Nyheder og SamfundNatur

Grå krage - klogeste repræsentant for en verden af fugle

Crow grå ... Åh det sjældent reagerer godt, er det normalt skylden. Selv om det vil huske det gode ord, en eller anden måde i forbifarten, at gå direkte til udskejelser listen. En liste over de hotties virkelig store.

Denne fugl, for eksempel den meget "kærlighed" en andens reden og er i deres unger. "Takket være den" grå krager razziaer, at antallet af mellemstore fugl brødre periodisk reduceret. Talrige morgen angreb på byerne affaldscontainere med tilsat vinduesviskere drift. Må ikke glemme disse fugle og altaner, som byboere til tider efterlader noget spiseligt. Og evnen til at "mærke" den nye frakke med får ikke sammenligne andre fugle. Overnatning "koncert" hosted næsten dækkede himlen en sky af fugle, inden de forlader for natten, bestemt ikke for nervøs.

Ornitologer i sidste århundrede ville have været overrasket af en endeløs liste af grusomheder Hustruer, fordi før kragerne afgjort langt fra byerne, i flodsletter og for det meste i par, i stedet for hundreder, som det er nu. "Antisocial tricks" på deres side begyndte kun på grund af den "Erobreren" i naturen - den mand, der blev systematisk ødelægge "dårlige" rovfugle, der er så bange for krager. I 50'erne i forrige århundrede "gratis skydespil" blev udpeget endog kontante bonusser og incitamenter for drabet på rovfugle, angiveligt ødelægger små og nyttige fuglevildt. Ikke tanken om ligevægt etableret af naturen selv?

Berøvet naturlige fjender, ravn grå begyndte at føle sig meget tryg og er selv organiseret fiskeri - fodret sig selv og kyllinger daglig ødelægge snesevis af andre reder. Raven befolkning voksede hurtigt, med forholdsmæssige aftager hurtigt "mad".

Og ravnen, i lighed med bonden pre-revolutionære Rusland, flyttede til et dårligt år i byen, hvor jeg fandt og "mælk banker" og "Kiselny floden." Shnyrov på strengen posen, så bandt urbanitetens under eget vindue (ikke alle havde råd til et køleskab), uforskammet i det ekstreme fugl ødelagt "madkurv". Og på scraps kastet fra vinduet, som ikke foragt ikke kun vilde hunde og katte kælder, men den samme krage, du ikke engang kan sprede sig. Generelt er mængden af skov engang voksede nahalok nu byer er utroligt hurtigt.

Igen, "Erobreren af naturen" tog fat i pistolen, drevet af løftet om myndighederne til at få for kragetæer licens (specialkursus) til at skyde et andet spil ...

Men kragerne skræppen kun foragt: "Det er ikke de små mennesker angrebet! Vi er ikke høge, falke, vi er klogere!". Og det var sandt. En fantastisk mentale evne førte krager i byen, den samme evne til at give slip og flugtninger fra rifler. Crow straks indså, at en person er i stand til ikke blot at fodre, men også at præsentere skidtet.

sikkerhed overholdelse en person har brug for at lære af kragen. Bemærk venligst: en person stående pas ikke gale og kan gå op og ned i en afstand af et par meter, men hvis biped pludselig beslutter sig for at lede efter hende, hun straks flyve væk meter med 10. Prøv at tage stenen straks øge afstanden meter ved 20. En pistol dukkede "slette" raven ude af syne.

Det reducerede antallet af krager er ikke en pistol, men priserne steg til mad og janitorial kost. Nu delikatesser ikke længere smidt i et sådant antal, og gade rengøringsassistenter ren ikke blot midt på fortovet, og alle gader.

Crow - en fugl er ikke bare smarte, men også evnen til at lære, og lære det hurtigt. Det bør være en til at gætte på, at gennemblødt i en pulje af krakker har praktisk, viden øjeblikkeligt spredt ud over en stor flok krager. Hvis en grå snyder komme op med ideen til at bøje afdækket "fanen" dåser af dåsemad rester, og resten vil begynde til fest på lejlighed så godt.

Desuden adfærd disse fantastiske fugle altid tilstrækkeligt herskende situation. Til katte, for eksempel, er de ligeglade som at hakke dem meget vanskeligt, men de syge og svækkede ensomme killing straks blevet genstand for opmærksomhed kragen.

Biolog Manteuffel mindede i en artikel om, hvordan en flok spurve, glade et par swimmingpool med pelikaner, besluttet at tage en dukkert i det varme vand. Deres fjer var våde og da det var vinter, begyndte at blive dækket af is. Ligeglade før krager blev aktiv forfølgelse. En flok spurve blev overfisket og spist en fjerdedel af en time.

Det samme teamwork og synergi opstår, når Ravens færdig med at true dem stærkere rovfugle. Undgå et møde med den nyeste en på én, pakken rovdyr hakke til døden i et par minutter.

Desuden raven grå - en elsker af sjov og kan ikke stå kedsomhed. Og det er sjovt også i teamet. Og sjovt, de har selvfølgelig aftalt.

En af de studerende fortalte Biologi Institut for eksempel to krager, foregiver de ønsker at komme ind i hundens skål, ventede hund sprang på dem. På det tidspunkt, hvor hunden angrebet blev udfoldelse, en anden Raven griber den uheldige skunk anstændig tot hår fra bagsiden. Underholdning fortsatte indtil hunden, fornærmet og vred, ikke sætte det i stand.

På andre tidspunkter den grå røver angreb en hund knogle knasede fredeligt. Mens to af dem distraheret opmærksomhed tredje hurtigt trukket off ben. Sådanne handlinger tydeligvis ikke forfølge nogen praktisk formål, fordi knoglen derefter blev kasseret, og kragen fløj, snarere kvækkede.

Nu er de fleste ornitologer bekræfter: raven grå ikke udleder nogen skønhed eller størrelse, ingen stemme, ingen lig i intelligens eller blandt fugle eller blandt dyr. Med hende på intelligens i stand til at konkurrere med mindre delfinerne men aber ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.