TravelingRetninger

Fritidshjem "Utulik": ferie på Bajkalsøen er tilgængeligt for alle!

Ferie på Bajkalsøen - en værdig alternativ til at rejse til de varme hav. Utrolig skønhed af omgivelserne af den store sø vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Hvad særligt glad i dag turist infrastruktur i regionen er veludviklet. På bredden af Bajkalsøen hver camper vil finde en passende bolig og masser af underholdning til din smag. For eksempel modtager i dag gæster året rundt fritidshjem "Utulik".

generelle oplysninger

Tilbage i 1961 ved foden af den Khamar-Daban blev besejret af et lille telt by. Turister er tiltrukket pionerer maleriske dal ligger kun 2 km fra Lake Baikal. Snart er det en campingplads "Angara" blev organiseret her. I 1993, elsket af turister sted hedder: "Fritid" Utulik "". Det område forbedring, line up kapital boliger og relaterede strukturer. I dag er ejerskab af rekreation udgør lidt mere end 8 tønder, tilbyder rejsende med mad og vægt relaterede tjenester.

Indretning og infrastruktur

Fritidshjem "Utulik" fungerer hele året rundt. I de varmere måneder kan der samtidig rumme 500 gæster, og om vinteren - til 200 campister. Bygningerne, der er designet til året rundt, er der enkelt og dobbelt værelser i forskellige kategorier. I de varmere måneder, er rejsende tilbydes komfortable huse med en kapacitet på 4 personer og moderne hytter, kan rumme flere familier. Alle værelser glæde gæsterne moderne renoveret og hyggelig atmosfære. Gæsterne tilbydes alle måltider i spisestuen (russiske køkken), kan du også besøge baren og organisere en fest - en festsal. I fritidsklubben er der sport og legepladser, tilbyder hotellet guidede ture, vandreture og leje af diverse sportsudstyr. Fritidshjem "Utulik" også har sin egen russisk bad med en kold pulje på bredden af floden, og om aftenen fritid tilbyder levende musik og endda et diskotek.

Alle muligheder for rekreation - på ét sted!

Kvalitet hvile og få en masse nye erfaringer på denne rekreation vil hver. Hvert år her kommer elskere af udendørs aktiviteter og ekstrem sport. Der i "Utulik" sted for dem, der foretrækker at nyde ensomhed og stilhed. Det vil ikke være kedeligt og fans af støjende virksomheder, for at undslippe fra den store by. I dette område en masse muligheder for overnatning for turister, for eksempel den berømte fritidsklubben "Baikal" i Utulik. Men mange turister erkendt, at det er nok bare en gang at bo i "Utulik", og vil ønske at komme tilbage her. Denne fritidshjem ikke kun tilbyder ordentlige forhold til overkommelige priser, men tiltrækker også besøgende med sin særlige atmosfære. Gode nyheder for unge forældre: restriktioner for anbringelsen af børnene der. På grundlag af "Utulik" har alle betingelser for familier med børn i alle aldre.

Fritidshjem "Utulik": fotos og anmeldelser

Baikal kysten - et sted med et enestående økosystem og klima. Opholder sig her har gavnlige virkninger på sundheden, og naturlige naturskønne synspunkter med til at slappe af. Fritidshjem "Utulik" tilbyder komfortabel indkvartering for alle. Det område overflod tiltalende grønne kan vælge mellem et hvil fritliggende huse og værelser i generelle tilfælde. Under sit ophold i denne rekreation, kan du helt glemme alt om hverdagens problemer og ansvar. For gæster organiseret tre måltider om dagen, kan du bestille rengøring værelser og drage fordel af andre kommunale ydelser. Ingen problemer med organiseringen af fritidsaktiviteter. Fritidshjem "Utulik" har positive anmeldelser fra turister i alle aldre. Hvor du nyder at tilbringe tid ældre, unge og aktive prøve kræfter med en bred vifte af ekstrem sport. Fra boliger i sanatorium til sandstranden omkring ti minutter væk til fods. Slap af i det rekreative kan være om vinteren. På denne tid af året er lagt stier og udvikle er stier til skiløb og slanger, storslåede og sjovt at fejre nytaar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.