TravelingRetninger

Marino - palæ Stroganoff i Tosno distriktet i Leningrad-regionen. Familien ejendom af Stroganov-Golitsyn

Attraktioner Leningrad-regionen har altid tiltrukket stor interesse af turister fra hele verden. Denne storslåede paladser og herregårde, er uløseligt forbundet med historien om vores land. I Leningrad-regionen (Tosno distrikt), i en lille Andrianovo landsby, som ligger tres kilometer fra St. Petersborg, er et af de vidunderlige steder. I dag kan sin pragt værdsætte nogen.

Familien ejendom af den Stroganov-Golitsyn (herregård Marino) har længe været opgivet. Under Anden Verdenskrig blev det alvorligt beskadiget. Hertil kommer, og mens det ikke er sparet - blev opgivet en pragtfuld park og herregården mistet sit oprindelige udseende. Det ser ud til, at historien om denne smukke konstruktion er færdig, men et par år siden, blev Grevens ejendom og omkringliggende områder købt G. G. Stepanovoy. Hun er den elskerinde af det berømte St. Petersborg museum komplekse "Petersborg kunstner." Siden da i Marino (palæ Stroganoff) udført omfattende restaurering. Meget er blevet gjort, men mere skal gøres for at genskabe den unikke monument.

Marino (Leningrad-regionen): historien om skabelsen

Historien om godset går tilbage til 1726. Derefter på den lander i det, der nu landsbyen Andrianova begyndte at bygge boet. Dette område tilhørte den gamle og allerede rig og ædel på det tidspunkt Stroganovs. Han overvågede opførelsen og landskabspleje af boet baronesse M. Ya Stroganoff, som var gudmor af kejser Peter I. Hendes mand, Gregory Dmitrievich Stroganoff var ikke interesseret i land ejendom og en fuld tillid til hans skabelse af sin energiske kone.

Som et resultat, på godset der var ganske store, men tåler herregård.

nye ejer

Afgørende herregård begyndte at ændre sig i 1811, da den nye ejer var Sofya Vladimirovna Stroganova, den yngste datter af N. P. Golitsynoy. Hendes bror var Moskva generalguvernør Prince Golitsyn DV

Konstant bor i Moskva, Golitsyn var hyppige gæster på Catherine Stroganov herregården Bratsevo. Her og der var et møde mellem sytten skønheder Sofi Golitsynoy med tyve Pavlom Stroganovym. I maj 1793 unge var gift. For både det var en stor fest, som blev godkendt af Prins Golitsyn.

Første gang den unge familie boede i Moskva, hvor i 1794 havde de en søn, Alexander. I februar blev 1814 nitten Grev Aleksandr Stroganov dræbt i kamp i nærheden af Paris. Sønderknust far bærer sin krop gennem hele Europa og er begravet med militær honnør på Alexander Nevsky Lavra. Pavel Aleksandrovich kunne ikke overleve død af hans søn. Han blev i hans øjne fade - udviklet sig hurtigt forbrug. I juni 1817 døde han og blev begravet ved siden af sin søn.

Fyrre-to enke, også mistet sin eneste søn, Sophia V. sørgede deres tab. Men det forblev ejer af Stroganov primogeniture (fyrre seks tusinde sjæle). Hun havde brug for at styre de store godser, så resten af sit liv tilbragte hun i Stroganov Palace i St. Petersborg, eller i det land, i Marino. Stroganoff Manor var hendes favorit barn, arrangementet af, som den har betalt en masse tid.

Syvogtyve år og otte måneder, hun styre deres godser, og førte dem i perfekt stand.

Palace Byggeri

I 1811 herregården fik sit nuværende navn - Marino. Den blev givet til ære for grundlæggeren af herregården - Maria Yakovlevna. Sophia Vladimirovna ikke passer ubemærket ejendom, og hun besluttede at bygge et nyt palads.

Forfatter af det første projekt var en berømt arkitekt, der byggede Kazan-katedralen - Andrew Voronikhin. Han planlagde at bygge et palads er ikke den måde, vi ser det i dag. Bevaret sin første tegning, som viser, at den planlagte cirkulære manor med clearance Colonnades. Cirklen havde afbrudt fra en stor dam.

Ideen om forfatteren var ikke bestemt til at blive en realitet på grund af dødsfald af arkitekten. Hans arbejde blev videreført af talentfulde studerende - livegen Stroganoff Petr Sadovnikov og Ivan Kolodin, der byggede slottet i form af en halvcirkel, drop mod den engelske park og sø.

Gartnere arkitekt byggede på godset Church of the Holy Trinity. Det blev gjort i nygotisk stil med elementer af russisk kirkearkitektur. Hun var aktiv indtil 1930.

Marino (palæ Stroganoff) har en herregård - en to-etagers bygning. Det er det centrale element i en kompleks. Den er lavet i nøje klassisk stil. Eksternt slottet ligner Big Pavlovsk Palace. Herregården havde fem hovedindgange. Hver af dem er dekoreret med en skulptur af en løve.

Sofia Vladimirovna ændret og værftet plads. Før slottet blev lagt græsplæne, plantet en blomsterhave, blev ornamental dam oprettet. I midten af den runde blomsterbed blev rejst piedestal med en vejrhane. Dens fire sider er dekoreret med et urværk. Hertil kommer, at projektet PS Gardener kompleks suppleret park konstruktion - træ og sten strukturer.

Sommer Marino (palæ Stroganoff) åbnede arbejdet med praktiske skole for minedrift og skovbrug, landbrug. Der blev også flisebelagt, Adobe og mursten fabrikker, schweizisk ost fabrikken.

Den indvendige udsmykning

Mange interessante steder i Leningrad-regionen stadig er af interesse ikke kun turister, men også lærde af russisk arkitektur XIX århundrede. Dette gælder fuldt ud til boet af Stroganov.

Sofia Vladimirovna ønskede at skabe i paladset af luksuriøst interiør, så loftet er malet grizalyu. Alle indre kamre er dekoreret med skulpturer, malerier, der blev bragt fra familiens hjem, der ligger i St. Petersborg, på Nevsky Prospect, bronze ware. Efterhånden boet var arbejdet i berømte spanske, italienske og hollandske mestre.

Den enorme bibliotek af navne, som er af stor værdi, familien holdt krigsbytte af Stroganov familien.

park

På godset var der en enestående landskab ensemble. Det blev skabt af arkitekten A. Meneles. Det er takket være hans indsats i Marino optrådte ædel park, søer til pynt, frodige haver, yndefulde broer.

Det sociale liv i boet

Samtidige bemærkes, at i Marino (palæ Stroganoff) var altid temmelig overfyldt og sjov. Her organiseret underholdning begivenheder, teaterforestillinger, storslåede bolde. Manor Marino inspirerer kreativitet repræsentanter for kunst. Det fangede på sine lærreder malere E. I. Esakov og AA Rubtsov.

Når Sophia Vladimirovna ikke, ejeren af godset var prinsessen Adelaida Pavlovna Golitsyna. Så er det videre til Pavel Pavlovich Golitsyn, der ejede den indtil 1914. Den sidste ejer af herregården var Sergei Pavlovich Golitsyn.

Manor siden 1917

Efter 1917 revolutionen, den nyere historie af boet begyndte. Som med de fleste af disse palads-park komplekser, Marino nationaliseret. Museet blev åbnet i herregården. En del af ejendommen (de var hovedsagelig sjældne bøger og kunstværker) blev overført til Hermitage og Den Russiske Museum.

I 1927, slottet begyndte at modtage de besøgende en feriebolig for forskere, og senere blev det overført til Exploration Institute, eller rettere dens forsøgsstation. Sidste rekonstruktion af boet fandt sted i 1959. Efter hendes kostskole lå her, og senere - en apotek.

Det ser ud til, at museet og den historiske fortælling om denne luksus i dette øjeblik var til ende. Men der skete et mirakel.

Manor i dag

Siden 2008, Marino (palæ Stroganoff) blev ejendom G. G. Stepanovoy. Den nuværende ejer af ejendommen er den elskerinde af museet komplekse "Petersborg kunstner" i St. Petersborg. Takket være hendes indsats og investeringer (betydelige) betyder i stand til at genoprette udlevet tilgroet palads og park. I dag er det blevet genoplivet i de historiske interiører, kan gæsterne slappe af: Galina Stepanova, sammen med museumsgenstande organiseret i Marino luksus land hotel.

Den storslåede park blev rekonstrueret fra overlevende i den russiske akvareller museum. Hertil kommer, at museet overføres til boet efter to hundrede kopier af de ni plader af akvarel album. Nu kan nogle eksemplarer ses i indkøbscentre, open-air.

I dag er parken afsluttet hovedværk på landskabet - plantet over tusind træer og buske, til tre lysninger gjort dræning. Restaureret alle sporene i overensstemmelse med planen i 1845. Desuden udvindes unikke kaskade af damme. Blandt de nye faciliteter skabt af protektor - et springvand der skyder op i himlen i fjorten meter.

Restaurering af interiør

Arbejdet i ejendom fortsætter i dag. Dens interiør til sidst forladte. Blandt de resterende plads - det rum, hvor min mor elskede at slappe af elskerinde i boet - Natalia Golitsyn, White Hall. Efter restaurering, de re-møbleret og dekoreret.

De fleste af de ting og møbler fra godset nu holdes i museer. Moderne "ejendomsret-" ordrer perfekte kopier af disse objekter interiør moderne møbelsnedkere. For eksempel, at opdateringen afsluttes gotiske stue, hvor dygtige håndværkere fra overlevende tegninger og tegninger skabt hylder, stol og reol.

Planer og projekter

Den østlige fløj af herregården, eksploderede under krigen, men senere restaureret, Galina Stepanova planer om at give en rasteplads, som vil blive placeret i biblioteket, et lille spa-område med jacuzzi og en swimmingpool, billardstue. I dag er ejendom, kan de besøgende ikke kun nyde et spil billard på et bord dækket med en rød klud (som i dagene Stroganoff), men også spille den gamle skak og kort.

Helt ombygget og ryddet kælder. Med sine buer fjernet hvidtekalk og blå maling, der forblev fra Sovjettiden. murværk blev opdaget under dem, hvis alder - mere end to århundreder. Det blev besluttet at forlade det i sin oprindelige form.

I gamle dage var der menneske, køkken, spisekammer, vinkælder, is til opbevaring af fødevarer, så arbejdet og boet mennesker, tjene familien. I dag er det en sjælden samling, som har indsamlet Galina Stepanovna, der består af dagligdags genstande (gamle seletøj, strygejern, samovar, og så videre. D.). Rygtet siger, at i en del af kælderen hjemsøgt bevogtning Maryinskiy marmelade.

Ønsker at udforske de gendannede interiører af flere rum kan deltage i turen, som er organiseret i Tosno, eller bestille og betale for en individuel tur (efter aftale).

For gratis, kan du tage en tur på godset. Du vil se en storslået velplejet park, der omgiver ejendom, beundre den smukke og rene dam, gå en tur på broen kastet over vandløb og floden Tosno. Du kan også ride på heste. The Homestead har sine egne stalde.

Disse dage, navnet på Grev Stroganov frekventeres af berømte mennesker fra hele verden, som individuelle besøgende og delegationer fra forskellige lande. For eksempel ved den store åbning af de kinesiske pavilloner, beliggende på godset, i 2013, besøgte han den kinesiske konsul, og når fejrede bicentennial Manor (i 2011) havde deltagelse af topembedsmænd her repræsenterer Tosno distrikt, Leningrad-regionen, såvel som fortjeneste oversøiske slægtninge til tidligere ejere herregård - Stroganoff. Galina Stepanovna bærer en meget ambitiøs virksomhed - indsamling på familien boet efter efterkommere af Stroganov og Golitsyn.

Marino (Stroganov palæ): hvordan man kommer dertil?

For at komme til huset kan være to måder - med din egen bil eller med offentlige transportmidler. I det første tilfælde, bør du gå på motorvejen Moskva til byen Usak (omkring tres kilometer fra hovedstaden i nord), tegnet af landsbyen, drej til højre ved skiltet "Andrianovo" og følg for omkring ni km.

Hvis du foretrækker at bruge offentlig transport, så er du nødt til at gå til Moskva banegård, hvorfra toget vil tage dig til byen Tosno. Så har du brug for at overføre til bussen til landsbyen Andrianovo eller tage en bus nummer 610 fra metrostationen "Star" til byen Tosno og derefter bus nummer 326 til stop "School i Andrianovo".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.