Mad og drikkevarerVin og spiritus

Spaten øl - blød spids af middelalderen

Tyskland ... Det land, der opererer 1.280 bryggerier. Som producerer mere end fem tusinde forskellige slags øl. Hvor den gamle fabrik på produktion af øl eksisteret siden 1040. Hvor fra 1516 til i dag har en lov om øl renhed. Ja, det er Tyskland - rige humle og malt.

Spaten-Franziskaner-Brau GmbH - en af de ældste bryggerier

Og vi vil tale om en af de ældste bryggerier i Tyskland, nemlig i Bayern, der er til Spaten-Franziskaner-Brau GmbH, der producerer fint øl Spaten i over seks Hundrede Aar siden 1397. Det vil sige, du forstår, at bryggeriet - samme alder som begivenheder som slaget ved kulikovo eller Slaget ved Vorskla? Som Dmitri Ivanovich straffet Mamaia, blev tyskerne sad i en pub med et krus øl.

Hvor gjorde navnet «Spaten»

Ordet "Spaten" i tysk betyder "skovl". Dette navn blev overdraget til bryggeriet i de år, hvor det løb Shpatt familien (1622-1704 gg.) Og forblive relevant for denne dag. bryggeri symbol blev trukket kendt tysk tidsplan og Heraldik Huppom Otto, der er forfatter til mere end 6000 våbenskjold tegninger. Som en mild gæt karakter ligner en skovl, det er for dette tal afbildet på etiketten, kan du finde øl Spaten:

Det er interessant, at i historien om bryggeriet skiftede ejere mange flere, nogle døde, andre blot sælge det, blev det omdøbt, selv i en øl kælder, flyttes, men samtidig formår at finansiere opførelsen af de første i Bayern dampmaskine. I 1807, "Spaten" var den mindste bryggeri i München, og efter tres år var den største, og titlen er bevaret hende i ca. 30 år. I disse år, var arbejde på den første køleenhed. "Spaten" - pionererne inden for den lave gæring øl og vejledninger til andre virksomheder, der anvender denne teknologi, såvel som Pilsner type øl blev først produceret her. I 1992 har bryggeriet overskredet mærket af en million hektoliter produktion.

Det er undergæret teknologi anvendes til at producere en blød øl Spaten Munchen Helvede. Hvad det er tysk øl?

Spaten øl kvalitet

Dens farve - klar, rav-guld, med en hvid bar og en tæt skum hoved. Smag - blødt, det harmonisk kombinerer den bitterhed af humle og søde noter af øl urt. øl smag er fuld og glat, Pitka og frisk. Han afslører noter af humle, citron, mild smag af kiks og nuancerne i jorden. Aromaen er dybest set holder noter af humle og urter, men gennem dem infiltrere og citrus med malt. Hvis du vælger, hvad der vil gå godt med tysk øl Spaten og under, at det er bedre at gå glip af et krus eller to, den første ting du kan henvende sig til den traditionelle hjem af den tyske køkken for øl foretaget af disse mænd, så godt som muligt vil blive kombineret med retter af deres kvinder. Den århundredgamle brygning kultur har vendt disse begreber - mad og øl - i en slags symbiose. Hertil kommer, selvfølgelig vil passe til enhver fisk eller skaldyr, røde og hvide kød, ost og salater - valg, i almindelighed, er enorm, fordi forsøge at trimme mere for sig selv.

Grade, hvortil "Spaten" - pilsner; den filtreres, og denne øl var 5,2% fort. Som en del kun brugt humle, malt, gær og vand fra deres egne brønde. Dette var rækkefølgen i det tidlige 16. århundrede af William den fjerde af Bayern, føreren af det øl virksomhed ære ham i dag, ved hjælp af kun naturlige ingredienser til at forberede. Sådant produkt, der pasteurisering, kan opbevares i omkring et år.

Andre øl fra Spaten-bryggeriet

Øl Spaten har fire arter, så at sige. Det Spaten Pilsener, Spaten Hell, Spaten Oktoberfest og Spaten Optimator.

Sidste klasse af øl, "Spaten Optimator", er kendt for sin relativt høje styrke - næsten otte omdrejninger, eller snarere 7,7%. Dette er ikke den bedste løsning for varmt vejr eller for at tilbringe tid i badet, men for varme i overskyet "ikke-flyvende" vejr og kan indtages. Hælde et glas af denne guddommelige nektar, du forventer en reel eksplosion af smag og andre erfaringer: noter af brød, frugtsmag med en let syrlig smag og høj tyk skum. Dens farve er meget mørk, ikke så mærkeligt det hører til den kategori af mørke sorter.

Og hvad med Spaten Oktoberfest - øl er skabt specielt til festivalen af samme navn. For besøgende er det klart den altoverskyggende symbol på festligheder.

Derudover har bryggeriet har produceret klassiske München mørk øl Ludwig Thomas Dunkel og hvedeøl Franziskaner. Spaten øl, der gennemgår eneste positive, som i hele brygning virksomhed, vil perfekt supplement ethvert måltid, og vide, at det er tysk øl, kan du ikke bekymre dig om dens kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.