TravelingRetninger

Hvad er Athos Forbindelse i Moskva

Athos Compound i Moskva - er en slags bindeled mellem den hellige Mount Athos i Grækenland og den gamle hovedstad i den russiske stat. For bedre at forstå den åndelige betydning af denne repræsentation bør se nærmere på de historiske traditioner, der er karakteristisk for den russiske ortodokse kirke.

Af russiske historie

Klostre af den russiske ortodokse kirke er oftest placeret i nogen afstand fra de store byer. Til overdreven verdslighed ikke distrahere dem fra indbyggerne i det, de har besluttet at bruge resten af sine dage. Men for at bevare forretningsmæssige og økonomiske bånd til omverdenen, nogle af klostret tilbage i byerne deres kontorer eller gård. Ofte behandles til Podvorie klostre ejet jord og ejendom beliggende på det. Ved podvorya regel det henviser alt, der ikke er direkte involveret i udførelsen af gudstjenesten. Baggårde foretaget økonomiske aktivitet stoppet mange pilgrimme på vej til at tilbede de kristne helligdomme. Men Forbindelse Athos Kloster i Moskva er i åndelig forstand er noget meget mere end blot et supplement til den hellige bolig.

Athos-bjerget

Gennem den ortodokse kristne verden, og dette sted betragtes som en af de vigtigste helligdomme. Den hellige historie er kendt som Jordens skæbne af Jomfru. Athos-bjerget ligger på halvøen af samme navn i provinsen Makedonien, i det nordøstlige Grækenland. I mange århundreder halvøen der var klostre og munke levede. Luk åndelige forhold Mount Athos og den russiske ortodokse kirke kan spores tilbage over tusind år, fra tidspunktet for dåb Rus. Blandt andet er dette afspejles i det faktum, at de ortodokse pilgrimme gennem tiderne har søgt at besøge dette hellige sted. De gik på en bestemt rute, stop undervejs på et særligt udpeget baggård. Dette var den historiske tradition. I en vis forstand, Athos Compound i Moskva - dette er en af de symbolske steder af stop af pilgrimme på vej til det hellige land. Selvfølgelig, dens mening og betydning er meget dybere end blot en midlertidig husly for pilgrimme.

I Moskva

På trods af den dybe åndelige forbindelse med den russiske ortodokse kirke i den hellige Mount Athos blev de officielle gejstlige kontorer i de større byer og de to russiske hovedstæder åbnet i anden halvdel af det nittende århundrede. Athos gård blev etableret i september 1979 af private donationer i Moskva. Det husede et kontor i en lille ædel ejendom på Big Polianka. En af de vigtigste og mest indflydelsesrige skikkelser i historien om den åndelige repræsentant var abbeden af Athos kloster i Moskva Rev. Aristoclius.

Servering Ældste Aristokl forlod en betydelig avance i den russiske åndelige liv. Det er gennem ham i årenes løb til at kommunikere med Panteleimon Kloster på Athos-bjerget. Han indsamlede donationer til vedligeholdelse af russisk-ortodokse klostre i græsk Makedonien og instrueret til de nye novicer vælger den vanskelige opgave at tjene det guddommelige. På initiativ af den hellige ældste på Athos Forbindelse i Moskva blev udgivet tidsskriftet "opbyggelige samtalepartner". Denne åndelige og religiøse magasin respekteret i hele Rusland. Derudover den gamle mand havde en gave Aristoclius spirituel healer og har været i brug for hans hjælp, som kom til ham fra hele Rusland. I begyndelsen af det tyvende århundrede på det område af klosteret blev to tre-etagers bygninger bygget, som husede velgørende institutioner, hjemmet kirke og et bibliotek af åndelig litteratur. Men den mission Athos kloster i Moskva blev afbrudt af de revolutionære begivenheder.

efter revolutionen

I 1918 Athos Forbindelse stort set ophørt med at eksistere i Moskva. Hans liv var ikke noget enestående, den samme skæbne overgik mange andre ortodokse kirker og klostre. Både i Moskva og hele Rusland. Denne politik er udtrykt ateistiske bolsjevikker kom til magten. I flere årtier har de metodisk ødelagde grundlaget for russisk ortodoksi, samt andre religiøse trosretninger. Bygninger på det område af klosteret, blev bragt til et hus, men abbeden munk Makarios blev arresteret i januar 1919.

genfødsel

Regeringens politik i forhold til den ortodokse kirke fundamentalt har ændret sig kun i slutningen af det tyvende århundrede. I løbet af denne periode, genfødt til livet mange af templerne, bor i ruiner og anvendes til formål, langt fra deres bestemmelsessted. I 1992 genoptog han sine aktiviteter og Athos Forbindelse i Moskva. Adresse blev ændret, det er placeret på nuværende tidspunkt i væggene i den gamle Skt Nicetas, Moskva for Yauzoy. Dette er en af de ældste kirker i Moskva under sin eksistens den har været udsat for modifikationer og ændringer. Men en følelse af respekt for den dato, der er angivet på grundstenen på sin base - 1595. Postadressen af kirken - Rusland, Moskva 109.240, Keramik Street, 6.

På internettet

Alle mere eller mindre afgørende religiøse strukturer og organisationer kan ikke være repræsenteret i dag i den globale information space. Det har den repræsentation og Athos Compound i Moskva. Site of the Moskvas Patriarkat indeholder en side dedikeret til ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.