Hjem og familieHelligdage

Vi ved, når fejre dagen af cook

Dag-til-dag værtinde kok morgenmad, frokost og middag. Og de tror ikke engang, at der er en dag med kokken. Det bliver fejret den 20. oktober hvert år kokke alle lande. Men også almindelige kvinder kan forestille sig i denne dag en fest, fordi de også er de kokke.

Som nævnt

Højtidelig dato er blevet fastsat af World Association of Chefs Societies i 2004. Siden den dag, arrangørerne holde madlavning konkurrencer. De identificerede talentfulde individer, der kan forberede måltider, fantastiske i design og smag. Den internationale dag for kokken besluttede at dele ideer, erfaringer, hemmeligheder.

I Rusland har ferien blevet mere og mere populære. Russisk kok par år galla dag fejres i stor skala med forskellige master classes, møder, konkurrencer, velgørende handlinger.

I mere end 70 lande i tilrettelæggelse af arrangementer med deltagelse af medarbejdere i rejseselskaber, offentlige myndigheder, ejere af virksomheder catering (cafeer, restauranter, bistroer, osv). De holder konkurrencer for de bedste blandt deltagerne, smage og forberede enestående retter. Kun på dagen for den kok kan lære første hånd de mest raffinerede opskrifter.

I en højtidelig dato det er at lykønske alle kokke og husmødre. Ofte holder velgørenhedsarrangementer, provenuet fra som sendes til børnehjem og pasning af børn. Enhver mand kan være i dag for at lykønske hende hjem kok - sin elskede hustru.

Fra historien om madlavning

Der er en legende om en kvinde, der gav navn til madlavning industrien. Engang boede jeg en kok Culina, der var trofaste assistent for den helbredende gud Asklepios og hans døtre Hygeia. Hun var protektor for madlavning kunst, som senere blev kendt som "madlavning". De første papir opskrifter er dukket op i det gamle Egypten, Babylon, det gamle Kina, lande i Mellemøsten. Nogle af dem er fundet ved arkæologer. Madlavning i Rusland begyndte at udvikle sig i det 18. århundrede. Det er forbundet med udbredelsen af offentlige catering steder (Korce, pubber, restauranter).

De første "madlavning noter" var Drukovtsov SA i 1779. De husker den dag, kokken som begyndelsen på en æra med madlavning. Glem ikke værker af franske gastronomi 19. århundrede Cremona, Careme, Escoffier. I 1888 i St. Petersborg åbnede en skole, hvor de begyndte at undervise i madlavning. Initiativet kom fra professor IE Andrievsky og kog Kanshin DV

Madlavning mad kan være enhver person, men en god kok - enheder. Cook, der har brugt et helt liv erhverv, får glæde af processen med madlavning og tilbyder at beundre de usædvanlige flavor kombinationer af produkter. Korrekt kogt mad - et løfte om lang levetid og godt humør, for uden mad er umuligt at bygge celler.

Så hvis du stillede spørgsmålet om, hvornår fejrer Dag kokken, bør du vide, at ferien falder den 20. oktober. Glem ikke at lykønske denne dag alle venner og altid kokke sin kone, mor, bedstemor. Efter alt, enhver kvinde - en kok!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.