Hjem og familieBørn

Søsyg center for nyfødte: hvordan man vælger, anmeldelser

De fleste moderne mødre ikke har ansatte sygeplejersker og guvernanter, velgører og sygeplejersker klar dag og nat for at hjælpe dem i at tage sig af et nyfødt barn, men der er et stort antal af "smart" assistent, der forenkler sund pleje baby og moderskab selv selv. Nymodens ting, såsom sterilisatorer, flaskevarmere, babyalarmer og video, e-mobiler med en masse funktioner og muligheder, fast etableret i listen over obligatoriske køb en ung familie. Ud over disse nødvendige og vigtige ting du bør ikke glemme en anden. Navnet på denne uundværlige gadget - rystet midt i det, og vil tale i dagens artikel.

Må ikke bare svinge

"Hvad er det for noget?" - spurgte har født eller mødre, der ikke er vant til at tage sig af de hjerteløse maskiner. Denne enhed er en pod-chaiselong, hvor du kan justere alt: rygvinkel, melodi, underholde barnet eller rokkende tilstand. Eventuelle kids' butik vil tilbyde forældrene et dusin forskellige muligheder, som hver har sine egne kendetegn og fordele.

Nogen kan beslutte, at det er en anden legetøj og spild af penge, men millioner af mødre vil være uenige. Rocked centrum - evnen til at lindre de trætte hænder. Ud over det faktum, at barnet er i en behagelig og naturlig position, kunne han se hele vejen rundt, spille forskellige hængende legetøj, udvikling og læring, og bare give min mor mulighed for at fange din ånde lidt, eller tilberede en lækker middag far.

I hvilken alder kan jeg bruge?

Dog kan ikke alle center model bruges fra fødslen. Alle detaljerede oplysninger kan findes på kassen eller i vejledningen til produktet. Overvældende flertal af producenter hævder, at rystet centret til nyfødte kan bruges fra fødslen op til et år. I denne erklæring er der en vis uoverensstemmelse mellem virkelighed: swing, som ikke kan foldes ned i en vandret eller omtrentlig til ham situationen, behøver orthopedists ikke anbefale for børn under tre måneder. Hertil kommer, at vægten af barnet er vigtige, for små spædbørn (op til 3,5 kg) er simpelthen "tabt" i en vugge og føler sig utilpas i det.

Oftest, low-end modeller antyder deres anvendelse med en 3 måneder eller et halvt år (Graco Lovin Hug, CAM Gironanna, Baby Design Loko der). Deres fordel er muligheden for yderligere anvendelse som en tabel for fodring, såvel som forøget kapacitet. Kostbare centre passe børn, der et par dage gamle, de er designet med alle de nuancer og baby behov. Ergonomisk form liggestole, kan naturmaterialer af den ydre belægning og dens absolutte sikkerhed skabe et behageligt og praktisk sted at sove og vågne babyer. Populære med forældrene er swing Chicco Polly Swing, Bright Star Mioo, MamaRoo fra 4moms, Graco Sweetpeace. Prisen på disse modeller starter fra 10 tusind rubler.

grundlæggende forskelle

Så næsten alle modellerne rystet swing kan udføre følgende funktioner og opgaver:

 • have 2-3 ryglæn;

 • zaprogramirovanny adskillige former for svingning, kan nogle vibrere;

 • indeholder sættet en bue med Mobile eller suspenderede legetøj;

 • musikalsk blok indeholder fra fem til tocifrede melodier.

Et karakteristisk træk, som kan fremhæve favorit rystet centrum af sine konkurrenter, er kilden til hans magt (batteri, netværk eller batteri), princippet om vuggen af bevægelsen mekanisme (front-to-back eller venstre-højre), tilstedeværelsen af fjernbetjeningen.

Chaise lounge eller sving?

Mange forældre er interesserede i spørgsmålet om, hvorfor mellem nogle modeller af børns swing er sådan en betydelig forskel i priserne. Det faktum, at der er prøver, der ikke er udstyret med automatisk styremekanisme, det vil sige, de har brug for at pumpe manuelt, eller de ikke involverer køresyge overhovedet. Det kan være simple eller chaiselong stol gynge til børn under en alder af halvandet til to år.

Den største fordel ved vugger centre er bare deres smidighed og mobilitet, der hjælper en mor, især hvis de andre "improviserede" til sin rådighed nej. Men ikke alle børn gerne gynge lange timer, og når de køber sådan et dyrt ting, er det nødvendigt at tage hensyn til karakter og skikke din baby.

Hvad skal man kigge efter, når de køber?

Her er nogle vigtige punkter at overveje, når du vælger et center til baby vugger:

 • barnets alder;

 • dens vægt og overholdelse af den angivne lastkapacitet swing;

 • hvis centret arbejder på netværket ikke blande sig for at kontrollere, i hvilket omfang det vil være praktisk at placere den i en lejlighed, og om der er mulighed for at indsætte batterierne;

 • tilgængelighed af nyttige funktioner (fjernbetjening d / y justering af ringetonen, ændre det), de er ikke påkrævet, men vil ikke være overflødig;

 • dimensioner;

 • udstyr (legetøj, sikkerhedsseler, sidebord, et aftageligt dæksel til en madras, hætte).

Besøg butikken for at købe varer til børn swing, kan forældre ikke give betydning for hvordan stille det fungerer. Støj på trading floor vil altid overdøve driften af enheden, og ved ankomsten hjem, mange er skuffede i at købe, men for de fleste børn den karakteristiske lyd af motoren bliver en slags monotont og beroligende vuggevise.

Graco Sweetpeace: Pris og specifikationer

Det amerikanske selskab Graco - en af de førende producenter af børns produkter, deres vugger centre kendetegnet ved høj tilpasningsevne og brugervenlighed. Alsidighed - en funktion Graco Sweetpeace model. Prisen for dette center er omkring 25 tusind rubler, for dette beløb køberen modtager:

 • swing, svingende bevægelser ligner mennesker;

 • komfortabel seng til baby;

 • omhyggelig opmærksomhed for detaljer det produkt, der vil være nyttige for både nyfødte og børn under et år (for meget små børn er der et særligt nakkestøtte og en foring, swing kiddies kan bruges med op til 9 kg og en stigning på op til 76 cm);

 • den programmerede spilleliste, nummerering ti melodier, kan du ændre det til enhver musik og sange leveres for tilslutning til en MP3-afspiller.

Nyttige fordel - evnen til at vaske væv elementer i centrum, hvilket er særligt vigtigt for spædbørn. Bred motorhjelm, vugge dække, pude og madras lavet af blødt og sikkert materiale. Rolig farve af stoffet vil ikke irritere din baby og vil passe både drenge og piger.

Anmeldelser af mirakel swing

Hvad mening har mødre, der allerede har købt denne rystet centrum? Feedback på fora og kommentarer på de sider af børnenes varer butikker generelt positive. Mulighed for at ændre swing tilstand hjælper med at berolige barnet hurtigere. Gode kvaliteter forårsager også ramme fæstning mekanisme pålidelighed og udseende Graco Sweetpeace centrum. Noget negativt, denne model har et støjniveau på ydelse og imponerende størrelse.

Men de fleste forældre ikke fortryde pengene brugt, og er glade for at bruge gynger, så længe barnet ikke vokser ud af dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.