HjemlighedHavearbejde

Pissardi - Decorative afløb. Beskrivelse og vækstbetingelser

Udbredt i de sydlige regioner krasnolistnyh blomme kaldet "Pissardi" - blomme, opkaldt efter botanikeren, der først bragte den fra Iran til Europa.

beskrivelse

Voksen plante har meget at sprede, tæt krone og kan nå en højde på 5 til 7 meter. Savtakkede simple elliptisk formede blade adskiller rødbrun nuance, vedvarende indtil efteråret.

Blomsterne er normalt svagt lyserøde eller hvide, før bladene vises. Gradvist bliver de mørkere, næsten rød. Blomsten lyse Crimson Donets, støvdragere, og det er placeret på en tynd lyserød stilke. Diameteren er 1,5-2,5 cm.

Pissardi - blomme, kendt for sine mange frugtsætning. Red sursød smag frugter modner i slutningen af august og fortsætter på træet indtil oktober. De er store (op til 3 cm), saftige stenfrugter mørk rød farve.

vækstbetingelser

Under naturlige forhold, vilde blommer spredte Pissardi vokser hovedsageligt i Vestasien og det nordlige Kaukasus. Den foretrækker åbne områder er godt belyst af solen. Den forventede levealder kan være 100 år eller mere.

Den kan vokse i tørre områder, hvis det er nødvendigt for at give en plante vanding. Pissardi - blomme, ikke anderledes hårdførhed. Nogle gange, når plante det i områder, hvor vinteren er for koldt til disse planter, kan der være frysning af unge træer.

Plantning og pleje

Det første skridt er at finde et egnet sted til denne kultur. Hjemmesiden skal være solrigt, ikke forblæste. Selv en lille skygge kan føre til misvækst. Hvis grundvandet er for tæt, er du nødt til at sikre dræning.

Plantning bør ske på samme måde som alle andre træer i haven. Det ender med en god vanding (mindst to spande vand) og bioklip. Pissardi - blomme, der ligesom alle andre, betyder det ikke tolerere mangel på fugt. Hver 2. uge i fravær af regn under træet skal hælde fra 4 til 6 dåser vand.

Befrugtende i det første år efter plantning er påkrævet. Efterfølgende falder humus til jorden med en hastighed på en halv spand på 1 m². Fjeder kan anvendes kaliumchlorid eller natrium humate. Under modningen at øge høsten udføres supplerende gødning urinstofopløsning eller "Effektonom".

Blomme Pissardi angår varme-elskende afgrøder. Derfor, til beskyttelse mod frysning i vinteren stamceller basen ly tørv, halm eller nedfaldne blade. Det er endvidere muligt at drys sne, som også kan spare kulden og fugte jorden foråret.

Formeres vegetativt dræn - lagdeling, stiklinger, podning eller spirende.

forskellige former

  • Plum Pissardi mørk lilla vokser op til 6 meter, og har fremragende dekorative egenskaber både under blomstring og frugtsætning. Blank blanke blade størrelse 7 cm har en mættet rød farve af bunden. Pink blomster har en diameter på 2,5 cm. Sorten har lav vinter hårdførhed og er velegnet til kun at plante i områder, hvor der ikke er nogen frost.

  • Plum Pissardi tidligt - træ op til syv meter, med en gennemsnitlig grønne. Årlige skud er tynde og ganske kort, intens rød farve. Hvide blomster, 2,5 cm.
  • Blærebetændelse er en hybrid af blomme og Pissardi sand kirsebær. Højden af træet, er kun to meter. De lange ovale blade er spidse i enderne og har takkede kanter. Blomster er små - fra 1,5 til 2 cm, lyserød farve. Træer har en højere modstandsdygtighed over for frost, så kan plantes i flere nordlige områder.

anvendelse af

Blomme Pissardi og beskrevet ovenfor, er meget udbredt i landskabspleje. Det ser godt ud og som en enkelt landinger og koloristiske kompositioner. Dette træ er velegnet til dekoration af gyden, og fra forkrøblede former opnået fremragende hække og grænser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.