HjemlighedMøbler

Hvordan vælger en sofa?

Sikkert er der ingen lejligheder, hvor der ikke var nogen sofa, men dette meget komfortable nok bløde møbler spiller ofte i det indre af en af de dominerende roller. Samtidig, den lille størrelse lejligheder sofa blandt andet klarer også meget godt med problemet med manglen på tilstrækkelig plads, som en ekstra seng. Denne artikel vil diskutere, hvad man skal kigge efter, når de køber en sofa.

Sandsynligvis det rigtige valg er at vælge en sofa på baggrund af sine vigtigste formål, og når du sover på sengen, og mener, at sofaen skal være et sted at slappe af, så ingen begrænsninger i valget ikke vises i princippet og hvis du vil kan du købe til dig selv selv en sådan en original løsning, som en sofa vej. På samme tid, hvis du planlægger at sove på en regelmæssig basis på dit nye køb, så bliver det bedst at vælge en sofa.

På den moderne møbler markedet er der sofaer med en række forskellige mekanismer transformation, og vi har talt om dette. Det eneste, endnu engang ønsker at minde dig er, at uanset mekanismen, skal det nødvendigvis være tilstrækkelig stærk. Og så skal du først være opmærksom på indenlandske varer, som i Vesten, på sofaer til søvn er ikke accepteret, og sofaer transformere anvendes hovedsageligt til at bygge en kajplads gæster, og selve mekanismer sofaerne er ikke beregnet til brug tunge. Mere bør man være opmærksom på, at du sagtens kan vise og sætte sofaen.

Hertil kommer, at vifte af indflydelse og hvor du kommer til at sætte i sofaen, der er formålet og størrelsen af det rum selv direkte forårsager modellen, størrelse og foretrukne polstring af sofaen. For eksempel, for at leve en god løsning ville være at købe en stor sofa med stofbetræk, og jo flere mennesker i din familie bor, jo større bør være på størrelse med sofaen. Du skal også forhånd Gaugeable døråbninger, fordi det kan ske, at dit køb simpelthen ikke vil arbejde i døren. Hvis vi taler om mad, har du sandsynligvis sætte hende møbler perfekt supplement sofaen hjørne, og som polstring polstring bliver foretrække fra imiteret læder, som kan ret let renses for urenheder anderledes køkken.

Det koster lidt og taler om polstring. I de fleste tilfælde, udgifter til polstring og bestemmer værdien af alle i sofaen som en helhed, og kan være op til 60% af sin pris. Sofa betræk kan være fremstillet af naturlige, syntetiske eller blandede fibre. Husk, at syntetiske stoffer kan vare meget længere, mens naturligt - mere miljøvenlig, så det vil være bedre at vælge sofaen i stuen med en syntetisk polstring, mens børneværelset til at gøre dette vil være en model med en naturlig polstring. Måske den mest holdbare og langtidsholdbare i denne forbindelse er en Jacquard stof, mens polstring med teflonbelagt - det mest stabile i form af forurening.

Samlet polstring farve skal blande harmonisk ind farveskema i rummet. Typisk butikken sætte en enkelt model, og tilbyde køberen at vælge fra kataloget af den foretrukne farve og materiale til polstring. En ufravigelig betingelse for korrekt valg af kvalitetskontrol vil blive udført af polstring, og når du opdager, at på bagsiden af sofaen polstring lavet af billigere materialer, er det værd at overveje, fordi producenten klart forsøger at redde.

Vigtigere end det indre, det er meget "fyld" i sofaen, hvilket er særligt vigtigt, når det er meningen at sove. Derfor er det i efterspørgselsforhold er gode fyldstof. Definer det forholdsvis let: bare sidde ned på din valgte sofaen. Kvalitet filler afskalninger under din vægt, og tager den oprindelige form, når du får op fra sofaen.

en række forskellige materialer kan bruges til udskrivning på sofaen. Og den mest almindelige af disse er polyurethanskum, skumgummi, og foråret blokke. Også i modeller produceret i dag anvendes og hollofayber (syntetiske fjer) periotek og latex. Den entydigt svar på spørgsmålet om, hvilken form for materiale én - det bedste, ikke er der, og udvælgelsen er baseret på købers egne følelser og pakning under alle omstændigheder bør være behageligt og fornøjeligt.

Samtidig er det ikke nødvendigt at købe en sofa, der har tilsyneladende lav kvalitet fyldstof. Gå til, at købe en sofa, fyldt med bidder af skum, risikerer du et år eller to for at se, hvad det er blevet ubrugelig, så det vil være bedre, hvis polstring dette stykke vil være fast. Samtidig den mest holdbare i praksis blive pakket fyld i to lag af syntetiske fibre, med det nedre lag - fast, mens den øvre - blødere. Også være opmærksom på, at stivhed pakning tilbage, sæde og armlæn er anderledes.

For at træffe den endelige beslutning om at købe en sofa, er det nødvendigt ikke kun at sidde på det, men ligge ned og afprøve virkningen af den mekanisme af sin forvandling. opmærksomhed skal også tages, og i hvilket omfang præcist naglet polstring og henrettet linje. Den mindste garanti for enhver polstrede møbler er 1,5 år, mens en bestemt tilstand standard levetid - 15 år.

Endelig, når du vælger en sofa til at tage din tid og ikke tager spontane beslutninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.