Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvad kan du gøre i multivarka?

Mange husmødre over hele verden har værdsat fordelene ved den vigtigste hjælper i køkkenet - Multivarki. Denne utrættelige mirakel gryde syntes at ramme os på bordet af den berømte eventyr. Man behøver blot at sige, "pot - kog", og du får en masse lækre og, vigtigst af alt, sunde retter. Hvad kan du gøre i multivarka? Alt! Absolut hver model for nemt at håndtere suppe og borscht, en afkølende og en række korn, herunder mælk. Og hvis din multivarka madlavning og bagning funktion, du styrken til at lave mad og pommes frites, burgere, og rødmosset fransk, og en sød kage til dessert!

Hvad kan du gøre i multivarka i hast? Faktisk er almindelig multivarka ikke fremskynde processen med madlavning, det bare gør det nemmere, frigøre tid til andre ting. Efter alt, denne enhed giver dig mulighed for at indlæse i koppen straks alle de produkter til en bestemt skålen, indstille den ønskede program ... og glemme! Når multivarka vil fuldføre en cyklus og slukker (det udsender signal), er det muligt at åbne låget og at dække bord. De fleste modeller har en forsinket start-funktion, som gør det muligt at få et varmt måltid til at komme hjem fra arbejde eller razvaristuyu mælk grød til morgenmad.

Put alle ingredienserne, indstille programmet og forsinkelsestiden - alt kan gå på arbejde, gå ud, gå til at sove eller gøre andre ting. Nogle modeller har en varmefunktion. Når fadet er klar, er det madlavning program stoppes, men multivarka fortsætter med at holde temperaturen på omkring 65-70 grader i 12 timer. Hvad kan du gøre i multivarka til gæster kommer? Pie eller stege, det afhænger kun af fantasien af værtinden.

Hvad er det transporterende princippet i Multivarki? Den repræsenterer plastæske og med knapperne på panelet bord, indsættes i skålen med teflon eller keramisk belægning. Når produkterne er indlæst, skålen dækket med et låg, udbudt programmet starter varmelegemet under skålen - et fad forberedt. Oven på dækslet har en ventil, gennem hvilken damp udgange, og den side af huset - en beholder til opsamling af kondensvand.

Multivarku ofte sammenlignet med den russiske brændeovn, fordi de retter ud af det som ligner dem, der har vansmægtet i ovnen. Et fad dampet i multivarka kogt i en særlig plastindsats, bevarer deres vitaminer og er perfekte til kosten.

Af den måde, kan vi tilbyde dig en opskrift på damp koteletter af kalkun. Du skal bruge 400 gram kalkunkød, en kop kogt ris, æg, en halv kop mælk, salt og kanel. Hakket kød og ris blandet sammen, tilsæt mælken, æg, kanel og salt, piskeris, danner patties og kog i et par på 25 minutter. Post kan være pasta eller grøntsager. Retter, dampet, værdsat af dem, der kæmper med overvægt. Nu kan du finde en lang række opskrifter, ud over hver model leveres med hæfte med dem. Så du skal ikke undre, at du kan lave mad i multivarka, du bare nødt til at købe det og begynde at lave mad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.