TravelingRejsetips

"Mikhail Svetlov". Motoren skib fra filmen "The Diamond Arm"

Efter at have hørt navnet på denne store skib, mange straks huske en scene fra filmen instrueret af Leonid Gaidai "Diamond Hand" (1968). I historien, hovedpersonen i båndet, den simple sovjetiske hårdtarbejdende Semen Semenovich Gorbunkov (skuespiller Yuri Nikulin), der tjener i en udlandsrejser på skibet og om bord på hækken som er dekoreret med poetisk inskription "Mikhail Svetlov". Skib med dette navn - Fire-Cruise smuk, populær hos fans af vand rejse, der blev lanceret i foråret 1986. Hvordan det? Dette er for at forstå.

Dåb af Christina

Tilbage i firserne af det tyvende århundrede. Skib "Mikhail Svetlov" (billeder kan ses i artiklen) er skabt af Q-065-projektet. Dette mid-size passagerskibe til floden krydstogter. Han nedstammer fra beddinger værft i Korneuburg (Østrig) i 1985.

I sin lange karriere gik jeg i '86 (blev sat i drift i april). Der er beviser for, at den "store liv" skib formanede kone Frantsa Vranitskogo (østrigsk statsmand politiker, forbundskansler Østrig fra 1986 til 1997.).

Motoren Skibet blev opkaldt efter den russiske og sovjetiske digter og dramatiker Mikhail Svetlov (for at være præcis, "light" - et pseudonym Lenin-prismodtager, hans rigtige navn Sheinkman). River liners 6 af den nævnte type er enkelt, 33 dobbelt (plus 8 af den første klasse) og 22 firedobbelt kahytter. Der er badeværelser, værelser er udstyret med køleskab, aircondition. To luksushytter. Midlertidigt husly flod rejsende placeres primært på hjemmet og båden dæk. Ombord kan rumme op til 210 passagerer.

Alt for et behageligt ophold

Favorit steder mange rejsende - en restaurant og bar. Der kan være rart at sidde med en kop kaffe, ser svømmeren stille bag de evige naturlige scener, samt at tage noget mad, bruge din fritid sjov. Par salon, biograf og souvenirbutik - for et behageligt ophold forudsat alt.

Det er kendt, at der under driften af udstyr til intern (dette og visse andre typer skibe) moderniseret i overensstemmelse med moderne standarder. I løbet af de tre-deck transformationer "Mikhail Svetlov" (skib) Fire-blev.

Som for besætningen, den består af halvfjerds personer (herunder restaurant arbejdstagere, som man ville sige i sovjettiden - repræsentanter for området for offentlige forplejning). Flydende hotel ikke udgør nogen miljømæssig trussel. Ingen skadelige emissioner ikke produceres i miljøet - alt affald recirkuleres (udnyttet eller passere gennem oprensningsmetoder filtre).

På hoveddækket

At dømme efter de anmeldelser af turister, møbler i lejligheden rationelle og hyggeligt. Et brusebad installation kan ikke understreges nok: Hvad kunne være bedre vandbehandling før seng eller tidligt utrechkom? Det giver en radio til at holde sig ajour med begivenhederne. Suiterne, der ud over TV, der er et værktøj til at se videoen, samt en mini-bar og valgfri aircondition.

Som rejsende, "Mikhail Svetlov" - komfortabel båd. Kommer til hoveddækket, passageren er i gåafstand fra flere "institutioner" forbruger-tjenester og sundhedsvæsen - frisørsalon, medicinsk center. Ganske populær blandt de rejsende broderskab massageklinik. Mange elsker saunaen. Tøj kan bringe i den guddommelige form strygning. På samme element i skibets skrog (hoveddækket) har en snackbar og restaurant på halvfjerds pladser.

På båden dæk er ikke mindre interessant. Det er især populære hos dem, der ikke kan forestille sig uden for de opløftende toner, fordi det er placeringen af musik salon bar. Men ikke kun. Panorama stue - er også et godt sted! Det er placeret i stævnen. Overbevist om bogelskere og spillere - de evige indbyggere i området.

Andre veje

Der er også et dæk, hvis navn taler for sig selv - solen. Her en biograf og et sted for underholdning og diskoteker (selvfølgelig, hvis vejret tillader). time præstation - satellitkommunikation. Det støttes på båden, som er meget populær blandt turister.

For dem interesseret i en rute, der går "Mikhail Svetlov" (båd) har brug for at vide, at de ændrer hvert år. Ved hjælp af en bestyrelse, er det muligt at besøge Polarcirklen, at beundre den oprindelige skønhed af Yakutia. Komfort, fremragende service giver barske men smukke rute en særlig charme.

Men ikke kun i Arktis kendte skib "Mikhail Svetlov". Feodosia (Krim), også husker ham i deres egne farvande. Så for at ruter til særlige programmer tilskrives havet udflugt til foden af en udslukt vulkan Kara-Dag (2016).

To selvstændige - én måde

Nå, hvad med filmen og hans "Mikhail Svetlov" (båd)? "The Diamond Arm" uden dette skib ville være meget anderledes. Men billedet kunne ikke regne skib bygget næsten ingen tyve år efter optagelserne! Det viser sig, den lyse navnet "Cine" liner på "stjal" en film instrueret af Leonid Gaidai, en stor fan af hans digte.

Faktisk som en vigtig "livløse karakter" spillet to af skibet - "Rusland" (den sovjetiske hav krydstogt diesel-elektriske skib, bygget i 1938 i Tyskland, der oprindeligt Patria) og "Victory" (passagerskib med en kompleks skæbne, bygget i 1928 tyske Dantsinge oprindeligt "Magdalena", i 1935 - "Iberia").

På kajen, hvor familien ledsager Gorbunkova krydstogt, flaunts "Rusland". Og det er om det evige uheld på øen mandage Nighthawks (skuespiller Andrei Mironov) synger allerede på "Sejr" dæk. Det er bemærkelsesværdigt, at Hyde i denne beholder med film, for at sige det mildt, "det fungerede ikke."

Sad film med en lykkelig slutning

Det er kendt, at der i september 1948, hvor den "Sejr" blev afholdt Novorossiysk, sømand Skripnikov på anmodning af skibets filmoperatør Kovalenko (den vigtigste post - radio tekniker) blev set film i emballage kasse (forberedt til levering på kultbazu). Tilbagespoling båret på en hånd væven. Elektrificeret bånd, gnistrede hun. Lille opbevaringsrum, hvor processen blev udført i løbet af et øjeblik var i brand.

Flammerne bredte sig hurtigt på flodbåd (brændte selv reservedele bærbar radio, som du kan give et SOS-signal). engageret i brandbekæmpelse, først på egen hånd. Når redningsfolk ankom, blev ilden næsten besejret. Skibet selv mislykkedes ved egen kraft at komme til Odessa (de reddede passagerer blev transporteret separat). Senere blev renoveret og fungerede indtil 1970, da det blev bortskaffet.

Men det er alt fra prototypen skæbne gaydaevskogo "konge af havene." Som for biografi af fartøjet, det fortsætter. Hvor mange turister har allerede evalueret skibet "Mikhail Svetlov"! Anmeldelser og sende dem til bogen en masse, viser, at opholdet og rejse med bådflygtninge fornøjelse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.