Kunst og underholdningKunst

Rembrandt, "The Holy Family": funktioner malerier

Maleriet af den sene Rembrandts "Den hellige familie" afslører fuldt beskueren forfatterens stil, varme farver, lys og skygge. Den anden plan spiller en meget vigtig rolle i dette arbejde, som bladet plottet bliver varmt hjem og på samme tid religiøse.

Det liv og værk af den store kunstner

Rembrandt Harmenszoon Rijn bade - en berømt maler af "Golden Age", som søgte at formidle gennem deres arbejde den menneskelige sjæl, så mange af hans malerier er gennemsyret af mystik. Han blev født til en velhavende familie, men på trods af dette, forældre har børn under de strenge katolske regler.

Rembrandt siden barndommen foretrak de eksakte videnskaber og elskede at tegne, det er derfor, hans forældre sendte ham til at studere med den hollandske kunstner Jacob Svanenburgu bade. Uddannelse var en succes, og drengen hurtigt mestrer teknikken med maleriet.

Talent af den unge maler bemærket mange kunstelskere, der har købt Rembrandts religiøse værker. Ægte succes kommer til kunstneren i Amsterdam, hvor han stiftede bekendtskab med datter af en velhavende Borger Saskia Uylenburgh bade. Han blev inspireret af skønheden i sin elskede, hvilket er hvorfor det ofte er portrætteret på sine lærreder.

Rembrandt mente, at det egentlige formål med kunstneren er omhyggelig undersøgelse af den menneskelige natur, så alle hans malerier blev betragtet som fotografisk. Han forsøgte at formidle alle de følelser af den person, der er afbildet. På sine lærreder skildrer ikke bare i ansigtet, og historier med sin egen historie. Når du opretter sine værker brugte han et minimum af farver, men på grund af den unikke spil af lys og skygge gør dem meget realistisk.

Det særlige ved maleriet "Den hellige familie"

Rembrandts maleri "The Holy Family" - male, skrive på den berømte bibelske historie. Det viser, ved første øjekast, de almindelige mennesker, men går ned englene sige, at dette ikke bare er en familie, og Jomfru Maria med Jesus, bag hvilken der er Josef. Dette lærred er bogstaveligt gennemsyret med fred og ro hellighed.

Alt er meget velgennemtænkt, ned til mindste detalje, omsorgsfuld mor, der ser på hende sovende barn, og fokusere tallet Josef.

"Den hellige familie" - et stort arbejde af Rembrandt

I 1645, Rembrandt skrev "Den hellige familie", som overraskede master beundrere. Dette maleri bliver markere begyndelsen på en ny, mere fredelig cyklus i arbejdet i de store mestre. Historikere forklarer det med begivenhederne i det personlige liv af kunstneren, da det var på dette tidspunkt han forsøger at fuldt ud hellige sig den yngste søn.

Maleriet af Rembrandt "hellige familie" ansigt alle tegnene naturlige, som hvis føreren ønsker at flytte publikum i en indbydende atmosfære en simpel bonde familie. Hans arbejde er helt fraværende pomp, som kunstneren trak sin inspiration fra de mennesker omkring ham.

Beskrivelse af maleriet "Den hellige familie"

At gøre beskrivelsen af "hellige familie" af Rembrandt, mange kritikere påpeger, at internettet er væsentlig forskellig fra andre malerier, skrevet af en mester. Der er ikke nogen dynamisk plot iboende i værker af forfatteren, og hele kroppen er mættet med fred og ro. Første blik falder på en vugge, hvor Jesusbarnet sover fredeligt. Mor lænede sig ind over barnet at se, om han ikke forstyrrer lyset fra pejsen.

Undersøgelse tættere Rembrandt "Den Hellige Familie", kan vi se Josef, som er optaget med sine sædvanlige gøremål. Hans koncentration, samt funktioner i form og ansigtsudtryk viser, hvor vanskeligt livet for en person. Dette arbejde kunne afspejle det daglige liv i enhver familie, men for at understrege sin egenart, kunstneren steder på den venstre side af lærredet engle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.