SkønhedHudpleje

Punktur øre brusk og nuancerne i denne procedure

I dag er en meget populære piercing ører, som giver dig mulighed for at skabe nogle utrolige muligheder ornamenter. Bare for at vise fantasi. Punktering øre brusk er helt almindeligt udførelsesform for piercing. dog Denne procedure er mere smertefuld end en modifikation af lap. Den omstændighed, at brusken for det meste er meget mere følsom end stof. Derudover er der en række udtryk, som er ansvarlige for den stabile funktion kroppens organer. Det er derfor meget vigtigt at forberede sig til denne form for piercing.

Punktur øre brusk , der skal udføres udelukkende specialist. Hvorfor skal ikke deltage i dette derhjemme? Væsentlige er der risiko for en nål en vendetangentpunktet, som regulerer driften af et indre organ. Guiden, der udfører en sådan fejl bør have en tilstrækkelig høj kvalifikationer og erfaring i at gennemføre sådanne procedurer. Disse fagfolk skal demonstrere en medicinsk grad og en licens og bekræftelse af passagen af særlige kurser. Derfor er det bedst at overlade øret brusk piercing virkelig professionel. Derudover er udgifterne af en sådan procedure er sædvanligvis i området 500-1000 rubler (alle afhængigt af kompleksiteten af punkteringen). Det er dyrt for de fleste fans af brugerdefinerede smykker på kroppen, og derfor ubrugelig til at søge billigere, men også mere farlige varianter.

Hvis du ønsker at gennembore brusk i øret, så husk på varighed helbredelse piercing. I væv kanal er udformet væsentligt hurtigere. Derfor omsorg for sådan en punktering, skal være særligt forsigtige. Fondene vil rådgive mester, som gjorde piercing. Som regel er de tilgængelige i stort set alle apoteker.

Punktere øret brusk er anderledes. Erfarne mester vil være i stand til at arrangere en ørering næsten overalt, hvor kun kunden vil indikere. Du kan placere flere dekorationer på kanten af øret, gennemboret tragus, den indre krølle. Men for at gøre en session et stort antal piercing du ikke råde nogen forklarende guiden. Ellers kan øret svulme kraftigt, hvilket fører til tragiske konsekvenser i fremtiden.

Med omhu og vælge de mest smykker. Det bør ikke lægge pres på brusk og at forårsage nogen ubehag. Ellers vil den punktering regelmæssigt betændt. Derfor vil helingsprocessen også blive strakt i tid. Uanset hvad du gør piercing øre brusk skal forbehandles med en speciel desinficerende sammensætning. Sam punktur udføres i nærvær af medicinske engangsprodukter handsker og engangs katetre. Bør ikke anvendes til sådanne formål, særlig pistol. Brusk under hans indflydelse kan nemt blive beskadiget. Resultatet vil være stærke tumorer og neoplasmer (keloider). I intet tilfælde tror ikke de mennesker, der anbefaler brug af en almindelig nål med stor diameter. I dette tilfælde vil punkteringen af øret brusk blevet en meget smertefuld og smertefuld proces. Selv nye synåle i høj grad ringere medicinske katetre i skarphed.

Stol ikke på denne procedure til venner og bekendte, der ikke har nogen medicinsk uddannelse. Må ikke forsømme hygiejne og pleje af punktering. Kun på denne måde vil du mindske risikoen for infektion med patogene bakterier på et minimum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.