TravelingRetninger

Bars Orenburg: adresser og anmeldelser

Orenburg barer tilbyder deres kunder bruger deres fritid i en original og hyggelig atmosfære. Aften sammenkomster med venner eller holde kontoret om fredagen aftener passer ind i rammerne af søjlerne.

særkende

Værtshuse - denne institution, som normalt kan hvile indtil morgenen. Deres virkemåde bidrager til kontinuerlig underholdning af gæster. Oftest i sådanne institutioner værelser er små i størrelse. Menuen i baren er ikke kendt for eksotiske retter. Det er sandsynligt, at blive betragtet som supplement til en god bar liste. Her er fødevarer på andenpladsen efter de alkoholiske drikke. Retterne er mere som et supplement.

Barer Orenburg vinde kærligheden til kunder over med sin atmosfære. Selv hvis kunden er kommet til baren alene, kan han være sikker på at finde en gruppe til at socialisere og slappe af. I sport pubber er godt at være i det øjeblik en vigtig fodboldkamp. Her atmosfæren varmer op mere end de stadioner. Fans vil være i stand til, så tøv ikke med at vise deres følelser i selskab med fans. Hurtig service giver ikke anledning til at tænke over det dårlige og bliver ked af det. Folk kommer her for socialt samvær i en afslappet atmosfære.

Cafe barer i Orenburg

I byen et stort udvalg af steder at have det sjovt med en drink eller en kop kvalitet øl. Cafe-barer tilbyde deres kunder en god drink kort i kombination med fremragende retter fra menuen.

Restauranter er placeret i forskellige områder af byen for bekvemmelighed besøgende:

 • Flader (st Pushkinska 24.);
 • Gim-Bar (Pushkinskaya gade, 47.);
 • Pride (st Rodimtsev, 7 \ 2.);
 • Z Bar (Street East 23.);
 • Argo (sovjetiske st, 34.);
 • "Glade Joe" (gade Gazovikov, 36);
 • "Deja vu" (. Str Gagarin, 40 \ 2);
 • "Wild Orchid" (proletariske Street, 312A.);
 • "Vildsvin" (Victory Street, 114B.);
 • "Eurasia" (gade Quay, 27 \ 2).
 • "Good Company" (gade 8. marts 40.);
 • "Gamle Miller" (Komsomolskaya str., 124).

Alle institutioner arbejder hver dag syv dage om ugen. De fleste af søjlerne er lukkede kun om morgenen. På hverdage og søndag virksomheder er åben indtil sent om aftenen eller om natten.

Mange barer accepterer ikke betaling med kun kontanter. Nu, næsten overalt kan du betale med bankkort.

Bedste barer i Orenburg

I byen er der flere steder, der er særligt populære hos de besøgende. Disse institutioner har ofte meget højere service og lækker mad. Også en vigtig faktor er prisen på drikkevarer og retter. Små hyggelige steder har altid været gode fremmøde. Så Orenburg barer skabe konkurrence med hinanden og tiltrække nye besøgende. Gode repræsentanter for sådanne institutioner er:

 • "Almond" (60 oktober 21, dagligt fra 9:00 til 21:00);
 • Vmeste Bar (Lenin Street, 41/1 ,. Hver dag fra 19:00 til 08:00);
 • "Rio" (gade Chicherin, 21 ;. Hver dag fra 9:00 til 6:00);
 • "Erofeyev og harmonika" (gade Postnikov, 31 ;. Dag 11:00 til 02:00).

Disse stænger er forskellige tema dekoration design. Alle institutioner har dansegulve og et stort udvalg af drikkevarer.

Anmeldelser af barer

Meget ofte i sådanne steder gå, unge hele virksomheder. Mange positive om menuen og drikkevarer barer. Sommetider kunder er utilfredse med den forskel i pris for en ret på menuen, og direkte under dannelsen af checken. Dette arbejde skal være på samvittighed værtsinstitutionen. Mænd er meget tilfredse med de barer, hvor der er en stor tv-skærm for at se en fodboldkamp eller anden form for begivenhed. I den venlige selskab af fans ser spillet er en fornøjelse.

Pub er meget velsmagende øl ofte serveres. Sådanne institutioner i retsmødet næsten alle mænd. De elsker at gå til steder efter arbejde og slappe lidt. Men det betyder ikke, at kvinder ikke gå til sådanne steder, selv om de fleste foretrækker den café-bar og en gruppe af veninder uden at se sport. Lovers og kvindelige og mandlige fritid nødvendigvis nyde en af søjlerne i Orenburg, og sådanne institutioner hvert år bliver mere og mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.