HjemlighedMøbler

Hvordan til at sy en dækning på madrassen med hænderne?

Møbler, herunder polstrede, er det værd en masse i disse dage. Vi får en luksuriøs suite af møbler i stuen eller f.eks, dyre moderne madras til sengen i soveværelset (fx ortopædisk), og vil, selvfølgelig, så længe som muligt for at beundre de lyse farver i et helt nyt indtræk.

Men stoffet - en lunefuld person. Og nu den bløde polstring lurvet, undertiden brændt i solen, et eller andet sted var der en plet ... Og tilstedeværelsen i huset af små børn og kæledyr er ikke befordrende for sikkerheden af situationen.

Hvad er løsningen? Og produktionen er allerede opfundet for længe siden. Hvis du ønsker at beskytte, for eksempel din nye dyre madras ud af problemer, det være sig blot for at dække. Det vil sige, du har brug for en beskyttende dæksel på madrassen.

Du tror det unødvendigt? Intet! Ved afslutningen af nødvendigheden af denne nyttige tilbehør, før eller senere komme til næsten alt, men nogle gange møbler på det tidspunkt er allerede temmelig forkælet.

Det bør anerkendes, at dækslet på madrassen - noget funktionelt og praktisk. Derudover kan det spille en dekorativ rolle i boligindretning. Dækker beskytte dyre produkter mod støv og pletter, reducere slid og forlænge levetiden. Dette er især vigtigt for at have dyre (fx ortopædisk) produkt. Dæk på madrassen vandtæt er et must for dem, der har familie der er små børn eller sengeliggende patienter.

Sig selv en mester

Cover på madrassen, lavet original og smagfuld, Sørg for at dekorere rummet og forbedre stemningen. I dette tilfælde til et almindeligt tilfælde af tyndt stof sy en snap.

Lad os prøve at lave en aftageligt betræk på madrassen med sine hænder. Mønstre sådanne dæksler kan være af den mest simple (så stor pude-pose) til kompleks dekoreret med dekorative elementer.

Begynder dressmaker vil gøre det lettere at modellere elastisk kuliske, sikkert låse produktet på plads. Hvis du ikke er sikker endnu i dine egne evner, kan du prøve at lave et udkast til en gammel plade, samtidig at fastslå den nøjagtige størrelse.

Hvad har vi brug for?

For at skræddersy bør arm skrædder målebånd, saks, nål og tråd, samt jern og naturligvis en symaskine. Og, selvfølgelig, er nødt til at rette størrelse segmentet af væv.

Valget af materiale afhænger af formålet dækning. Så for en ortopædisk madras i barneseng egnet møbelstof lyse farver. Moderne luftmadras dåse obtyanut ikke-farvning presenninger. Valget af materiale til madrassen i soveværelset er næsten ubegrænset - passer til alle, som du finder passende.

Hvad tekstiler foretrække?

For at sy en dækning på madrassen, normalt tage materialer som Calico, linned, massiv teak. Der er også muligheder for bomuld og polyester. Bomuldsstoffer bredt accepteret anvendes til børn og sundhedsfaciliteter, børnehaver og sommerlejre.

Generelt til den nødvendige væv flyve den nem at passe, fordi sager skal vaskes fra tid til anden. Af samme grund, du bør ikke vælge for lys nuancer, selvom naturligvis de ser meget elegant.

At undgå svind produkter længe efter vask, når der skæres den lange side af artiklen er altid placeret langs bunden.

Hvis det antages, at låget på madrassen vil blive brugt skiftevis med de rigtige og vrang, derefter ved dets fremstilling skal vælges zaposhivochny søm. Stoffet dermed også behovet for at finde en, hvor forkert og den forreste del af både afvige lidt som muligt.

Kom godt i gang

Før du syr dækning på madrassen, omhyggeligt måle dimensionerne af madrassen, det vil sige, længde, tykkelse og bredde af den kommende pose. Husk, at ordsprog "Mål to gange ..." stadig er relevant.

Derefter opdele mønsteret i fem dele. Dette er den vigtigste del, længden og bredde svarer til dimensionerne af madrassen, og fire datterselskab - i hovedet, i benene, og med de to sider på siderne. Disse dele kroyatsya, baseret på dets tykkelse. For at være sikker på ikke at forveksle med den størrelse, er det nødvendigt at tegne et layout af alle delene på arket i en stor firkant (passende til omfanget).

Hvordan til at overføre mønstret på stoffet?

Efter at have foretaget de nødvendige målinger, markere konturerne af delene på den forberedte væv, eftersom hovedparten af produktet. Hvis stoffet med en lur, når der skæres er nødvendigt at overveje sin retning. Omkranser mønstret på stoffet og skræddersy regel små.

Hvis størrelsen af den eksisterende snit tillader det, kan sidepanelerne være fremstillet i form af enkelt snit forneden.

Ved syning meget simpelt cover-taske, kan du bare tage kluden, foldet på midten i længderetningen, og kanterne forbinde ben.

Stor madras vil have syning af enkelte dele. bruges den samme metode, hvis stoffet er meget tæt. Som et eksperiment, kan du prøve at indsætte kontrasterende farver, men med de overordnede farveskema lokaler (for at undgå medley). Desuden er det ønskeligt at kombinere vævslignende densitet og tekstur.

Syv gange måle - det er tid til at klippe

Bevæbnet med at skræddersy saks (de skal være skarpe), skæres forsigtigt stoffet på markerede linjer, ikke at forglemme de brede sømrum på kanterne. Deres størrelse afhænger af bredden af tyggegummi, der ubesværet vil strække langs konturen af dækslet. Materiel på hem foldet på midten og otstrachivayut på kanten.

Det næste skridt - behandling af alle dele af nedenstående diagram.

I første omgang forbinde sidedelene til de vigtigste og prostrochite på en skrivemaskine alle kantsømme. Så få en behandler sømme på overlock eller manuelt.

nedlukning

De frie kanter af stof tuck, er der en klar og pæn fold linje leddene korrekt proutyuzhte. For større pålidelighed og fremmest fuger må overlappe produkter, der afgår fra kanten af ca. 3 mm. På kanten af den krølle linje, gøre stingene, hvilket efterlader et rum for at trække i tyggegummi. Efter at have passeret det med et stort sikkerhedsnåle, fastgør kanterne. Udført!

Zip pose

En anden mulighed - at gøre aftageligt betræk med lynlås madrasser, der er syet på en sti mellem de vigtigste og tilbehørsdele. Som regel længe nok til at finde lynlåsen er ikke let.

Praksis viser, at det er muligt helt kunne styre et par permanente lynlåse med store tænder længde på omkring 85 cm, syet symmetrisk (fx en pude dække eller på en af sine lange sider, bliver helt ugjort, de kan trække dækslet på madrassen og fjernes uden ubesværet).

Cover-ark

Dækker lynlås madrasser, vil det eller ej, kræver stadig en masse arbejdskraft. De, der ikke ønsker at rode med lynlås eller omstændelig syninger langs en konturtilpassede mulighed er lettere. Det dækker på madrasser på gummi-lignende ark, der er simpelthen trukket på toppen af madrassen og kan let fjernes til vask. Især god ark til sådanne høje (fx ortopædiske) madrasser.

Selvfølgelig kan du købe færdige ark med en elastik, men det er ikke altid muligt at finde den rigtige størrelse, fordi madrasserne er til tider utraditionel.

Hvis du køber sy sådanne bomuld plader eller folier, standard stoffets bredde (sædvanligvis 2 m til 20 cm) kan ikke være tilstrækkeligt, især hvis en madras og har sideværts stykke ned.

Strikket tæpper, seng ark med en elastik kræver ikke strygning og altid kig nøje, hvad er deres største fordel. Sådanne plader er solgt og klar. Dette er en meget praktisk mulighed, foruden, de ser elegant og moderne.

Hvis du beslutter at sy dine egne strikkede tæpper, så husk at strik kræver omhyggelig håndtering kanter, uden hvilken sløjfer kan kravle.

Hvordan til at sy det?

I alt for syning plader, dækning på dobbelt madras tykkelse på omkring 15 cm behov omkring 3 meter stof, og glem ikke om den godtgørelse under tandkødet omkring kanterne af en bredde på omkring 15 cm på hver side.

Hvis madrassen har afrundede hjørner, bør sømmen og arket have samme form. Afrunding bør give en yderligere etape mønster. At der ikke var nogen overlapning med størrelsen, kontrol målingerne foretages på diagonalen som madrassen og ark - de skal passe.

Kanterne af det forarbejdede linned sting eller overlock.

Gum vil tage omkring 5 meter. Den nøjagtige længde afhænger af dens massefylde. Jo stærkere og stivere tyggegummi, jo længere vil det vare under gentagen vask.

Hvordan til at sy en dækning på madrassen for barnet?

På samme måde kan man opbygge en seng ark på madrassen i barneseng. For hvad er det nødvendigt? Du har måske bemærket, at barnet vågner om morgenen på de krøllede ark. Eller du er nødt til at stå op om natten for at forbedre sin seng.

Fundamentalt løse problemet, kan du temmelig let måde. For at gøre dette, tage den mest almindelige viskelæder, saks, nål og tråd, kridt og lagen selv. Selvfølgelig kan børns tæpper på madrasserne købes færdiglavet, men ofte er de ikke passer på størrelse eller farve.

Hertil kommer, enhver mor ved, hvad en fornøjelse - lappeløsninger noget med deres egne hænder baby. Og blandt andet de unge mødre ofte ikke har tid til at tage på vandreture på jagt efter de nødvendige tilbehør butikker. En lille broderi kan aktiveres, mens barnet sover. Syning får brug for en almindelig eller elektrisk maskine med en zigzag søm.

Vi syr lagen hurtigt og nemt

På det første stadium at udfolde og forsigtigt rette lagen på madrassen. Vi påføres derefter oven på det med en elastik, og bestemmer den ønskede længde. Skær den rigtige mængde.

Sheet Stel forkerte side op og skitsere kontur for fine syning tyggegummi. Vi begynder at sy den. De første par centimeter sy konventionel søm, derefter gå til "siksak".

At sy alt godt i gang med at sy den elastiske konstant sugning. Den foretrukne venstre for at lede den mod dig, at holde den ønskede grad af spænding, og retten - at holde symaskinen under trykfoden og sy tyggegummi lagt langs den planlagte bane. Hvis du bare gøre det mislykkes, kan du fastgøre den til stoffet med stifterne i et par kontrolpunkter.

Så vi sy elastik i den ene side. Så strækning arket på madrassen og gøre det samme med den anden side. Udført! Vi gammeldags Baby dækning på madrassen med hænderne! Nu arket seng ville ikke skælde ud, og folder ikke længere levere den krummer ulejligheden.

Hvis dens område er stort nok, er det bedst at sy elastik på kanten - i dette tilfælde, får en reel sag, hvor en fuldt fit børns madras.

På samme måde kan man fra vandafvisende stof eller medicinsk voksdug sy for en barneseng madras vandtæt dæksel på, som gør det muligt ikke at bekymre sig om hyppige zastiryvanii og tørring madrassen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.