SkønhedHudpleje

Peeling ansigt i kabinen: arter, indikationer for brug

Vi ved alle, hvor vigtigt hudpleje. Op til en vis alder er tilstrækkelig til at vaske med koldt vand og anvende fugtighedscreme. Gradvist i løbet er mere effektivt middel, og på hylden i badeværelset er der et helt arsenal af masker, cremer og sera. Men efter et stykke tid, og det er ikke nok. Hvis refleksion i spejlet ophørt med at behage dig, så er det tid til at gøre peeling ansigt i kabinen. Dette udtryk betegner en række procedurer, essensen af som i øvrigt er det samme: i exfoliation af døde celler fra hudoverfladen. Det faktum, at deres livscyklus er kun 28 dage, og i mangel af tilstrækkelig pleje døde celler tilstoppe porerne, bremse processen med levering af næringsstoffer til de underliggende lag. Som en konsekvens - tidlige rynker, inflammation og andre "charme". For ikke at stå over for lignende problemer, kosmetologer anbefaler at foretage regelmæssige ansigtet skræl på salonen. Som nævnt ovenfor er der flere sorter af denne procedure. Lad os overveje nogle af dem i detaljer.

dermabrasion

Dette udtryk betegner en mekanisk dyb eksfolierende ansigtsbehandling i salonen. Specialist forsigtigt fjerner epidermis ved hjælp af specielle metal børste eller ultra hurtigt roterende fræser. Proceduren er vist til dem, der lider af acne ar eller pockmarks, og ønsker at fjerne alder pletter, fregner og fine linjer omkring læberne. På ambulant under lokalbedøvelse. Den største ulempe er, at inden for et par dage efter besøget til det indre af patientens ansigt er dækket med et beskyttende lag af kortikale - røre ved det i hvert fald umuligt. Hertil kommer, at i løbet af de næste par uger, er du nødt til at glemme alt om kosmetik.

microdermabrasion

Denne eksfolierende ansigt i kabinen, i løbet af hvilken den epidermis fjernes retningsbestemt strøm af slibende mikropartikler. Indikationer er de samme som i den foregående udførelsesform. Udover at udligne hud relief procedure gør det mere frisk og strålende. Det skal dog bemærkes, at effekten af det ikke er så stærkt til udtryk, men fordi en sådan skrælning tildelte kurser - kosmetolog vil have fra tre til tolv gange.

Kemiske ansigtet skræl i kabinen

Han på sin side er opdelt i tre typer: dyb, medium og overfladisk. I alle tilfælde, det aktive stof benyttet syre: de forårsager afskalning og fremme udskiftningen af gamle hudceller med nye. Dybe skræl viste folk med lys tynd hud, der ønsker at slippe af med rynker og alder pletter. Proceduren er meget effektiv, men derefter patientens hud mister sin evne til at producere pigment. Kosmetolog skal advare dig, at kvinden nu er strengt forbudt at gå ud i solen uden at forårsage præ-solcreme. Det anbefales generelt at konsultere en hudlæge, før du tilmelder dig en kemisk peeling ansigtsbehandling i salonen. Prisen for denne undersøgelse er lav, og fordelene ved hans vægt.

Medium peels god til bekæmpelse af acne. Desuden er det lysner fregner. Normalt gør det en gang om måneden - det anses for at være blødere og blidere end dyb. Overfladiske peels normalt gennemført kurser. Proceduren ordineret til behandling af tør hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.