Selv-dyrkningPsykologi

Favorit elsker en anden - hvad man skal gøre? Hvad hvis den elskede elsker en anden?

Elsker ... Hvad står sonetter om det, hvor mange sange komponeret, skabt som film, bøger og andre kunstværker. Og i det virkelige liv, hver af os mindst én gang i deres liv, men følte det smerteligt søde følelse. Selv om der ifølge mange psykologer, hvis kærlighed gør en person lider og begå udslæt handlinger, det er ikke kærlighed på alle, men en slags erstatning for - den kærlighed eller lidenskab. Ægte kærlighed kommer til udtryk i det faktum, at selv om den elskede elsker en anden, betyder det ikke forårsage smerte. Tværtimod er der et ønske om at virkelig være glad for dem begge ... og lade dem gå i fred.

som en drøm

Generelt naturligvis en mand i kærlighed er ikke let at skelne kærlighed fra blinde kærlighed. Når de to sammen, de føler sig godt, når de er fulde af store forhåbninger, når de er i den sandeste betydning af ordet kan ikke trække vejret på hinanden, næsten ingen af dem tænker over forskellen.

Og det er bestemt. Kærlighed kan sammenlignes med en drøm, en magisk og underholdende. Jeg ville ønske, at det aldrig ender, men desværre sker det ikke.

opvågnen

"The Love Boat er gået ned mod liv" - suk Majakovskij. Ja, det sker. Det er kun forelsket i bøgerne forblive ærbødig holdning til hinanden hele livet, i virkeligheden, er situationen noget anderledes. Selv de mest intense følelser, det sker, cool, og der kommer en form for oplysning eller opvågnen. Psykologer udtrykkes mere kategorisk, at kalde det øjeblik en periode med krise eller "lapning". Ak, på dette tidspunkt, kan kvinden pludselig føler og forstår , at den elskede elsker en anden.

Hvad skete der?

Dette spørgsmål har gentagne gange spørger sig selv den smukke halvdel af menneskeheden, stjæle blikke i spejlet.

Det synes at være i størrelsesordenen overskydende centimeter i taljen er ikke tilgængelig, frisure og diskret make-up er til stede, garderobe, herunder intime, opdateres regelmæssigt. Så hvorfor nu og da hørte alarmklokkerne i sindet? Hvorfor nu og da har en skræmmende tanke, at favorit fyr elsker en anden? Og lad venner tilbyder at "hammer" og "ingen damp" - der, hvis vi ikke, at kende og for at føle, at den elskede og kun blev en helt anden?

ændringer

Nej, kalder han stadig os til dato, stadig bringer gaver, stadig indbyder weekenden eller andet sted uden for byen. Det er bare det indtryk, at de to elskende, som syntes et par uger siden for at forstå hinanden på et øjeblik, øget mur, der bliver tykkere og tykkere.

Favorit elsker en anden - indser kvinden, føler, at lidt mere, og denne usynlige mur bliver så tyk, at det næppe kan høres, selvom det overanstrenger stemmebånd. Han bliver mere og mere irritabel, er det i stigende grad nødvendigt til privatlivets fred, og i sidste ende, han bevæger sig væk, så det er at foretrække at tilbringe en weekend alene, snarere end i selskab med en person, der opfører sig, som om han afsoner sin pligt.

"Jeg er skyldig ..."

"Han elsker en anden," - kraftigt at slå i hovedet på en ubehagelig tanke, og, som det ofte sker i løbet af neurose, jo mere vi bliver forfulgt hende væk fra ham, jo mere holder sig til os. I sidste ende, vi også blive irritabel, hypokonder og whiny.

En mand, for hvem, som du ved, en kvindes tårer - bare rag til en tyr, og uden at føle sig skyldig, irriteret reaktion. At skænderi. Sidste? Næppe. Manden - en rationel skabning, selv en smertefuld brændende kærlighed til en anden kvinde, kan år at udmatte sig selv og begge forelsket i ham vil jeg give. Som for hans uheldige Lidenskab, hun, der udtrykker bødlen hvad tænker smerteligt begynder at opsøge fejl i dig selv. Den mest offensive er, at det ikke vides, hvem der er lykkelige rival, kan du ikke forstå, hvad hun har fordele og det i sig selv bør ændres.

At finde løsninger

Når en elsket man elsker en anden, og ikke skjule det, det vigtigste - ikke panik og hysteri. Selv i betragtning af, at kvinder - at være følelsesmæssige, det er nok det sværeste. Det bør erindres, at, hvis han stadig er her og aldrig forladt, skal du bevare roen. Dette er nødvendigt, både fordi det kun i den hvilende tilstand kan finde en passende løsning. Med hensyn til den forkerte kæreste, behøver du ikke høre skrigene og bebrejdelser, ser de tårer og opsvulmet ansigt, der engang havde syntes ham den smukkeste i verden, vil han være i stand til at bringe deres tanker og følelser i orden og forstå, hvad han virkelig ønsker.

Beslutningen vil helt sikkert ved, det er en konkurrent, ikke den bedste. For det første, er det spild af tid, og for det andet, der ikke har nogen færdigheder Hercule Poirot eller Sherlock Holmes, er ganske vanskeligt ikke at blive gennemboret, og ikke at give sig selv væk under overvågning. Og ja - det fremmedgør. Hvis favoritten i kærlighed med en anden pige, han bliver til en rigtig jaloux i forhold til sin egen person, og vogter omhyggeligt hans privatliv. Hvis mobiltelefonen tilbage på kanten af bordet, er en millimeter flyttet til den ene side, kan det være, og vil ikke forårsage ubehagelige spørgsmål i stil: "Er du tog" Men tanken om, at i hans korte fravær af lidenskab, som helt klart er om noget gætter, nogensinde kunne læse indgående SMS-ki, eller skrive et par fremmede til hendes værelse, lynlås gennem hans sind. Det betyder, at forsvaret vil blive styrket, usynlig mur bliver bredere, plus alt, hvad han havde mentale grøft grave.

Hvad skal man gøre?

Men de andre piger, på trods af risikoen, men de formår at finde "fjenden" i ansigtet. Så når det bliver kendt, at en elsket man elsker hinanden, hvad de skal gøre - det er ikke klart.

Alt strategi, som blev udviklet før sandhedens øjeblik kollapser, hænderne ned, og jeg vil have én ting - at dræbe eller begge dele, eller at bryde med de forrædere for evigt. Ser man på dem, glad, grinende, ønskede ikke at gå til butikken for et nyt "tøj", som helt sikkert vil nyde det. Ønsker ikke at ændre hendes hår, behøver du ikke ønsker at dyrke i madlavningen: hvorfor, hvornår, med ham er det ikke, at yngre eller smukkere, men blot en anden ...

I øvrigt en almindelig fejl mange kvinder, - det antages, at hvis en elsket elsker en anden, er det, det er en anden, i hvert fald i noget bedre. Ja, til tider virkelig sker det, at en mand er ved at løbe væk fra sin passion for det, der ikke er nagende ham, ikke hænge på det, ikke kræver opmærksomhed. Men snarere der er tilfælde, hvor første bud og trofast ven gik til en kvinde, blot fordi hun ikke kunne lide hans ex-kæreste. Desværre, vi kan allerede næppe være til nogen hjælp. Og det giver mening at gå tilbage til begrebet kærlighed og forelskelse. Hvis han virkelig elskede, er det usandsynligt, at blive trukket til side i deres søgen efter nye fornemmelser. Hvis virkelig elskede hende, ville hun ikke have noget ønske om at følge den elskede og chikanere ham med hans jalousi. Selv, selvfølgelig til en vis grad, kærlighed er egoistisk.

"Hver ulykkelig familie er ulykkelig på sin egen måde"

Når skiltes par ugift, kan afstanden overvindes uden nogen komplikationer. Ja, det gør ondt, men i sidste ende, er det ikke ende af verden, og om det er nødvendigt at holde på den mand, der forrådte og trampet lys følelser? Og der er ingen garanti for, at razluchnitsa vil være tilfreds med det. Som det er kendt, boomerang altid vender tilbage, og "forrådt én gang - forråde igen." En anden ting, når min mand elsker en anden.

Her, især når en familie har børn, kunne en tragedie forekomme. Men i betragtning af, at livet for en hadefuld (ja, vi kalder en spade for en spade) og hans kone, selv for børn er ingen glæde eller hende, ej heller ægteskabsbrydere, og naturligvis heller ikke, jeg føler, at huset er noget ikke så børn næppe det vil gavne de sidstnævnte. Praksis viser, at børn, der vokser op i en nervøs situation er vidner om familiens skænderier, selv i komplet familie kan vokse en komplekser og fobier. Så du skal ikke være bedre at afskedige den elskede kone til at flyde frit, eller tilbyde ham lidt tid til at leve adskilt? Mand, hvor meget han kan være forelsket i en anden, meget knyttet til familien. Det indarbejdet genetisk, og der er ingen vej udenom. Gik på siden, måske ikke engang en måned, vil han være i stand til at værdsætte og indbydende hjem hans kone, som bestemte, at han kan forstå og tilgive, altid klar til at acceptere den fortabte mand tilbage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.