Hjem og familieBørn

Noget at frygte, hvis børn mavepine i navlen

Oftest, "ambulance" til børn forårsaget af to grunde - når varmen, og når børnene mavepine i navlen. Nogle gange klagerne er de samme. Dette er ikke overraskende. Mange akutte tarminfektioner, inflammatoriske sygdomme, der kræver kirurgisk indgreb, fortsætte med reaktionstemperaturen. Selv i tilfælde, hvor den normale temperatur, mavesmerter kan tyde på alvorlige problemer i kroppen.

Hvis forældrene opdager, at barnet har ondt i maven, eller han klagede over det, at den smertestillende medicin give dig selv strengt forbudt. Toddler seng står, at måle temperaturen, og hvis 30 minutter ikke har ændret sig - at kalde "ambulance."

I nogle tilfælde, en mavepine i området omkring navlen?

Hos børn, mavesmerter i navlen på:

 • flatulens;
 • brok;
 • helminthiske parasitære tilstedeværelse af forskellige etiologi;
 • intestinal kolik, associeret med inflammation af forskellige dele af tarmen;
 • blindtarmsbetændelse;
 • gastritis;
 • pancreatitis;
 • nephritis;
 • anstrengt tilstand af nervesystemet, og mange andre sygdomme.

For eksempel, drenge, dette fænomen kan være relateret til udviklingen af lyskebrok. I tilfælde af lungebetændelse hos børn mavepine i navlen området ganske ofte.

Opførslen af børn med mavesmerter

Uanset om forældrene er genforsikret, systematisk omgået fagfolk og ønsker at vide præcis, hvorfor der opstår smerte? Faktisk nogle gange det går væk i en time og en halv, også hvis de returnerede periodisk?

De forældre, der ønsker at være sikker på at finde ud af, hvad der har forårsaget situationen, fuldstændig ret.

Som det kan forstås, at i meget unge børn mavepine?

Barnet vrider bogstaveligt bøjer, gråd, kan han være opkastning, og nogle gange hånd føle, hvordan anspændt mave.

Han klager over barnet selv, mavepine (3 år eller lidt mere), der peger på navlen. Formuler præcis, hvor smerten center, og hvad karakteren af smerte - skarpe eller kedeligt - han kan ikke endnu.

Af den måde, tegnet af den smerte antyder, hvad det kunne være relateret. Ømme, kedelig - sandsynligvis en kronisk sygdom. Sharp, skæring, pludselig - sådanne angreb undertiden forårsage akut inflammation af de sygdomme, der kan elimineres kun ved operation til, og kolik.

Hvis barnet er 5 år gammel, en mavepine fra ham, hvor og hvordan han kan allerede sige ordene. Men nogle gange børn i denne alder at skjule deres følelser, så de er bange for at være på hospitalet. Og genkender smerten umulig at modstå.

Forældre bør være opmærksomme på børn, især dem, der har kroniske sygdomme forbundet med betændelse i mave-tarmkanalen.

Selvom børnene ikke taler om deres tilstand, forstå, at de har en bekymring, kan du ændre adfærd, måske luner eller depression, nægtelse af mad og et ønske om at ikke bare ligge ned, krøllet op.

Til maven ikke gør ondt!

Hvis identificeret årsagen til smerten omkring navlen, bestilt test og kirurgi - heldigvis - er ikke påkrævet, forældre bør sende al den kraft til at forhindre en gentagelse af situationen.

 • Nøje overvåge, så tarmene børn tømmes regelmæssigt, havde ingen diarré eller forstoppelse.
 • Udelukke muligheden for hypotermi og infektion i forbindelse med urinlederne og blæren.
 • Tjek barnet for indvoldsorm.
 • Juster kost, så prøv at arrangere det. Hvis det er muligt, fjerne fra kosten af "skadelige produkter", så elsket af de fleste børn - chips, sodavand og meget mere.
 • Fokus på friskhed af fødevarer og tidspunktet for deres opbevaring i køleskabet.

I det tilfælde, hvor børn mavepine i navlen i stressende for dem eller ubehagelige situationer, forsøge at undgå dem. Hvis dette ikke er muligt, er det ønskeligt at træne med den lille børnepsykolog og forberedt dem på livets udfordringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.