SkønhedHudpleje

Værktøj til fjernelse af sorte prikker: hvordan man bruger?

Hudproblemer forekommer hos mange mennesker. En af dem er sorte prikker. Til dette er der professionelle enheder, der giver dig mulighed for sikkert at slippe af med en hudfejl. I dette tilfælde behøver du ikke kontakte en kosmetolog. Det er kun nødvendigt at bruge værktøjet korrekt til at fjerne sorte prikker.

Forskellige værktøjer

Værktøjer til fjernelse af sorte prikker er forskellige. De kan købes i almindelige butikker og online. Enheder har en overkommelig pris, og proceduren med dem er mindre traumatisk end manuel rengøring.

Det kosmetiske instrument til fjernelse af sorte prikker kan have forskellige navne. Dette er en kosmetisk applikator, en ekstraktionsanordning. Disse værktøjer ser ud som en metalstang med tips. De er permanente og aftagelige, de bruges til mekanisk rengøring af hudporer. Indretningerne er lavet af rustfrit stål, som er underkastet særlig behandling. Værktøjer betragtes som stærke, og i lang tid behøver du ikke skarphed. For ikke at glide i hånden, bliver håndtaget lavet krøllet.

Applikatorer er bekvemme fordi de er fastgjort til spidserne. Ved tilknytning er:

  • Vidal sling.
  • Needle Vidal.
  • Båd Uno.
  • Strainer.

Hver enhed giver dig mulighed for effektivt at udføre proceduren. Du skal bare bruge dem korrekt.

Vidals Loop

Spidsen præsenteres i form af en lille sløjfe. Fremstillet af metal, såvel som andre dele af enheden. Værktøjet hjælper med at fjerne forurening af porer. Sådan bruges værktøjet til at fjerne sorte prikker? Huden skal rengøres af snavs og derefter dampe ud i ansigtet. Sløjfen skal placeres, så den sorte prik er i midten. Du skal trykke på værktøjet for at fjerne porerne.

Det er vigtigt at være forsigtig ved påføring af hængslet. Det har tynde kanter, derfor er det på grund af stærkt tryk muligt at gøre meget skade på huden. Hvis indholdet ikke kommer ud, er det endnu bedre at dampe ud huden eller bruge en anden dyse. Vidals loop er fremragende til acne, der rager over overfladen af huden.

Sked Uno og sil

Værktøjet til fjernelse af sorte prikker adskiller sig i størrelse og antal huller. Deres formål er at rengøre ansigtet mekanisk. En Uno-skeen bruges i liknelsen af Vidals loop, men det er ikke traumatisk.

Hvis der er mange acne, kan du bruge en sil. Med trykket af skeen og silen skal de skiftes efter fjernelse af talg. Dette giver dig mulighed for at gøre proceduren hygiejnisk. Værktøjet skal rengøres. Fordelene er:

  • Hygiejne.
  • Smertefri.
  • Brugervenlighed.
  • Dyb rensning.
  • Sikkerhed.

Vidal's Needle

Enheden anbringes, når acne er dybt i huden. Nålen passerer gennem en film, der er på porerne. Følg proceduren efter dampning af huden. Pas på, fordi huden kan blive beskadiget på grund af den skarpe spids.

Universal enhed

Dette værktøj til fjernelse af sorte prikker kan købes som en separat enhed, hvis tip ikke kan fjernes. Det er praktisk at bruge en sådan enhed fra QVS. Virksomheden producerer en række værktøjer og tilbehør, der er perfekte til kvalitets hudpleje.

Applikatoren giver dig mulighed for at udskrive single comedones ved hjælp af en loop, samt piercing store ål med en nål. Hvis du bruger instrumentet korrekt, desinficerer det, så kan du selvstændigt udføre sådanne procedurer. Som følge heraf køber huden et velplejet udseende.

Brug af specialværktøjer i ansigtspleje forenkler ikke kun proceduren, men gør det også mere professionelt og sikkert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.