Kunst og underholdningFilm

Top 10 film, der skulle se alle

I denne artikel vil vi analysere 10 film, der skulle se alle. Men vi vil tale om mange flere film.

Vi har forsøgt at gøre for dig en særlig samling på en lang række kategorier, fra romantisk komedie til detektiv. herefter vil blive givet muligheder for film, at seerne har kaldt den bedste af mænd, kvinder og unge.

Læs artiklen. Og mange timers rejse ind i den fantastiske verden af biograf du har opgivet. Glad visning, kære læsere!

biograf

Biografen har taget en ledende position med hensyn til fritidsaktiviteter lige efter lanceringen.

Ved siden af dit domstol, tilbyder vi 10 film, som alle bør se. Men de vil blive opdelt i forskellige kategorier.

Ikke desto mindre er de fleste film tilpasset fra rækkefølgen, som foretager det amerikanske filminstitut.

Lad os starte med filmene interessant for den yngre generation.

teenagere

voksenalderen - en temmelig vanskelig tid til at gå. Folk er ofte overladt til sig selv med deres følelser. Nedenfor præsenterer vi 10 film, der skulle se hver teenager.

Det åbner en liste over "Wild Child". Historien om en forkælet amerikansk, en far sender til Storbritannien for rehabilitering. Hvad ville være livet for en pige i college eksemplarisk indhold?

Derefter kommer "Another Cinderella Story" og "Step Up". Dette er en film om teenagere, kærlighed og finde din plads i livet.

Historien om "A Walk to Remember" og "Hachiko" vil gøre dig se fra forskellige vinkler på den mest magtfulde følelse i livet.

I sjette sted er på «LOL». Almindelig, men på grund af dette, i det mindste en rørende historie om livet i franske studerende.

Hvor undvære de allestedsnærværende blodsugere! Ved siden af publikum præsenterede "Twilight" og "The Vampire Diaries". Film behøver ikke at blive beskrevet, da de fleste af dem er revideret flere gange.

Afrunding ud indsamlingen af "Mean Girls" og "Hun er en mand."

mob

Det menes, at disse værker - er 10 film, der bør se hver mand. De tilhører den såkaldte "gangster" genre. Men det er måske den eneste måde at vise styrken af karakter i fredstid.

Så begynder vores udvalg af den første del af "The Godfather". Saga Coppola har nogen analoger derfor umiddelbart efter udgivelsen fandt sted i verden klassikere.

På andenpladsen er "Goodfellas". Denne film blev udgivet i samme tid som den tredje "Godfather" og endda forud for sin anden del, som er i rækkefølgen er det næste skridt.

Fjerde anerkendte billede Walsh "hvide varme", og på femtepladsen går "Bonnie og Clyde" American Artura Penna.

Sjette og syvende positioner er besat af filmen "Scarface" (1932, direktør Hawks og Rosson) og "Pulp Fiction".

Ottende og niende plads gives til film, der er kommet ud på et år - "The Public Enemy" og "Lille Cæsar."

Fuldender top ti er en nyere version af "Scarface" af De Palma.

romantik

Denne kategori af kvinder foretrækker mest. Så romantisk samling: "10 film, der skulle se en." Listen omfatter kun sjove historier som negativ nok i hverdagen.

Først, i henhold til den internationale jury, det er filmens største komiker, "City Lights".

Andenpladsen blev vundet af "Enni Holl" af instruktøren Vudi Allena.

Den tredje position er en film af Frank Capra s "Det var en nat."

Den fjerde og femte trin taget "Roman Holiday" og "The Philadelphia Story."

Endvidere rating af amerikanske filminstitut sagde, "Da Harry mødte Sally" og "Adams ribben".

Afrunding ud top ti romantiske komedier i henhold til AFI, "The Power of the Moon", "Harold og Maude" og "Søvnløs i Seattle".

forretning

Den velkendte magasin "Forbes" har udgivet en samling af "10 film, der skulle se enhver iværksætter." Lad os se, hvad vi tilbyder.

Så i første omgang produktet Fincher kaldet "The Social Network". Her instruktøren introducerer os til historien om den unge millionær, grundlægger af det sociale netværk "Facebook" Mark Zuckerberg.

Dernæst kommer filmen Stern "Job". Dette arbejde har fundet et ekko i hjerterne hos unge, garvede ideen om en opstart efter den foregående arbejde Fincher.

Tredjepladsen går til "August". Dette er et billede Chica instruktør, der har vist den modsatte side af den unge generation af yuppier, der ønsker at "sprænge" erhvervslivet.

Her taler vi om to brødre, deres virksomhed, de forsøger at holde sig oven vande. Og på dette tidspunkt før styrtet 11. september 2001 et par dage tilbage.

Dokumentarfilmen "Startap.kom" kommer i fjerde position. Det er udtænkt af to direktører - Nudzheyma og Hegedusa. De viser historien om stigningen og konkurs et interessant amerikansk hjemmeside. Han holdt ud i cirka seks måneder, men det har forårsaget en resonans med sin usædvanlige idé.

Derefter kommer de film af giganterne i internettet "Download" Jones (2008) og "Pirates of Silicon Valley" Burke (1999).

Holder en liste over dokumentalka Giberson "Ctrl-Alt-Komplit". Det er bare en video-guide med eksempler for nystartede.

Afrunding ud samling af tre film - «E-Dreams», «Revolution OS» og «Code Rush».

sport

Nedenfor præsenterer vi en liste over 10 film, der skulle se hver spiller, bokser, volleyball og andre atleter.

Den ledende i denne genre , Martin Scorsese. Hans "Raging Bull" om en italiensk bokser i USA slog alle konkurrenter.

Næste er lidt ligesom historien om Dzhona Evildsena, en kollega af den tidligere Jake LaMotta, kaldet "Rocky".

Så rejse til feltet baseball. Her vil vi rulle af film i 1942, "The Pride of Yankees." Historien er fortalt om livet på afspilleren Lu Geriga.

"Team Indiana" tager seerne ind i den sydende atmosfære af basketball verden. Sport drama fortæller historien om et hold byen Hickory, som bliver stat mester.

Derefter kommer de to film, der er parallelle med den kærlighed og sporten historie linjer. Den første kaldes "Darhemskie tyre" (1988), og den anden - "Confidence" (1961).

Syvende position vundet komedie "Boy Kurser". På den ottende plads er "Breaking Away" af Peter Yates.

Afrunding ud top ti sports film, ifølge den amerikanske filminstitut, "National Velvet" og "Dzherri Makguayer."

fantasi

De følgende 10 film, som skal se hver person relaterer til populariteten af genren fantasy ringe nogle i dag. Eventyr har altid godt kunne lide mennesker, men efter filmatisering af Tolkien begyndte en bølge af bedring.

Så i det første sted i henhold til den internationale jury er "The Wizard of Oz" af Victor Fleming.

Den anden position er filmatisering af den første del af trilogien "The Eventyret om ringen" af Peter Jackson.

Vestlige kolleger "skæbnens ironi" er placeret på det tredje trin. "Det er herligt at leve" af Frank Capra er særlig populær i det nye år.

Fjerde sted vinder "King Kong". Gamle men populære og episke film Shodsaka og Cooper.

Næste er den næstmest populære jule film i vest. "Miracle på Fireogtredivte Street," af George Seaton.

Phil Robinson med "Fields of hans drømme" går til den sjette position.

I syvende sted er en skrupskør komedie af produktet Meri Cheyz. Filmen hedder "Harvey". Næste er en magisk og romantisk fortælling "Groundhog Day".

Afrunding ud den internationale bedømmelse af fantasy-film "The Thief of Bagdad" Aleksandra Korda og "Big" Penny Marshall.

detektiver

Da de dage af Sir Artura Konan Doyle genren "detektiver og mordere" ikke mister tiltrækningskraft. Derfor detektiver og fortsætte vores udvalg af 10 film, der skal se hver.

Komedie blev annonceret i dele af romantik, fordi latter er altid en trang til at dele lykke med din elskede. Nu vil vi fokusere på mere ond side af samfundet.

Som for detektiv, er der naturligvis fører Hitchcock. Master genre indtager første (filmen "Vertigo"), den tredje ( "Rear Window"), den syvende ( "Menneskejagt"), og den niende ( "I tilfælde af mord, dial M") position.

Andenpladsen går til "Chinatown" af Roman Polanski. På det fjerde trin er "Laura" Preminger.

Kerol Rid, med hans film "The Third Man" vandt den femte position. På den sjette er "The Maltese Falcon", og på den ottende - "Blue Velvet" af David Lynch.

2013

Hvis vi taler om de 10 film, der skulle se hver 2013 model år, en liste over følgende:

- For det første, "Tolv års slaveri" af instruktøren Steve McQueen. Derefter kommer den "American Hustle" og "Kaptajn Phillips."

- Den fjerde position er besat af "Gravity". En uforglemmelig film, der gør du tror en masse.

- Den femte sted blev vundet af filmen "Hun", og den sjette - "Inside Lewin Davis" fra Coen-brødrene.

- det syvende og ottende positioner er besat af filmene "Nebraska" og "Saving Mr. Banks".

- Afrunding ud på listen over "The Wolf of Wall Street" og "Frutveyl station."

2014

Sent sidste år, har juryen også identificeret en liste over 10 nye film, som alle bør se. Premieren fandt dem i 2014.

Så på den AFI udgave, håndfladen tilhører "American Sniper".

Dernæst kommer "Berdmen" af Inarritu. Den tredje position, "The Imitation Game".

En interessant situation - på fjerdepladsen blot to film, så ingen liste over ti, og elleve malerier. Således ved næste position "Interstellar" og "ubrudt."

Femte pladsen gik til filmen "Obsession", og den sjette - "Boyhood" af instruktøren Linklater.

Derefter kommer "Foxcatcher" og "Selma" og komplet liste over film, "Stringer" og "længere ind i skoven ..."

episk film

Afslutningsvis giver vi 10 film, der skulle se alle mindst en gang i deres liv. Denne top ti film i henhold til ranglisterne af American Film Institute.

Så i første omgang er det en film i 1962 kaldet "Lourens Araviysky." Det fortæller om deltagelse af briterne i de arabiske opstand begivenheder i 1916-1918 toårige.

Dernæst kommer filmen "Ben Hur". Dette er en stærk film om den ekstraordinære liv en Jøde, som var en slave og en romersk borger, havde set korsfæstelsen af Jesus Kristus og reddede hans familie.

På tredjepladsen var "Schindlers liste". Her Spielberg fortæller om den tyske iværksætter, der reddede mange jøder under Det Tredje Rige.

Derefter kommer de "Borte med blæsten" Fleming og "Spartacus" Kubrick. Historiemalerier epoker vil ikke forlade dig ligeglade.

I sjette sted er den berømte "Titanic". Så seerne har valgt to film om krigen - "Saving Private Ryan" "På Vestfronten" i 1930 og

Færdiggørelse af top ti "Rød" Beatty (ca. en amerikansk under revolutionen i 1917) og "De ti bud" DeMille.

Således i denne artikel, var du introduceret til et udvalg af de bedste film i henhold til de forskellige agenturer og kritikere. Vi har forsøgt at sortere de højeste kvalitet film til at imødekomme interessen for den mest lunefulde publikum.

Held og lykke til dig, kære venner! Glad visning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.