TravelingRetninger

Den pensionat "Azure" (Kabardinka) - Hvil med sundhed

På Sortehavskysten ved foden af Mount Doob nær Tsemesskaya bugt beliggende pensionat "Azure" (Kabardinka). Her er skabt gode betingelser for hvile og rekreation som en familie.

beskrivelse

Sanatorium, bygget i 1999, ligger ni kilometer fra Gelendzhik og 23 km fra Novorossiysk. Resorts parkområde er en zone, hvor in vivo vokse Pitsundskaya Pine og enebær. Blot tolv km fra komplekset er et vandland "Golden Bay", 14 km - området underholdning "Kaptajn Vrungel", 15 - Dolphinarium. Den pensionat "Azure" (Kabardinka) er åben for besøgende fra maj til september.

Recovery. behandling

Kabardinka betragtes som den tørreste sted blandt alle de ferieområder i Sortehavets kyst, så klimaet i denne region har en yderst helbredende virkning på turister. I behandlingen af anvendt hydrogensulfid healing mudder og mineralvand. I Kabardinka kan få en række sundhedsydelser for mennesker med hjerte-kar-sygdomme, luftvejssygdomme, perifere og centrale nervesystem og organer bevægelse. Pine, mountain Kaukasus mineralvand, Sortehavet - alle disse naturlige helbredende faktorer har en enorm indflydelse på sundheden hos enhver turist, der kom til denne jord. Den pensionat "Azure" (Kabardinka) på forespørgsel turister er villige til at tilbyde kursovki at profilere behandling i medicinske institutioner i Gelendzhik.

værelser

Pension tilbyder overnatning i 100 komfortable bungalows af turister. Blandt disse er forbedret hus med dobbeltværelser (14 m.) Udstyret med alle faciliteter, køleskab, et badeværelse, et tv, en balkon. Der er også en standard 2 eller 3 sengs lejligheder (12 m.). De er udstyret med eget badeværelse, tv og køleskab. For gæster dobbeltværelser uden bekvemmeligheder tv og badeværelse placeret i de fælles områder. Rummet har kun et køleskab. Hvis du har valgt din ferie pensionat "Azure" (Kabardinka), kan priserne i 2013 skal findes ved at kontakte administrationen af institutionen.

mad

Den pensionat "Azure" (Kabardinka) leverer strøm til det integrerede system. Caféen serverer drinks, et udvalg af måltider, snacks, frugt og is.

dam

Tredive meter t Health Center er en privat stenstrand med liggestole, markiser og andet udstyr.

fritid

Hvis dette år dit feriemål er blevet Kabardinka, pensionat "Azure", hvis pris er relativt lille, er klar til at tilbyde masser af underholdning. For eventyrere, der vandski, paragliding og motorcykler. Det er også muligt at undersøge og dykning havets dyb. Fiskerne får mulighed for at gå en fangst i det åbne hav på en båd. I disse dele sædvanlige multe, skrubbe, ål og andre. Gelendzhik er der ridning klubber, hvor du kan ride på hesteryg eller gå vandreture i seværdigheder. Resten vil være mindeværdig og meget underholdende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.