ComputereSoftware

Hvad kendetegner WMA-format, og hvad er det?

Mange mennesker kan stadig huske de dage, hvor det vigtigste program til visning video på computeren var en standard "Media Player". Funktionalitet, han ikke skinne, og venlighed mod uerfarne brugere adskilte sig ikke. Kun i 2000 , Microsoft introduceret til offentligheden til Windows Media Player 7 applikation.

Det adskilte sig fra sin forgænger, ikke kun bekvemmelighed, men også det faktum, at det syntes WMA-format skabt af virksomheden selv. Hvad det er, og hvor det kan bruges? Som vi allerede har sagt, blev det udviklet i Microsoft «torturkamre", hvor på det tidspunkt havde endelig indset, at kampen sejrrige march MP3 de ikke kan.

Hertil kommer, at deres standard spillere på det tidspunkt støttede ham ikke for tilstrækkeligt og derfor hurtigt tabt popularitet. Som en "folkets" alternativ og WMA-format blev skabt, som vi siden har startet ved krog eller skurk, at "skubbe" i Windows OS. Succesen med en sådan praksis ikke var nok, og ikke den sidste rolle i denne spiller politik selv Redmondskoy virksomhedens ledelse.

Start med det faktum, at de gjorde WMA-format er helt proprietære - lukket for distribution, ændring og brug af tredjepartsprodukter. Og hvis deres "kontor", denne praksis gav positiv effekt (trods alt, har monopol ikke blevet annulleret), så gå ind på markedet for multimedie-formater, og der allerede overfyldt af spillere, det var helt ærligt fjollet.

Men de særlige kendetegn ved den WMA (Windows Media Audio) er ikke så slemt. Således producenten hævder, at det komprimerede musikfil med en bitrate på 160 kbit / s med hensyn til kvalitet på ingen måde ringere end MP3-filen til den samme periode i 256 kbit / s. Kontroversiel udtalelse, og dens første version ikke støttede en højere bithastighed, hvilket gør WMA-format ikke er for populær i audiophile miljø. Hertil kommer, når lyden frekvens over 15 kHz alle de "ekstra" hensynsløst afkortet, således at enhver "som CD" kunne ikke komme i betragtning.

Vi skal hylde Microsoft: at drage fordel af sine næsten ubegrænsede ressourcer, de har til at støtte gennemførelsen af deres afkom næsten alle "jern" og software-afspillere, så det i dag ønsket om at ændre WMA filer til MP3 til afspilning det har mistet sin relevans i din afspiller. Desuden fra den fjerne 1995, da den første version af sin codec "modne nok" til sit niende reinkarnation, hvor mange af de fejltagelser de sidste spørgsmål er blevet rettet.

Især er lydkvaliteten stærkt forøget, er det muligt to-pass VBR-kodning, som automatisk oversat "for evigt glemt» WMA at aflade tilstrækkeligt stærke spillere på markedet for digital lyd. Hertil kommer, at meget roste og populære Winamp-afspiller kan "røve" i hans musik-cd, som opfordrer til kun out_wma.dll plugin.

Således meget mening at konvertere WMA til MP3-format er ikke, fordi takket være udholdenhed af Microsoft codec på niveau med konkurrerende formater, der understøttes af alle enheder og programmer til at spille digital musik. Hertil kommer, som følge af konverteringen af lydkvaliteten kan forringes betydeligt, er det usandsynligt, at behage dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.