ComputereComputerspil

Spillet "Skyrim": hvordan man kommer til Oblivion?

Det er ingen hemmelighed, at verden af "Skyrim" er enorme - du har brug for mere end en halv snes timer at udforske det. Men mange spillere er det ikke nok - de har til formål at komme til Oblivion. Men de fleste spillere ikke engang ved, hvad det er. Derfor, i denne artikel vil du lære nogle detaljer om Oblivion, samt den måde, hvorpå du vil være i stand til at komme i spillet "Skyrim". Hvordan kommer man til Oblivion? For at besvare dette spørgsmål, du først nødt til at forstå, at det samme er dette sted - og om denne placering på alle?

Oblivion "Skyrim"

Som du ved, "Skyrim" - et spil med en stor åben verden, kan du komme og tværs, uden nogen restriktioner. Desuden verden har en rig historie og endda mytologi - og det berømte spil "Skyrim". Hvordan kommer man til Oblivion i denne rollespil? For at gøre dette er at forstå, hvad det er. Oblivion her har en direkte forbindelse med den mytologi, der blev nævnt tidligere. Dette navn er en parallel verden beboet af alle kendte Daedra Lords. Almindelige dødelige ikke er optaget til - og portene lukkes til verdens kunne ikke være truet af invasionen. Derfor er mange tror straks at komme ind Oblivion "Skyrim" vil ikke fungere. Faktisk er de næsten helt forkert - vil du have kun et minut mulighed, til trods for at det sker ikke, når du forventer det. Nu skal du læse om et par quests i "Skyrim." "Hvordan til at komme ind i Oblivion?" - Det er det spørgsmål, du er nu, og vil opdage svarene.

Dungeons College of Mages

Den mest almindelige legende om den måde, Oblivion siger, at der kan nås gennem en fangekælder Mages bord, som er beliggende i Winterhold, et af de vigtigste steder i spillet "Skyrim". Hvordan kommer derfra til Oblivion? Du er nødt til at komme til værelset med lugen, gå derned og finde en rund hal med en statue af hånden, samt den forseglede port. Du er nødt til at søge i biblioteket bord for at få fem ringe, der skal sættes på fingrene af statuen. Men på samme tid, du skal huske, at statuen kun kan aktivere én figur, som allerede har scoret hundrede point i heksekunst, så du er nødt til at pumpe din figurs magiske retning, hvis du ønsker at finde ud af, hvad der vil give dig statuen. Faktisk ved det første sammenstød foran dig vil være den Herrens ånd Daedra, der vil give dig en opgave - at finde ringen. Således vil han være i stand til at åbne døren og gå tilbage til din verden. Selvfølgelig gamere forventer, at han vil lade dig gå, men som belønning får du et kort med placeringen af Daedric skatte. Her og ødelagde en af de mest populære legender af spillet "Skyrim" - drømme om Oblivion nødt til at forlade og gå på verdslige anliggender.

værtshus

Men Sam Geven, en omvandrende tryllekunstner, som du kan finde i en af de værtshuse i verden, i stand til at hjælpe dig. Du er nødt til at forsøge at out-drikke ham at få hans personale. Som et resultat, du taber, og derefter begynde et utroligt eventyr med præstinderne, jætter og teleportation. Som et resultat, vil du finde dig selv tilbage i den samme værtshus, hvor gør jagten. Og så vil sandheden - Sam Geven faktisk Daedra Lord og det øjeblik, hvor du befinder dig i værtshuset igen, du vil bruge det i Oblivion. Men almindelige dødelige, selv sådan en kraftfuld, ligesom du i verden af guder er intet at gøre, så du lægger op hurtigt derfra.

Forrige spil

Hvis du stadig ønsker at være i denne forbudte og nå i verden, så er du nødt til at spille i den tidligere projekt - "Skyrim 4: Oblivion". Dette spil også hører til serien, og er forbundet med den "Skyrim", men det er næsten helt forekommer i Oblivion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.