SundhedPræparater

'Kapilar': anmeldelser af læger og patienter den mest positive

"Kapilar" som gennemgår har erhvervet en international dimension, er den seneste udvikling af indenlandske læger, baseret på de udødelige lære AS Zalmanova. Denne store videnskabsmand i sin tid for første gang fremsat teorien om at heale kroppen ved at forbedre driften af kapillærer, og det dokumenteret videnskabeligt.

Så først skal du præcisere, at "Kapilar" er placeret som et kosttilskud, som har i sin sammensætning af kun naturlige ingredienser af vegetabilsk oprindelse. Når der er et presserende behov for at tage "Kapilar"?

Som det er kendt, den vigtigste funktion af kroppens celler af kapillærer tilførsel ilt og næringsstoffer nødvendige produktivt samtidig fjerne metaboliske produkter. I tilfælde af overtrædelse af de karakteristiske og afgørende kapillær blodlegemer undergår ilt sult, og er udtømt som følge, hvilket yderligere fører til dets død. Denne patologiske proces kræver øjeblikkelig indgriben, hvilket er grunden til, når sådan et klinisk billede og ordinerende læger "Kapilar", hvis vigtigste opgave er at genoptage udvekslingen af stoffer mellem cellen og nederlag kapillærer.

Hvis oplysningerne vedrører resultaterne af den russiske læge AS Zalmanov, er det vigtigt at meddele, at de førende klinikker i Paris, Rom og Berlin i mange år med succes praktiseres kapillyaroterapiyu baseret på opdagelsen af videnskabsmanden. Og de gør det meget godt.

"Kapilar" - tabletter indeholdende dihydroquercetin, har antioxiderende virkning, der er i stand til at beskytte cellemembranerne mod patogene virkninger af frie radikaler. Desuden stimulerer aktiviteten af kapillærer genoptage blodcirkulationen i kroppen og normalisere cellulær metabolisme. Du må heller ikke glemme, at dette kosttilskud stimulerer niveauet for "nyttige" kolesterol, bidrager til fortætning af blod.

Lad os prøve at pålideligt identificere kliniske symptomer, når lægemidlet er et must "Kapilar". Anmeldelser i netværket er så talrige og selvmodsigende, at det er tilrådeligt at begynde at finde ud af mulighederne for dette stof, baseret på den opfattelse af erfarne fagfolk.

Således opstår behovet for dette præparat, når den nødvendige normalisering af den perifere cirkulation. det bruges også i forstyrrelser af det cardiovaskulære system, især hypertension og hjerteiskæmi.

Det vigtige punkt er, at der er stort set ingen kontraindikationer for brugen BUD "Kapilar", af tidligere patienter kun noteret uforeneligheden af kroppen med dens enkelte bestanddele af vegetabilsk oprindelse (i nogle tilfælde). Derfor er de potentielle bivirkninger af en sådan behandling er i mindre allergiske reaktioner - kløe, rødme, udslæt. Men i de fleste tilfælde er disse symptomer findes kun i de tidlige stadier af at tage pillerne, men er lige så hurtigt, som der er. Det er dog nødvendigt nøje at overvåge de allergiske manifestationer (især i tilfælde af forværret historie), og hvis de forstærkes, læge og til midlertidigt at suspendere anvendelsen af dette stof.

Reception "Kapilar", på trods af oprindelsen af den vegetabilske kosttilskud klart bør angive din læge. I de fleste tilfælde er behandlingen begrænset til 3-4 uger. Tag pillen anbefales til voksne og børn fra 14 år af tre gange om dagen i løbet af det næste måltid.

Afslutningsvis kan vi sige, at effektiviteten af lægemidlet "Kapilar" (svar af rigtige patienter på medicinsk bekræftelse fora) ikke er i tvivl. I intet tilfælde ikke skader svækkelse af kroppen, men tværtimod bidrager til sundhed og hæve tonen. Det er dog vigtigt at huske, at selv - det er ikke vejen til sundhed. Derfor, før du tager dette kosttilskud bør altid rådføre sig med en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.