ComputereSoftware

VSCO: hvad er det? Er der VSCO computer?

Der er fotografer, der er involveret i favorit virksomheden i mange år. I dette fotografi ikke de er på kameraet. Deres vigtigste værktøj er en smartphone. På trods af at og så du kan få et smukt billede, er det muligt at gengive hvert billede er langt mere overraskende i at bruge forskellige applikationer. De fleste af dem kan ikke kaldes enestående.

Sandsynligvis, dette sker på grund af det faktum, at udviklerne ikke forsøger virkelig. De kopierer simpelthen ved at ændre interfacet. Og der er en masse programmer på markedet. De påvirker ikke forståelsen af fotografering. Det er en helt anden - VSCO. Hvad er det? Det er faktisk usædvanligt, en meget høj kvalitet, der hævder at være en komplet erstatning for professionelle kameraer.

Jeg må sige, at der kun er en version til mobile enheder. VSCO computerprogrammer findes ikke.

Software selskab

I VSCO beskæftiger folk fra en række kendte virksomheder, blandt dem - MTV, Sony, Apple. Operativsystemer, der understøtter deres produkt - Android, iOS. Udover anvendelsesorienteret kamera, er de stadig arbejder på et værktøj til foto behandling og plug-in til Lightroom.

Så VSCO ansøgning - hvad er det? Programmet er ikke bare et foto editor, eller en ansøgning om optagelse. Det kan kaldes "Instagramom" "er ikke for alle." Der er virkelig smukke filtre, er det muligt at finjustere, en ugentlig digest af de bedste billeder, og andre attributter for en alvorlig ansøgning.

Interfacet er opdelt i flere faner. På hver af dem nedenfor.

fanen Kamera

Her kan du oprette billeder med det indbyggede VSCO programmet. Hvordan man bruger det? Det er ikke svært. Den øverste panel indeholder indstillingerne for skydning, såsom et gitter eller en ramme, blitz, optagelsestilstand, avanceret tilstand, annullering af hvidbalance og vælg det program tema (lys eller mørk).

Når alle parametre er indstillet, kan du gå til at skyde. Det er alt som sædvanlig - du skal medbringe din telefon til et objekt, fokus, vælge et punkt, og tryk på udløserknappen. Hvis du arbejder i en "fri presse" mode, kan du justere eksponering og fokus. Alt håb er pålagt højre indstillet hvidbalancen som standard.

Med udgivelsen af iOS ottende udgave har en avanceret optagetilstand VSCO. Hvilken slags regime? I det, bortset fra standardindstillingerne, kan du manuelt justere lukkerhastigheden og ISO. For at vælge skal du klikke på ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen.

fanen Bibliotek

Dette er et bibliotek, det indeholder alle billeder, arbejdede på brugeren i ansøgningen. De vises i form af kvadrater i forskellige størrelser. Det øverste panel kan konfigurere det antal billeder, der vises. Du kan vælge, hvilke af dem til at vise: bare redigeret, alle markeret, endnu ikke redigeret, synkroniseret gennem skyen. Sidstnævnte funktion er nu ved at blive indført i VSCO ansøgning. Hvad er det? Brugere kan nu begynde at behandle billedet på én enhed og fortsætte på en anden. De vigtigste ting - at indgå i den samme konto.

En vigtig funktion af biblioteket - Picture Control. Du kan blot klikke på de datoer, og de er uploadet til nettet, synkroniseres mellem enheder, gå til et socialt netværk, eller fjernet.

Rediger fotos

VSCO installere og køre - det er nemt. Men hvordan du redigerer billeder? For at gøre dette i midten af det nederste panel har en knap på klikket, åbner det mest interessante - til redigeringstilstand. Første brugeren ser en liste af filtre. At anvende en af dem nok tapas. Tapnut brug igen for intensitet indstilling. Som standard i tilstedeværelse af en halv snes filtre, men kan du købe ekstra.

Udviklerne hævder, at hvert filter de kom op fra jorden og ikke kopieret fra andre programmer. Som et resultat, VSCO indeholder den bedste samling af filtre. Det er umuligt ikke at lægge mærke til, fordi efter redigering af billeder er meget atmosfærisk.

Ud over filtre, der er i bilaget, og standard setting billeder - .. Kontrast, lysstyrke, skarphed osv Billederne kan justeres og trimmes.

Det skal bemærkes, at den oprindelige fotoredigering gemmer i cache-hukommelsen af programmet, kan du altid gå tilbage til den oprindelige version. Denne funktion er kun tilgængelig i professionelle foto redaktører. Og den fjerde version understøtter fuld revision historie. Du kan rulle tilbage foto på højre skridt til enhver tid.

Alle de ovennævnte foto-redigering funktioner giver rigelig plads til eksperimenter og kreativitet. Du kan prøve at forestille sig, hvad slags resultater kan være, hvis hvert filter har 12 gradueringer af intensitet, plus programmet har en god mulighed for at redigere.

fanen Store

Denne butik, som indeholder yderligere muligheder for redigering og filtre. De kan købes for penge. Alle filtre er opdelt i sæt. For eksempel, sort-hvid eller portræt. Brugeren får sættet er ikke blind, da der er en detaljeret beskrivelse og eksempler på fotos. Det er godt. Hvert sæt koster mellem 2 og 3 dollars, men du kan købe alt på en gang sætter for $ 7, som i høj grad vil spare.

fanen Oplev

Hvis du har brug for inspiration eller blot ønsker at nyde de smukke billeder, som er lavet ved hjælp af anvendelsen, fanen - hvad du har brug for. Her skaberne er bekendt for brugere med interessant arbejde og spredning fordøjer de bedste skud hver uge. Skillevæggen er opdelt i fire dele. Den første udvalgt de bedste værker af fotografer. Den anden er en billedfortælling. I det tredje, kan du følge billeder af foretrukne fotografer. Fjerde - en søgning.

Profil fane

Den øverste fane - Bruger profil. Det udgiver de bedste fotos, foto historier skabt og samlet i en samling af dine yndlingsbilleder.

fanen Indstillinger

Denne indstilling, som ikke adskiller sig fra andre programmer. Alle standard: informationer, data kortlægning, licenser, links til sociale netværk. Her kan du gendanne alle køb evt.

resultater

Påføring over sin levetid stærkt transformeret. Det er fortsat de førende mobile fotografer. Nu er det ikke bare et foto editor, men også et komplet værktøj til professionelle. Det bør erindres, at der ikke er VSCO version til din computer. Ja, nogle steder når du bliver bedt i søgemaskinen, tilbyder at hente og installere programmet på din PC. Men at gøre dette er ikke nødvendigt, da det er den software, der vil skade din computer. For at kontrollere dette, bare gå til den officielle hjemmeside for programmet - vsco.co.

Den eneste mulighed - når du bruger enhver emulator. For eksempel, på en pc, kan du installere Bluestacks, og er allerede bruger det til at køre VSCO. Android-emulatorer har længe eksisteret, men til iOS sådanne programmer er endnu ikke opfundet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.