BilerBiler

En oversigt over den nyeste version af bilen, "Volvo C-60"

Vehicle "Volvo S-60", der er vist nedenfor foto startede kommercielt tilgængelig i 2001 år. Det hører med til D-klassen. Maskinen er perfekt respektable mennesker, der foretrækker upåklagelig komfort samt kvalitet og sikkerhed. Nu er det fås i to karrosseriformer - sedan og vogn. Dens værdi i saloner i den hjemlige forhandler starter med et mærke på 1,2 millioner rubler.

En kort historie

Efter tre års arbejde på en model af svenske designere præsenterede sin konceptuelle version på Geneve Motor Show 2000. Nyheden var at erstatte modifikation af C-70. Dens design er meget modige beslutninger til denne ukarakteristisk snarere konservativ stil af producenten. Som indikeret efterladt af talrige eksperter og bilejere ratings, "Volvo S-60" var meget vellykket model med en høj grad af komfort og fremragende tekniske egenskaber.

Som et resultat, i 2010 anden generation blev introduceret i Geneve. Det slanke ydre af maskinen er klart faldt som elskere af sportsvogne. I samme år, på udstillingen i Moskva, blev hun introduceret til private kunder. Flere detaljer om den anden, og så langt den sidste generation af modellen vil blive diskuteret yderligere.

udvendig

Den første opgave, som blev sat før specialister mens du arbejder på at opdatere modellen, var ikke så meget at den betydelige transformation af sit udseende, men i at sikre fuld overensstemmelse med kravene i moderne maskiner. Udformningen af den nye version af "Volvo S-60" er udviklet af Peter Hornby. Selvom hendes udseende var signifikant opdateret til realiteterne i dagens tid, det havde ingen effekt på anerkendelse. En vigtig faktor, der præger det ydre af bilen, kan kaldes en meget vellykket kombination af aggressive dynamik i en sportsvogn med soliditeten af maskinen i forbindelse med business class. Proportionerne er klart finpudset, og derfor i et enkelt billede harmonisk fusionere alle detaljer, der starter med en streng "look" af forlygterne og slutter med relief fatning glatte konturer.

tekniske egenskaber

I årenes løb model specifikationer "Volvo S-60" blev gentagne gange ændret og forbedret. Base kraftaggregat for anden generation var udstyret med turbine benzinmotor volumen 2,0 eller 3,0 liter. Effekten af disse motorer, henholdsvis er lig med 150 og 304 hestekræfter. Alternativt tilbydes de potentielle købere som en 2,4-liters diesel turbo udvikler 205 "heste". Som til transmission, så uanset motorkøretøjet er aggregeret automatisk sekstrins gearkasse.

salon

For at sikre den størst mulige overensstemmelsesvurdering nuværende realiteter indre "Volvo S-60" anvendes fremragende i farvekvalitet og efterbehandling materialer. Alle kontroller, herunder den midterkonsollen og instrumenter er arrangeret på en sådan måde, at føreren kan nå dem let. Sæderne er designet specielt til denne bil, og de er derfor ikke findes i enhver model. Det skal bemærkes, at de kan spores til et klart fokus sportsvogn. De gentager alle konturer i den menneskelige krop, hvilket sikrer ikke kun sin naturlige position, men også beskyttelse mod mulige sidekollision. Rattet er udstyret med et varmesystem. Det skal bemærkes, og grafisk visning af instrumentbrættet, hvorigennem føreren kan vælge den mest bekvemme muligheder for selv-tilstand.

sikkerhed

Absolut alle biler, som virksomheden-producenten kan prale af en meget høj grad af sikkerhed. Uanset hvad det var, i anden generation "Volvo S-60" model, var dette bar hævet endnu højere. Den omhu i detaljerne karrosseri påført letmetallegeringer karakteriseret ved forøget styrke. Passiv sikkerhed desuden give aktive nakkestøtter på sæderne, trepunktsseler, samt side- og frontal airbags. For at forenkle kører på motorvejen, har en kompleks bane, hastigheder skifter gearkasse output til rattet. Desuden maskinen indføres begrebet opvarmning af forruden. Og udviklerne har taget sig af aktiv sikkerhed. Især er bilen udstyret med en række af intelligente elektroniske teknologi, fra den allerede kendte og efterbehandling systemer ABS fodgænger detektion og undgåelse af kollision med den forankørende. For så vidt angår de såkaldte blinde pletter, i "Volvo S-60", er dette problem løst på grund af radar sensorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.