BilerBiler

"Reno Logan": udskiftning af tandremmen. Instruktioner, tips bilister

Gasdistribution mekanisme - en meget afgørende enhed i enhver motor. Tidligere blev han bragt til handling ved en kæde. Nu er de fleste producenter har en tendens til at installere et remtræk. Et sådant drev timing mere stille i drift. Desuden er udskiftning af tandremmen ( "Reno Logan" 8 ventiler er ingen undtagelse) lavet en meget lettere end fjernelsen og installation af en kæde. Nå, lad os se på, hvordan man kan gøre denne operation på egen hånd.

Om portalen

Tag notater regulering 90 tusind kilometer. praktiske erfaringer viser dog, at den ressource af bæltet er ikke mere end 60 tusind. På dette tidspunkt synes der alvorlige revner og tårer. Når mindst en af dem en fuldstændig udskiftning af båndet er påkrævet. Tilfældigt er remtrækket kører og generatoren. "Reno Logan" (dvs. genopladeligt batteri) er opladet til at bevæge sig fra krumtapakslen rotationsenergi. Kilde af et sådant element er mere end 100 tusinde. Det vigtigste symptom - en fløjte bælte. I dette tilfælde vil generatoren ikke. "Reno Logan" hurtigt afladet. Som for timing, det bærer en rem i området ved tænderne. Især er han oplever store belastninger ved høje hastigheder. Sommetider et element springer til en tand. Derfor modregningen sker timing. Observerede svigt i tænding, bilen bruger mere brændstof. Markant reduceret effekt og højttaler.

Bemærk, at tandremmen drevet ikke er monteret på bilen "Reno Logan" 1.4. Her, som anvendes førende kæde mekanismen. Det er mere pålidelige. Tidligere er sådan et drev, der anvendes til køretøjer 90%. Ressource kædetræk er omkring 300 tusind. Men det er langt sværere at erstatte. Ja, og "Reno Logan" bil i sig selv er meget mere støjende end den ene med bæltet er installeret.

Hvad skal jeg være bange ved afbrydelse sidste? Først og fremmest, er det forkert betjening af ventiler. Der er risiko for at bryde motoren. "Reno Logan" - en meget pålidelig bil, men ventilen kan være åbne på et tidspunkt, hvor stemplet er i TDC. Som følge heraf er de to elementer er i kontakt med hinanden. Ventil bøjninger. Følgende billede.

Prisen for reparation i dette tilfælde er sammenlignelig med halvdelen af udgifterne til motoren. At holde ventilen mekanismer, kræver regelmæssig (mindst en gang hver 15 tusind kilometer) til at kontrollere bælte tilstand. Hvis det er nødvendigt - at erstatte.

Værd så mange detaljer?

Prisen på en ny rem til "Reno Logan" er omkring 600 rubler. Omkostningerne ved at udskifte den tankstation ligger i intervallet fra 5 til 10 tusind rubler. Naturligvis betragtning af omkostningerne ved reparation, er der spørgsmålet om selv-installation af denne mekanisme. Gør det nemt.

Sådan udskiftes?

Så lad os se på, hvordan man laver en bil "Reno Logan" Tandrem udskiftning med deres egne hænder. Først skal du åbne motorhjelmen og fjern plasthus af et drev. Derefter skal du jacking den forreste del af bilen. Arbejdet vil blive udført på højre side af motoren, så vi løfte denne del. Som det yderligere udføres på bilen "Reno Logan" udskiftning af tandremmen? Efter dette, fjerne hjulet og udtrække krumtaphuset. Det er knyttet til et par bolte. Desuden er kraftenheden beskyttet af en plast stænkskærm.

Og vi har også genvundet. Det er bedre at bruge Ratchet skruenøgler med et sæt af hoveder. Dette vil i betydelig grad fremskynde udskiftningen. Efter demontering af plast stænkeskærmen er nødvendig for at forstyrre krumtapremskiven bolt. For at gøre dette, du har brug for en nøgle, "18" med en lang knop. Bemærk - at "neytralke" bolt vil rulle. For at låse krumtappen, herunder den femte gear. Hvis bolten og derefter rullet, call assistent, så han trykkede på bremsepedalen. På dette tidspunkt, er det nødvendigt at forstyrre remskive skruer. Fjern derefter motoren støtte. Som det yderligere udføres på bilen "Reno Logan" udskiftning af tandremmen? Fjern derefter drivremmen selv. Vi skal også fjerne boltespændeanordning remskive (ved hjælp af "10" tasten og "13"). Uddrag rullepumpen af hydraulisk forstærker. For at gøre dette, tørnes den med uret.

Tags

Dette er et meget vigtigt punkt. For korrekt installation af bæltet, er vi nødt til at rotere knastakslen mærket op.

Det skal passe til en, der har remmen.

Hvad er det næste

Derefter skrues møtrikken strammerullens og fjerne de øvrige tilbehør. På den nye rem på rullen og finde tag. De skal være det samme med dem, der har den gamle drev element. Det er vigtigt at overholde båndets bevægelse. Vær opmærksom på pilene. De har brug for at rotere køreretning knastakselhjulet. Kombiner etiketter på gear og bælte. Spænd den fjederbelastede valse, at placere en skruetrækker i hullet. Installere det på motoren. "Reno Logan" fortsætter med at stå stille. Fjern skruetrækkeren fra rullen. Sidstnævnte skal offentliggøre et klik (det betyder, at foråret er udløst). Således vil bæltet spændes med succes.

Drej krumtapakslen

Dernæst vi kontrollere, hvor godt selen er strammet, og om dens bestemmelser er sammenfaldende med etiketterne (hvis stempel ventil støder). Tag bilen med transmissionen og rotere krumtapakslen. Det skal dreje frit.

Hos TDC stempel bør du ikke føle modstanden. Hvis ja, kontrollere placeringen af tandhjulet i forhold til båndets tænder.

tilspændingsmoment

Strammer spændes med en kraft på 27 Nm. For at gøre dette, skal du bruge en momentnøgle. Han ser ud som følger.

Omkostningerne er omkring 2-3 tusind rubler. Det er vigtigt at observere stramning nøjagtighed. Ellers kan båndet blive løs. Erfarne bilister advarede: Hvis du trækker video, kan du rippe den bolt - en del af det vil forblive i motorblokken. I denne situation er det yderst vanskeligt at drage (medmindre svejset jern kvist og bruge det som nøglen).

kontrollere spænding

Hvert 15. tusinde kilometer kræves ikke kun at se på betingelse af bæltet, men også for at kontrollere tætheden af det, så det ikke springer til tanden. Således demontere huset og timing tilfælde dække med nøglen lang reversibel tørnes krumtapremskiven 1 omgang med uret. Korrekt spændt rem skal vendes 90 grader fra indsatsen af fingre, påført mellem remskiver og krumtapakslen raspred-.

Hvad hvis selen er svækket? Skru møtrikken strammerullens. Drej den mod uret ved 10-15 grader. Hvis ikke spetsklyucha, kan du bruge 2 øvelser. De blev placeret i hullet og fastgør sidste rulle skruetrækker. Hvad er det næste? Spænd møtrikken fikseringsrullen og kontrollere spændingen igen. Hvis elementet er komprimeret, en møtrik twist med uret.

konklusion

Nu ved du, hvordan man laver en bil "Reno Logan" Tandrem udskiftning med deres egne hænder. Som du kan se, er det muligt at udføre proceduren selvstændigt. De vigtigste ting - ikke starte motoren, hvis der er modstand mod stemplerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.