HjemlighedReparationer

Tagkonstruktionen

Det er kendt, at enhver person gradvist vænner sig til miljøet og ikke længere mærke til funktionerne i den ydre verden. Dette gælder også for deres hjem. For eksempel, hvis en person hjemmehørende i den private sektor til at spørge om, hvad slags designe husets tag på sin nabo, kan svaret ikke alle. Lad os derfor overveje findes de grundlæggende typer - det vil tage et nyt kig på de omkringliggende bygninger.

Taget - et hoved

Opførelsen af en hvilken som helst konstruktion begynder med fundamentet. Eventuelle fejl - og kan ikke undslippe revner på væggene. Men ikke mindre vigtigt tagkonstruktion, er det denne del beskytter hele strukturen fra at blive ødelagt på grund af virkningen af nedbør. Kørsel gennem landsbyen, kan du se mange forladte bygninger: dem, hvor taget forblev, stående uskadt, men hvis de lokale skulle afmontere det, er huset ødelagt i et par år. Desuden, uanset kvaliteten af vægge og fundamentet.

I moderne bygning tagkonstruktionen kan være anderledes - det hele afhænger af præferencer ejeren og nogle af de designelementer. For eksempel, vil ingen holde det flade tag på kirkebygningen. En gavl er absurd at se på et stort moderne hus. Det er vigtigt at forstå, at der er ingen gode eller dårlige tagene (med hensyn til design).

arter

Gable tagkonstruktion er en af de mest simple, så det kan findes i mange hjem. Den består af to skråt plan med én dens sidevægge og hviler på toppen af den konvergente - en slags trekant i snit. Den anden navn - gavl.

En række forskellige designs er afvalmede gavl. Skyldes, at de to parter danner en trapezformet plan, og enderne - trekantet (antal stråler er forøget i to gange), er den i stand til at modstå stærkere vinde. Ulemper omfatter behovet for opførelsen af en ret kompleks design spær. Desuden den ledige plads under taget sådan mindre.

Hvis det er nødvendigt for at beskytte gavle bygning kan rejses poluvalmovaya vifte gavl tag. Ved krydset af de første og anden etage (eller på loftet) monteret trapezformet fremspring at dække over både gavle og vægge, og yderligere - to konvergerende planer. Denne løsning er typisk for et lille område af boliger.

Ikke mindre interessant er det flade tag. Det er denne slags kan findes i de boligblokke af den sovjetiske æra. I private boliger er det sjældent brugt, fordi det kræver en styrkelse af hele tag-system og perfekt imprægnering. Bemærk, at stabling af den bløde tag af separate komponenter (helvedesild) på et tag ikke anbefales.

Men hvis flyet udføres med en skævhed i alle retninger, til den måde løse de ovennævnte problemer. Følgelig dette kaldes et halvtag (en skråtstillet plan). Normalt er det er monteret på garager, saunaer, udhuse.

Men mansardtag struktur gør det muligt at arrangere i tag plads fuld stue. Udadtil denne opløsning repræsenterer to plane rampe, som ligger i den øvre del af taget. Derefter, fra deres ender ned til niveauet af væggene strækker stærkt skrånende plan, som danner en slags udskiftning af væggene af den anden etage. Ved opstilling på grund af den høje vindbelastning, bør tage sig af høj kvalitet truss system. Hertil kommer, den har brug for omhyggelig installation lavet af lag af varme og imprægnering.

Der er mange forskellige typer af tage, før det endelige valg til fordel for et behov for at overveje at udpege loftet, for at vurdere den fremtidige udseende af huset, for at tage hensyn til de klimatiske forhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.