Selv-dyrkningPsykologi

Sådan tune psykologisk til vægttab. Mental holdning til vægttab

Overvægt - et alvorligt problem for mange kvinder, kan det bringe til depression og væsentligt lavere selvværd. Det ser ud til, at hvis kilo ulempe, er det nødvendigt at slippe af med dem. Sådan tune psykologisk til vægttab? Faktisk ikke så enkelt, og pigerne kender denne første hånd. Sultestrejker, kost og begrænset i bedste giver kortsigtede resultater. I en så vigtig sag som kampen mod fedme, en omfattende tilgang er vigtig, og du bør starte med arbejdet med den indre holdning. Han er garant for sejr.

Hvorfor opstår fejl?

For at undgå dem, er du nødt til at forstå, hvordan man justerer psykologisk til vægttab. Det er så ofte kvinden efter den første fiasko miste modet og lover sig selv ikke længere kæmpe med naturen, ikke at opleve nye skuffelser. Denne fremgangsmåde er sjældent en succes. Og roden til det onde ligger ikke kun i det faktum, at den forkerte kost er valgt, men at sindet var ikke klar til forandring.

Hvis du ikke kan finde deres vej til at blive psykisk tune ind på at tabe sig, scriptet er forudsigelig. Første kvinde ivrigt tager på sagen, men begejstringen er tabt, især når effekten af alle de bestræbelser maloznachitelen over tid. Det er ikke nok at beregne kalorier, underernærede og vægte selv at udøve. Det er meget vigtigt at udvikle en mental indstilling til vægttab.

definere formålet med

For at besejre de grimme rynker på kroppen, skal en kvinde forstå, for hvad eller for hvem det er vovet. For at forstå, hvordan man justerer sig selv psykisk at tabe vægt, du har brug for at afgøre, hvilken er den stærkeste incitament: utilfredshed med deres udseende, helbredsproblemer eller et ønske om at bære tynd ting? At tale med et behov for at have en ærlig, kaster komplekser. Den fejl mange kvinder er, at de giver imaginære stimuli for deres egen motivation. For eksempel, hvis en pige tænker på, hvordan man kan tune psykisk at tabe vægt, efter at hun gjorde en bemærkning til den elskede, men hun er helt tilfreds med sig selv, målet er usandsynligt, at der opnås.

Det er nødvendigt at afmontere hylderne i alle de tanker, ønsker og forhåbninger, og først efter at det er gjort klart og afbalanceret beslutning at tabe vægt er værd nogle ofre begynder at kæmpe. Dette mål bør være sloganet for hver dag.

Udpege de ønskede andele

Som reference, kan du tage dit eget billede, hvor en kvinde som hende selv, eller for at vælge et andet billede. Det billede, du har brug for at hænge på et fremtrædende sted og nyde det hver dag. Hvis en kvinde er genert og ikke ønsker en sådan demonstration at understrege deres egne mangler i øjnene af husstanden, kan et foto være skjult i en skuffe, og jævnligt, simulerer situationen. Specielt effektiv denne metode, når jeg ønsker at forkæle dig selv med skadelige produkter.

blog Vesti

Det kan være traditionelle eller elektroniske, det vigtigste - at fylde det dagligt. Sheet bør opdeles i to kolonner til at registrere de professionelle slank krop og en fuld ulemper. Skriv bedre ærlig, ned til de mindste detaljer. Disse registreringer vil være en yderligere skub når stemningen vil falde.

Du kan skrive om, hvad du vil gøre, når du bliver slank, for eksempel købe en pæn badedragt. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvordan man tune ind på vægttabet psykologisk og visuelt se, hvilke fordele du forventer.

I bloggen kan du indtaste alle oplysninger, der vil motivere succes. Især vejledende tal blive. I første omgang, vægt og volumen forbliver stort set uændret, men så værdien vil blive væsentligt reduceret, hvilket vil være en yderligere og ganske et stærkt incitament.

Kontrol af følelser

De er meget vigtige livsanskuelser. Hvis du tror, at for at tabe sig - en urealistisk opgave, vil processen med at tabe bringe kun bitterhed, skuffelse og dystre tanker. Ingen grund til at tage stien til den slanke krop som en straf, fordi denne vej fører til skønhed, sundhed og selvtillid.

To sider af mønten

Tænker hvordan du opretter dig psykisk at tabe vægt, bør man ikke glemme, at i denne vanskelige sag, der er positive aspekter. De kan sikkert tilskrives saunaer, pools, skønhedssaloner og gruppe sport. Der kan du ikke kun få styrke og få et gebyr på livlighed, men også for at møde nye mennesker, at tale med folk. Sammenlignet med sådanne fordele afvisning af kage eller stege kylling synes ikke så forfærdeligt.

Kommunikation med psykologen

I svære tilfælde vil en kvinde få tillid til deres evner arbejde med specialisten. Han vil tale og afsløre de hemmelige frygt og erfaringer. Du kan prøve det kollektive arbejde, fordi i selskab med mennesker, der står over for det samme problem, at overvinde vanskeligheder meget lettere.

Inspektion dato

Bestemme punkt, som vil være udgangspunktet i processen med vægttab. Hvis du gør, gør ikke ikke klar til at begynde lige i morgen for at gå imod den interne usikkerhed. Bedre til at bruge tid på at forsøge at finde ud af at tune ind på at tabe sig psykisk. Så i den efterfølgende proces vil være meget hurtigere og nemmere. Men ingen grund til at udskyde det på ubestemt tid: det faktum at samle mine tanker nok i 5-7 dage.

shopping

Motiverende faktor anses for shopping. Tag dig tid til at gå gennem de fashionable butikker og prøve på din favorit ting. Mange kvinder hjælper det at få mad og begynde at handle. Ønsket om at blive slank erhverve en særlig værdi, så alle bestræbelser på at tabe ikke længere vil være en grund til at fortryde mig selv.

Du kan købe noget, der er specielt behageligt, men en størrelse mindre. Hæng den i skabet og regelmæssigt beundre, at forestille sig, hvad en sensation, du vil gøre, når du vil blive vist i det på arbejdet eller på et møde med sine venner. Forestil dig den glæde vil se på dig, mænd og kvinder misundelige blikke.

Self-hypnose - en stor ting

Hver gang, før du tager maden, er det nyttigt at bruge lidt auditiv træning. Denne praksis er blevet udviklet af Dr. Sytin og var ganske effektiv. Det er nødvendigt at indgyde at du kan styre dine egne følelser af sult, bevidst opgive usunde fødevarer, og nu vil spise så meget som kroppen har brug for. Hvis den interne stemme vil genlyde stærkt og overbevisende, vil organismen forstå, hvordan man tune ind på vægttab og kost.

Produktlisten for den første uge

For ikke at afvige fra planen, er det nødvendigt at male kosten for første gang. Når det er gjort, helt tømme køleskabet og fyld den med kun de produkter, der matcher listen. Så vil der være fristelsen til at afvige fra den valgte retning, og forkæl dig selv sødt og skarp lille.

Må ikke fokusere på de kilo

Det er nyttigt at tale med kvinder, der har mistet vægt. De kan give anbefalinger til, hvordan man tune ind på vægttab tips. At være slank, skal du ikke hele tiden at tælle hvor mange rynker er gået og beklagelse uspist retter. Det er bedre at lede energien i en anden retning og finde en hobby, der vil bringe tilfredshed. Du kan gøre noget: at sy, tegne, skrive, læse bøger osv Så bare ikke har tid til at have ondt af dig selv, fordi du brænder for en helt anden, mere konstruktiv tidsfordriv.

Opret en fotocollage

Mange kvinder har oplevet på første hånd, hvor svært det er at forstå, hvordan man kan gøre og psykologisk tilpasse sig til at tabe sig. Et godt incitament er en collage skabt med deres egne hænder. Du er nødt til at tage billeder af dig selv i en badedragt hver måned og sætte billederne i kronologisk rækkefølge. Så kan man tydeligt se, at resultaterne er der, og de er temmelig godt.

nyttige tips

Der er nogle tricks til at hjælpe dig med at tabe meget nemt uden oplever stor ubehag.

I dag, telefoner er multifunktionalitet, og det er dumt ikke at bruge i hverdagen. Før hvert måltid skal du indstille dig selv påmindelser for hvad du tabe sig, og hvordan du ændrer dit liv, når kroppen bliver slank. Efter at have læst denne bekræftelse, er usandsynligt, at ønsker at spise noget, der er ikke den bedste effekt på figuren.

Stop at spise op efter børn eller andre personer i husstanden. I hovedet på mange kvinders liv, er en stereotyp, der ikke kan smide mad. Sandheden i dette, selvfølgelig, er der, men det ekstra vægt er ikke det værd.

Den rette mentale indstilling til at tabe kræver arbejde på sig selv, men resultaterne er sikker på at behage. Nu er du nødt til at foretage et lille eksperiment: at pålægge sig selv normal portion, men spiser kun halvdelen. Efter dette, pladen til side og lytte til din egen krop. Som regel er følelsen af sult allerede finder sted, så der er ingen grund til at spise op madrester. Over tid, at en kvinde vant spise mindre, og det er ikke længere leverer ulejligheden. En lethed efter et måltid ville være en nice bonus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.