Af teknologiGadgets

Pocketbook 626: en e-bog anmeldelser. Taske til Pocketbook 626

Elektroniske "Reader" PocketBook 626 Touch lux2 eksperter kaldt en af de mest teknologisk avancerede i Touch linje. Modellen er kendetegnet ved et stilfuldt design, den højeste kvalitet af skærmen og funktionalitet. Den mest almindelige modifikation devaysa markedet - PocketBook 626 Grå. Feedback fra brugere og eksperter om det nye produkt er varieret, men generelt er reduceret til en positiv evaluering af gadget.

På trods af at nogle af de funktioner, der findes i tidligere modeller blev ekskluderet fra devaysa iboende i brand stil og ydeevne forblive som anerkendte eksperter på det niveau. Denne opfattelse deles også brugere, der villigt give feedback på oplevelsen af produktet.

Hvad er de mest bemærkelsesværdige træk ved PocketBook 626? Anmeldelser af ejerne, at undersøge muligheden devaysa - hvad er deres grad? Enheden er rost eller mere kritisk?

tekniske egenskaber

"Reader" har en 6-tommer skærm, lavet af E-Ink Pearl Technology, processor 1 GHz, 4 GB flashhukommelse (kan udvides til 32 som følge af yderligere moduler microSD). Enheden er i stand til at genkende næsten alle gængse formater af elektroniske dokumenter og billeder. Det har WiFi støtte. Enheden kører på Linux.

Disse karakteristika "jern", eksperter mener, er mere end tilstrækkeligt til at udføre grundlæggende brugernes opgaver. "Reader", i modsætning til deres "kolleger" i form af tabletter, notesbøger, og smartphones er enheder, der ikke er beregnet til at køre spil og applikationer, der kræver høj ydeevne.

Medlemmer, der forlod efter forskningsmuligheder pengepung 626 anmeldelser og find summen af dens tekniske egenskaber som ganske passende betroet til "læsesal" opgaver. Ved tilstrækkeligt overkommelig pris (ca. 6-7 tusind. Gnid.) Dens enhed hardware egenskaber som gadget ejere tror, såvel som eksperter, på ingen måde ringere end dem, der har konkurrencedygtige løsninger.

udseende

E-bog har et stilfuldt design med et minimum af dikkedarer og eksterne kontroller. Materiale i hoveddelen modifikation - grå, matte plast, tilstrækkelig modstandsdygtig over for fingeraftryk. Der er en version, og hvid - PocketBook 626 Hvid. Anmeldelser af design koncept for denne modifikation gadget indsendt af eksperterne og ejerne er også meget positiv.

Knapperne på plasthus. Det appellerer til rigtig mange brugere, det menes, at gummi analoger af disse kontroller, som blev anvendt i tidligere modeller, ikke var meget vellykket idé. Medlemmer, der forlod på udnyttelse PocketBook Touch 626 anmeldelser, menes det, at plast - et materiale, der giver en uforholdsmæssig større komfort i forvaltningen af enheden, samt betydeligt hurtigere respons devaysa til eksterne kommandoer. Hertil kommer, ifølge mange eksperter, dette materiale er bedst kombineret med elegant stil "læsesal".

Vigtige funktioner i standard - "Back", "Frem" og "Home". Knapper er presset meget nemt. Den byggekvalitet boliger og anslås af eksperter og brugere som meget høj. Der er ingen huller, knirken og tilbageslag. Nederst ende - et slot til USB-kabel.

Alt for mange ejere PocketBook 626 anmeldelser, som er ganske almindelige, bemærk minimalistiske design af enheden. Der er ingen unødvendige knapper, adgang til grundlæggende funktioner er åbnet af et par enkle trin. Den samme opfattelse deles også af mange eksperter, for at teste muligheden for "læsesal". Anbringelsesenhederne er meget tynde (8 mm), således at hvert fald for PocketBook 626 vil tage sig godt uden at bryde harmonien af proportioner.

udstilling

Visning "læsesal" blev tildelt af eksperter og brugere af den højeste ros. Alt for mange berømte værker virkelig refleksfri mekanisme, nem justering af niveauet for belysning. Uanset lyset, kan du altid vælge den optimale lysstyrke på skærmen. E-Ink-teknologi bringer kvaliteten af skærmen skrifttype til den "oprindelige" papir, hvilket reducerer belastningen på øjnene af læseren. Med hensyn til display PocketBook 626 brugeranmeldelser og ekspert kun ros.

Nogle eksperter, der har studeret de mulige enheder, klager over den utilstrækkelige skærm med høj følsomhed over for berøring på siden scroll-funktion. Men deres modstandere siger, at i praksis, denne funktion virker relativt sjældent - i de fleste tilfælde kan du få brug af standard nøgler eller rulle gennem indholdet af skærm gestus den.

blød

Som vi har nævnt ovenfor, den "læser" PocketBook 626 kører Linux OS. En af de mest bemærkelsesværdige træk i operativsystemet - en hyppige opdateringer release (og det er anerkendt eksperter forbundet med ønsket af udviklere, når devaysa forbedre kvaliteten af forvaltningen). Der er ikke noget problem, ifølge eksperter og brugere rapporterer at teste enheden med henblik på at opgradere softwaren via WiFi.

skærmen Kontrol

Et centralt element i softwaren "læsesal" PocketBook Touch 626 - en software-screen kontrol interface. Han menes af eksperter og brugere, er det arrangeret tilstrækkeligt komfortable. Et af de vigtigste elementer - menu "Seneste udvikling", afslører, at kan du finde nylig ses eller downloades filer i systemet. I det nederste område af displayet ikonerne er arrangeret (de kan minimeres, hvis nødvendigt). Et andet nyttigt element på skærmen interface - statuslinjen. Med det kan du åbner kalenderen, gøre den ønskede baggrundsbelysningen indstilling, se opgaver, samt at se batteriniveauet. Statuslinjen viser også forløbet af synkroniseringsprocessen, og driftsstatus af WiFi.

Pocketbook 626 trådløst modul, som brugere og eksperter indregnes, kører problemfrit, det holder fremragende forhold. Dens tilstedeværelse, de tror, udvider markant funktionaliteten af enheden gør det muligt at bruge det ikke kun som en læsning medier værktøj, men også som en god løsning for social kommunikation online ved hjælp af applikationer såsom ReadRate. Selvfølgelig, for at gå på nettet og arbejde i dem, kan brugerne også med indbygget browser.

Den Filhåndtering

Blandt de andre store dele af softwaren - filhåndtering. Ejere af PocketBook 626 Touch Lux2, der gennemgår det muligt at bedømme kvaliteten af enheden er sagt om grænsefladen af denne ansøgning i en meget positiv måde. Dette er ikke overraskende: en filhåndtering har et stort antal indstillinger, filtre, evnen til at sortere medier afhængig af genre, forfatter, dato, etc. Der er en grænseflade til nemt at finde den ønskede fil (understøtter meget nødvendigt, i udtalelsen fra mange brugere, intelligent tekstindtastning mulighed .. systemet tilbyder en hel ord efter at skrive de første par bogstaver). For at se billederne er "Billeder" handy program.

Nogle brugere kan ikke lide det faktum, at e-bog PocketBook 626, i modsætning til mange tidligere model Touch rækkevidde, er ikke i stand til at afspille mediefiler, har det ikke den virtuelle spiller. Men det menes deres modstandere, manglen på denne mulighed er ganske kritisk, fordi alle elementer i gadget-interface perfekt designet, først og fremmest en komfortabel læse bøger og viser fotografier. Enhver anden devaysa funktion ville have en sekundær betydning, og producenten vil sandsynligvis tage hensyn til denne omstændighed. Med hensyn til muligheden for, at har den e-bog PocketBook 626 anmeldelser næsten ikke påvirker aspekt relateret til den manglende devaysa evne til at afspille lydfiler.

Der er et program, der gør det muligt for enheden brugeren kan købe en "virtuel" litteratur. Dette er en online portal Bookland. Af den måde, kan mange litterære værker downloades gratis derfra. Bruge interface, devaysa denne online butik, eksperter og ejere sige komfortable nok: Der er lister over nyligt udgivne bøger, der er en bekvem søgesystem. For at få adgang til alle funktionerne i portalen, skal du oprette en konto.

E-bog PocketBook 626 har et software-modul til noter. Brugeren kan læse en bog, tage notater af en virtuel markør skitser kommentar til læse (og ikke kun for sig selv, men også for efterfølgende offentliggørelse i sociale netværk ved hjælp ReadRate applikationer). , Konstaterer imidlertid tjenesten værktøj er fuldt gælder kun for filer såsom doc., EPUB, txt. Nogle af de populære formater (såsom PDF) er kun kompatible med den funktion at oprette bogmærker og gemme i en separat fil udvalgte dele af teksten.

"Reader" er udstyret med et sæt af flere ordbøger til at oversætte udenlandske ord. Der er russisk, engelsk modul. Der er en lille leksikon af dialekter fra Albion. Der er endda engelsk-tysk ordbog. Du kan bruge dem som et middel til at lancere et separat vindue, eller direkte i forbindelse med at læse bøger: Fremhæv uforståeligt ord helt så straks poppe op et vindue, hvor oversættelser vil blive tilbudt. Mange mennesker indrømmer, at de har været på udkig efter en enhed, der ville have den brugervenlige interface specielt til brug af udenlandske ordbøger. Valg, indregnes de Pocketbook, var den rigtige beslutning.

Blandt andre nyttige programmer forudinstalleret i "læser" - tjeneste Dropbox (sky-fil tjeneste), Store Sync, nyheder læseren grænseflader, web browser, lommeregner, simple spil. Medlemmerne opmærksom på, at fabrikanten har udstyret enheden er mere end tilstrækkeligt til at udføre de vigtigste opgaver for et udvalg af software.

enhed kontrol

Blandt de mest bemærkelsesværdige device management funktioner - Tilpasning. Denne mulighed indebærer valget af den ønskede handling fra brugeren, efter at devaysa (det kan fx være, at åbningen af en fil), fremkomsten af en pauseskærm, type skrifttyper eller temaer. Du kan også tildele handlinger til de enkelte knapper. Mange brugere og eksperter studerer de funktioner, der er tillagt den e-bog PocketBook 626, enheden anmeldelser, taler især positivt om bekvemmelighed indstilling af gadget kontroller.

Hvilke andre bemærkelsesværdige funktioner, tilbyder vi en "læser"? Der er grænseflader, der gør det muligt at synkronisere enheden med en bred vifte af cloud-tjenester. Det støtter oprettelsen af flere personlige profiler (som hver især kan være individuelle indstillinger). Er en funktion af backup-oplysninger. Valg optimale intervaller skærmer og de-aktivering af enheden, kan forbruget batteriet optimeres.

bog læsning grænseflade

Vi går nu over til de vigtigste ansættelsesgruppe "læsesal" - dem er forbundet med direkte destination enhed. bog læsning interface er designet af erfarne brugere og anerkendelse, bekvemt nok. I den øverste del af vinduet viser navnet på et litterært værk. I samme område - søgeværktøjer, bogmærker funktion, menu komponenter. Hvis du bruger den sidste mulighed, åbner et vindue, hvor du kan se oplysninger om filen, samt justere dens display på skærmen (skrifttypen, margenerne, at værdien af intervallet mellem linjerne, og så videre. D.). I den nederste del af grænsefladen viser antallet af siden (samt det samlede antal), på samme sted - et link til indhold.

Medlemmer og eksperter er yderst positive over for grænseflade, der tjener den vigtigste funktion, som er designet til at udføre en e-bog PocketBook 626 Touch Lux2. Anmeldelser ejere og fagfolk meste fyldt med abstracts, hvilket afspejler nytten og bekvemmelighed af de værktøjer, der er udviklet af producenten af gadget.

batteri

Apparatet er udstyret med et batteri kapacitet på 1,5 tusind. MAh. Eksperter, der gennemførte test devaysa set, at når du bruger det i to til tre timer om dagen med en gennemsnitlig lysstyrke niveau under drift WiFi-modul batterier sidste for omkring en uge. Hvis enheden ikke bruger overhovedet (men lad indgår i "standby"), kan batterilevetiden vare i omkring 14 dage. Folk talte om deres erfaringer med udnyttelse "læsesal" i hele observerede lignende resultater.

Sammenligning med konkurrenter

Trods for de lidt højere omkostninger i sammenligning med store konkurrenter (disse eksperter regner enheder såsom Amazon fænge 5, Onyx Boox C63), enheden understøtter flere forskellige filformater. Også, som påpeget af mange brugere, der havde erfaring med at drive ikke blot enheden, men konkurrerende modeller, PocketBook har på ingen måde ringere end det niveau af komfort kontrol interface.

Blandt de entydige fordele pengepung eksperter kalder en kraftfuld CPU, rummelig batteri, og tilstrækkelig tynd krop, hvilket giver enheden en elegant stil. Mange brugere rapporterer, at selv hvis du køber vævet af tykt stof dækning for PocketBook 626, vil den visuelle krop ikke bliver tykkere. De utvivlsomme fordel devaysa eksperter, såvel som dens ejere, henvist til den fremragende kvalitet af skærmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.