, og det er nødvendigt at tilføje ammunition til bunkeren og sikre, at selen ikke er snoet når tilkobling.

Når du lægger manuelle bånd er placeret på håndfladen af sin venstre hånd til selve spidsen og stikker sin tommelfinger. Højre hånd og indsatte patroner rekrutteres enheder til at begrænse fremspring inkluderet i ringsporet af patronen. Det er strengt forbudt at udstyre båndet gennem en link, som kan føre til brud af de links, samt brug beskadigede patroner.

patron boks

Til brugervenlighed og transport udstyret med båndet passer ind specialkartoner under maskinen-gun bælter:

  • Cylindriske (pistoler RAP), hvori klæbestrimmelsrullen kastes. Når båndet kører, under skyderiet, dreje hele rullen af, hvad der brugt betydelige energi våben.
  • Rektangulære (kanoner PC / PCM, CPV, NSV "Ute"). Båndet anbringes hen rækker af bokse. Fødemekanismen bevæger kun den øverste række i boksen og hængende del af båndet.

Rektangulære kassetteæskerne har modtaget den største anvendelse i moderne prøver af automatiske våben. Deres størrelse afhænger af den type og mængde i båndet patroner. Kassetteæskerne til geværer, der anvender patroner af samme type (såsom en pc, SGM, PKT - 7,62 mm riffel) er udskiftelige. Volumen af standard ammunition kasser - 100, 200 eller 250 patroner, for tank kanoner giver høj kapacitet boks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.