Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Det kan fryses i vinteren i fryseren?

Mange gode husmødre før eller senere tænke på det faktum, at du kan fryse til vinteren. Moderne teknologi gør det muligt at spare ikke kun smag og aroma af sommeren, men alle de værdifulde bestanddele af frugt og grøntsager.

Lær alle de tricks er det let nok at lære nogle enkle regler. Og de ekstra omkostninger denne forretning ikke kræver. Den vigtigste betingelse, som garanterer et godt resultat - der en god fryser er udstyret med et absolut flertal af moderne køleskabe.

Desværre er ikke alle ejere af god teknik bekendt med alle dens muligheder, så brug dets potentiale er ikke fuldt ud. Men selv i en normal fryser kan forberede en række nyttige produkter, der vil glæde hele familien om vinteren.

Hvorfor fryse

Processen med emnet om vinteren ved frysning produkter har et stort antal fordele sammenlignet med konserves, tørring og andre metoder. Primært, disse omfatter:

 • let fremstilling;
 • mangel på store udgifter;
 • brugervenlighed;
 • en bred vifte af muligheder;
 • muligheden for hurtig høst af store mængder af grøntsager og frugt i sæsonen;
 • bevarelse af vitaminer, mineraler, smag af sommer.

Sammenlignet med fryse præservering, skal det bemærkes, at denne fremgangsmåde kræver en brøkdel af den tid og indsats. Tja, hvis du spekulerer, der kan fryses i vinteren for børn, dine muligheder er uendelige: sunde frugter og grøntsager farverige mix vil sætte pris på hver eneste lille kræsen. Sådanne præforme kan betydeligt diversificere de standard børnemenu.

Generelle regler

Før du begynder processen, lære nogle anbefalinger. De vil bidrage til at undgå fejl.

Det kan fryses i vinteren i fryseren? Eksperter anbefaler at vælge de traditionelle fødevarer: frugt, grøntsager, urter, svampe. Husk, at forsøgene ikke altid lykkes, gå videre til ham, når vil opnå gode resultater med traditionelle produkter.

foretrækker altid modne, men ikke overmodne ingredienser. Hvis du har mindst nogle tvivl om kvaliteten, skal du ikke bruge produktet. Alle skader samt stilken og bladene skal fjernes før frysning.

Før dykning i fryseren, vask produkter, og derefter lade dem tørre ud helt. Før frysning skåret i produkter sådanne stykker, som du planlægger at bruge i madlavning - det skære frosne grøntsager det vil blive vanskeligt.

Prøv at stable ingredienserne i partier, i stedet for én stor stykke, så det vil være lettere at bruge dem om vinteren.

Retter til frysning

Måske er spørgsmålet er praktisk, praktisk og billig emballage ophidser alle, der besluttede at finde ud af, hvad kan fryses til vinteren i fryseren. Fotos frugt og grønt ser meget attraktivt, men kun få mennesker ved, at deres smukke udseende afhænger i høj grad på emballagen.

Den nemmeste måde at finde en løsning - at gå til hardware butik og købe specielle forseglede beholdere til frysning. De sikkert opretholde alle de næringsstoffer af produkterne, og at placere dem i fryseren, kan være meget praktisk og kompakt. Anvendelse af sådanne beholdere kan genanvendes. Men deres væsentlig ulempe - en relativt høj pris. Ja, og ikke hver butik, som du kan finde denne skål.

Et godt alternativ er at lynlåsposer. De kommer i forskellige størrelser, som vil give alle til at vælge den bedste løsning. Bare lægge brikkerne i en pose, presse ud af ham hele den overskydende luft og forsegle låsen. Om vinteren, kan du nemt fjerne produktet fra pakken, hvis den suge det i et par sekunder i varmt vand.

Velegnet til frysning og plast engangsservice: kopper, skåle, beholdere, madkasser. Men i et glas fryse er ikke nødvendigt - det kan briste.

Nedfrysning af friske grøntsager

Spekulerer om, hvad der kan fryses til vinter grøntsager? Må ikke omgå opmærksomhed peberfrugt, squash, squash, aubergine, græskar. God frost tolerance og tomater, vinteren er det perfekt til madlavning pizza, lasagne, kød saucer, rød borscht og andre supper, saucer. Broccoli og blomkål - vigtige produkter til kosten og børnemenu. Skil dem for paraplyer og fryse om vinteren kan tilføjes til gryderetter, grøntsager, mosede kartofler, gryderetter.

Mange gør høst af gulerødder og rødbeder. Det kan synes at megen mening i dette, fordi disse grøntsager ikke forsvinder fra hylderne hele året rundt. Men for det første, årstidens råvarer er altid meget mere duftende, og for det andet, er det nogle gange nødvendigt at hurtigt at forberede en stor mængde af grøntsager. Dette er især væsentligt for borgerne, der ikke har kældre, kældre og andre steder for opbevaring af fødevarer. Desuden er de revne gulerødder og rødbeder er et glimrende grundlag for Borsch zazharki. Om vinteren kan denne høst spare tid betydeligt.

En velassorteret fryser og andre grøntsager: majs, grønne bønner, grønne ærter. Men løg og hvidløg tåle frost godt: bliver sløv, mister deres skarphed og smag.

Klassisk og usædvanlige opskrifter mix

Mange foretrækker at gøre høst, sætte i beholderen med én type grøntsag. Men der er en anden måde, meget interessant - skabe en interessant blanding.

Hvis du beslutter, at du kan fryse om vinteren, tænke over på forhånd, hvordan du vil bruge den forudindstillede vinter. Det giver mening at pre-formular kits, vinter vil danne grundlag for de vidunderlige og varierede retter. Du kan lave en præ-blandede grøntsager til et udvalg af retter:

 • lecho: peberfrugter, tomater, grønne, gulerødder;
 • gryderet: gulerødder, løg, squash, peberfrugter, aubergine;
 • rød borscht: rødbeder, gulerødder, tomat, peberfrugt, rotunde, greens;
 • Grøn Borsch: greens, spinat, grønne løg;
 • paprikash: farverige peberfrugt, grønne bønner, squash, zucchini;
 • risotto: grønne ærter, majs, gulerødder, grønne løg, rotunden;
 • Paella: peberfrugt i forskellige farver, gulerødder, løg, squash, aubergine, grønne;
 • champignon suppe: greens, svampe, gulerødder.

Mange med grøntsager Frost forudsat opskrift ris eller kartofler. Denne metode er mest praktisk - om vinteren skal du blot sætte emnet i en dobbelt kedel eller en skål Multivarki, indstille tiden og få garanteret resultater. Imidlertid kræver dette meget mere plads i kammeret, og for frysning kartofler vil ikke gavne. Hertil kommer, at frosne grøntsager tilberedes hurtigere frisk, og ris, at tiden kan ikke være nok.

Du kan lave en blanding af bær og frugter. Om vinteren, de anvendes til fremstilling af milkshakes, hjemmelavet yoghurt, kompot og gelé, søde kager og endda saucer til kød og fisk.

Bær i fryseren

Mange mødre tror, at kan fryses i vinteren for barnet. Den første ting du bør være opmærksom - bær. Især værdifulde er dem, der er indsamlet i landet eller importeret fra betroede landmand. Fryser egnet til næsten alle bær: jordbær, brombær, blåbær, aronia, solbær, druer og mange andre.

Før frysning, fjern stilk og blade, vaske bærrene, sætte dem ind i containere så små som muligt. Jo mindre luft bliver, jo mere saft tilbage i bærrene.

Pure, sorbet, is

Gad vide hvad du kan fryse om vinteren? Billeder frugt is, is sorbet til tider ligne en dyr restaurant menu side. Men for at gøre dette lækker let det selv. Opskrifter sådanne delikatesser der er mange.

Her er et par enkle måder at holde farver og varianter af sommeren før juleferien:

 • Sorbet: hakkekød med et stort gitter af jordbær, brombær eller hindbær, tilsæt sukker efter smag, hældes i en beholder og fryse.
 • Frugt is: Hæld en blanding af naturlig frugtsaft, hældes i kopper, indsætte pindene.
 • Is: piskeris i en blender banan, føje bær til smag, packagi ind enhedsdosisbeholder.

Om vinteren, disse emner, du kan ikke bare finde anvendelse i form af is, men også bruges til at forberede en bred vifte af desserter.

Frugter, der er egnede til frysning

Beholderne kan pakker fryse frugt. Fremragende tolerere lave temperaturer, ferskner, abrikoser, blommer, pærer. Sure mellemstore æbler, også er egnede til frysning - separat eller i blandinger.

På et spørgsmål, der kan fryses i vinter grøntsager og frugter, der er mange svar. Hvis du tvivler på, at dette eller hint produkt vil bringe held fryse, forsøger at forberede en lille del. Med gode resultater i det næste år vil det være muligt at fryse.

Erfarne husmødre, der har mestret processen med frysning, anbefales det at underskrive blank til vinter behøver ikke at gætte: en vandmelon eller tomat i en container? Matteret udskårne stykker er let forvirret.

eksotiske fødevarer

Kun få mennesker ved, at det er muligt at fryse om vinteren derhjemme, selv tropiske frugter. Dette kan være tilfældet, for eksempel, hvis der efter ferien er fortsat en stor mængde af moden frugt, der sandsynligvis ikke vil være i stand til hurtigt at bruge.

Du kan fryse dem. Med mango, avocado, papaya behov for at fjerne skræl, skåret i skiver, spredt ud på pakkerne. Avocado er bedst at fryse hver for sig, fordi denne frugt ofte bruges til salt og krydrede retter. Frost ananas skrællet, skåret i ringe eller stykker.

Citrus frost er gavnligt - dræber bitterhed. Citroner og appelsiner direkte kan fryse i huden. Tangeriner, grapefrugt og Sweetie bedre at adskille i skiver.

Butikker og vilde svampe: funktioner fryse

Vidste du, at du kan fryse om vinteren, selv svampe? Især nyder denne måde champignon. Efter alt, hver af dem ved, at du har brug for at høste svampe i dag, da de blev indsamlet. Nogle gange er det meget svært fysisk. Men i modsætning til marinering, saltning og endda tørring svampe, vil frysning tage lidt tid og kræfter.

Husk, østershatte og butikker kan simpelthen skæres i skiver. En vilde svampe er bedst at koge før frysning. Så de vil tage op meget mindre plads i fryseren, og vinteren har ikke lang tid at koge det før brug.

grønne

Måske er den enkleste og mest fordelagtige af alt, hvad der kan fryses i fryseren til vinteren. Ved at fryse egnet stort antal arter af grønne persille og dild, skovsyre og spinat, salat, grønne del af løg og hvidløg, rosmarin, koriander, brøndkarse, og meget mere. Kun få mennesker ved, men bringer store fryse sukkerroer greens - velsmagende og sundt produkt.

Der er flere grundlæggende måder, hvorfra du kan vælge den mest bekvemme:

 • Frosne hakkede greens i en emballage;
 • Frossen is;
 • frost med olivenolie.

Med den første alt er klar, og så: hakke friske krydderurter, tilføje op stramt i en pose eller madpakke. De sidstnævnte to fremgangsmåder involverer anvendelsen af beholdere til is. Stramt lå løv, hæld olivenolie eller vand. Disse blokke er nemme at bruge. De er føjet til salater, saucer, supper.

halvfabrikata

Og her er nogle flere ideer i sparegris på udkig efter et svar på et spørgsmål, der kan fryses i vinteren i fryseren. Det kan fryses proppet fyldte peber, dolma blanke. Husk, at det ikke er nødvendigt at holde sådanne halvfabrikata i mere end tre måneder.

Brugen af frosne fødevarer

Hvis du allerede har regnet ud, at du kan fryse om vinteren, tænker og hvordan vil bruge emnet. Husk, det er ikke nødvendigt at afrime fødevarer. Bare fjerne dem fra emballagen og bruge samt bruges rå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.