Selv-dyrkningPsykologi

15 ting, der kan ødelægge en mands karisma

Når mænd har problemer med sexlyst og mistede sin maskuline udstråling, begynder han straks at bebrejde sig selv, på grund af hvad forsøger at undgå intimitet med deres ægtefælle eller partner. På den anden side, ægtefællen eller partneren tænkte straks, at hendes mand i det ikke længere er interesseret og begynde at komme op med en række forklaringer, som kan føre til alvorlige komplikationer, og endda ødelægge et forhold. Imidlertid kan svag libido opstå af en række årsager, som vil blive drøftet i denne artikel.

Anvendelse af visse lægemidler

Sygdommen selv kan tage væk din sexlyst. Men bortset fra at den nedsat seksuel lyst kan være ansvarlig som de lægemidler, som du tager for at bekæmpe sygdommen. Blandt de værktøjer, der kan påvirke din sexlyst, kan det bemærkes, antidepressiva, piller for højt blodtryk, forkølelse, samt midler, der er modtaget i din krop under kemoterapi.

fedme

Som i dag, fedme er et stort problem i forskellige dele af verden, og en af sine vigtigste årsager er overdreven indtagelse af skadelige fødevarer. En af de værste ting, der sker til en person, der lider af fedme - er det faktum, at han ikke kan udføre de basale funktioner, som raske mennesker. Dette omfatter også, hvad der sker i soveværelset.

manglende kendskab

Når to mennesker starte dating, behøver ikke nogen dokumentation for, at de er i kærlighed, fordi det er synligt for det blotte øje. Denne nærhed fortsætter og går til toppen, når et par binde knude, da der ikke er mere levende Vise følelser end ægteskab. Men mange par efter ægteskab gradvist begynde at bevæge sig væk, og nærhed går tabt. Manglende kendskab kan i høj grad påvirke forholdet, til det punkt, at en partner ophører med at lægge mærke til den anden.

Indtagelse af alkohol og rygning

Selv om folk tror, at alkohol og rygning giver dem en "cool" look, nogle ikke klar over, hvor skadelig disse vaner kan være både for sundheden og for forholdet. Selv alkoholholdige drikkevarer og tobaksproducenterne advare køberen om de frygtelige konsekvenser, der kan forårsage disse produkter direkte på emballagen. Og en af de værste virkninger, der giver drikke og ryge på den menneskelige - er beskyttelsesmekanisme seksuel lyst.

Stress og træthed

Hvor meget vil du bliver træt i slutningen af arbejdsdagen? Nogle mennesker kan ikke vente, at de vil være i stand til at gå hjem og slappe af, fordi tiden presser ud af dem alle safter. Træthed kan ødelægge stemningen og gøre det umuligt at gøre noget bestemt, kan det reducere sexlyst hos mænd.

Alt for meget tid til gadgets

Nu smartphones, tablets, computere og tv-apparater er en integreret del af menneskers liv, og næsten ingen er villig til at lægge alle gadgets til side og tilbringe en dag uden dem. Mange mennesker tilbringer dage arbejder på computeren og gøre en bommert og tage arbejde med hjem. Når folk ikke virker, de kommunikerer med andre i netværket, se billeder og videoer, eller flytte for tv, for hvem bruger timer. Men det kan meget høj grad reducere libido.

kedsomhed

Hvis et par har sex i samme stilling igen og igen, vil det naturligvis føre til kedsomhed og reducere seksuel lyst. Hvis nogen i et par keder sig med sex, at begge parter er nødt til at søge løsninger på dette problem. Men det skal forstås, at hver deltager skal føle sig godt tilpas i forhold til hver af de nyskabelser, som parret beslutter at prøve i sengen.

Overdreven indtagelse af sukker

Hvis du kan afstå fra at tilsætte sukker til din te eller kaffe, samt brugen af andre sukkerholdige drikkevarer, vil dette hjælpe både dit helbred og dit sexliv. Sundhedsprofessionelle rapporterer, at hvis du ønsker at føre en sund livsstil og se godt ud, bør du spise så lidt sukker som det er forbundet med fedme, forhøjet blodtryk og andre alvorlige sygdomme.

Dårligt helbred

Forbindelsen mellem krop og sind er afgjort der som en syg mand vil næppe nogensinde være i godt humør, og den, som er ved godt helbred, og vil altid være i godt humør. Sex er aldrig en prioritet for de syge mennesker, da de fokuserer på, hvordan man kan overvinde sygdommen, og køn på samme tid kan endda være fysisk ubehageligt.

Bust voksen film

I dag er adgangen til voksen film er helt åben. Alt hvad du behøver - er adgang til internettet. Og det værste du kan sige om disse film er, hvor hurtigt se dem udvikler sig til et fuldgyldigt forhold, da de fleste mennesker, der starter deres ur, så kan de ikke stoppe. Mens nogle mænd og sige, at du ser disse film hjælper dem til at skabe en bestemt stemning, denne vane er ekstremt farligt for sexliv. Manden, der ser for meget voksen film kan helt fejle i sengen på grund af den tilstand, som kaldes seksuel anoreksi. Mænd, der begynder at se porno i en ung alder og ikke stoppe senere, har en lavere libido og miste en erektion i en langt tidligere alder.

Halitosis og legemet

Film kan forårsage en person til at tro på noget som helst, og det er en af grundene til, at folk elsker dem. En af de ting, der kan ses i film - det par, der har sex om morgenen, når de ikke selv har fået ud af sengen. Undersøgelser har vist, at dårlig ånde er en af de vigtigste årsager til nedsat libido hos mænd. Hertil kommer, at mænd, der lider af gummi sygdom, der forårsager dårlig ånde, mere tilbøjelige til at lide af erektil dysfunktion.

problemer i parforholdet

Når parret, især en, der har eksisteret i temmelig lang tid, går gennem en vanskelig fase af relationer, vil hverken menneske eller kvinde vil have sex. Problemer i parforholdet - det er en af de vigtigste faktorer, der dræber den sexlyst. Eftersom problemet med at dræbe al romantik af forholdet, partnerne bevæger sig væk fra hinanden, i stedet for at have hinanden.

Mangel på søvn

I dagens verden, mennesker, der arbejder, har som regel meget lidt tid til andre ting udover bare selve arbejdet, herunder søvn. Men søvn er meget vigtigt for hver person, da hans mangel på det kan endda føre til døden. Søvn er så vigtigt, at manglen på det vil føre til, at sundhed, udseende og raske og rørige person ikke får nok søvn, meget værre. En mand, der ikke får nok søvn, vil have lave niveauer af testosteron, som påvirker libido.

snorke

Du snorke? Mange mennesker ønsker at tro det sidste, de ikke snorker, men undersøgelser viser, at 45 procent af de voksne snorke lejlighedsvis, og 25 procent snorke på en regelmæssig basis. Og selvom de fleste mennesker ignorere snorken, kan dens tilstedeværelse indikerer åndedrætsbesvær. To problemer med snorken - er, at han ikke sove en anden person, såvel som for hans egen snorken periodisk vågner op om natten. Derfor behøver dem begge ikke får nok søvn, og om den indvirkning, som mangel på søvn har på sex, har du allerede lært.

Flirte med andre kvinder

Hvis du er i et forhold med en kvinde, flirte med andre repræsentanter for det smukke køn vil forårsage skader på kun dit forhold. Mange mænd tror, at dette kunne skade forholdet, når det kommer til fysisk kontakt, men det er ikke tilfældet, og gør skade allerede langt tidligere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.