SkønhedHår

Shatush på blond hår: billeder "før" og "efter"

Moderigtigt hår farve teknikker er nu tilgængelige overalt. Realiseringen af et frisure som en stjerne, eller endda det samme kan være som i en skønhedssalon i enhver by i Rusland og på egen hånd derhjemme. En af disse nye produkter - farvning teknik Shatush. Hvad er det, og kan vi gøre for at Shatush blond hår?

kort definition

Shatush udstyr - er en særlig måde at fremhæve tråde, på hvilket de synspunkter fra solen bleget hår. For at skabe effekten af solen spiller i hendes hår taget to eller tre tæt lys nuance, der skaber en subtil modulationer. Den teknik Shatush tråde er malet langs hele længden, uden at forstyrre rødderne, hvilket giver mulighed for en lang tid til at vedligeholde effekten af frisurer - voksende hår mindre mærkbar.

Denne teknik ser godt ud på mørke og lange hår, men fungerer fint og Shatush på blond hår. Foto "før" og "efter" i kort hår sørger for, at her smukt udført ved at fremhæve til placeringen.

Den Shatush forskellige teknikker Ombre balayazh og brondirovanie

Alle disse teknikker er baseret på kontrasten farvning af rødderne og spidserne af håret eller individuelle tråde, det er alt det er i virkeligheden, at fremhæve muligheder. Men hvis du ikke ved, at foretrække, er at forstå end den beskrevne metode adskiller sig fra deres egen slags. Værd at se, og det ser ud Shatush på blond hår foto "før" og "efter".

Anmeldelser om denne procedure sige, at denne teknik er mere skånsom, i modsætning til, for eksempel, eller balayazha Ombre, som er malet en stor overflade af håret (alle tips til en anstændig længde). Shatush ser også mere naturligt, fordi der ikke er nogen klar overgang fra en farve til en anden hår.

Også, i modsætning til andre teknikker, Shatush involverer anvendelsen af ammoniak-fri blide farvestoffer. Afklaring er ikke alt for radikal, der er egnet til sprødt skadet hår, og for dem, der er bange for at ødelægge hår farve.

Shatush går også til ejere af blond hår. For dem vil det se naturligt og delikat, ikke farende ind i hans øjne. Samtidig, at teknikker som Ombre og balayazh bedst se på den mørke eller endda lysebrunt hår, og brondirovanie generelt gælder kun for mørk farve.

Derfor, hvis du er blondine, der ønsker at gøre i mit hår en lille smule af sommersol, luft, volumen og lette dit valg - Shatush.

farvning teknologi

Før du starter proceduren, har brug for nogle uddannelse. Først opdatere haircut - posechennye tips til at male jævnt og vil se dårligt til de samme mester enkle accenter i form af at fremhæve på det færdige frisure. Også udføre grundlæggende farvning eller toning hele håret masse, hvis det kræves. For at se, om du pre-toning, se hvordan den ser ud på Shatush blond hår (foto) er nødvendig. Kort hår, ved den måde er vanskelige at farve som vanskeligt for dem at strække farven. Men vi taler om ultrakorte klipninger.

Når du er færdig, kan du udføre højdepunkter. Shatush udføres sædvanligvis i to teknikker:

  • Med backcombing strenge.
  • Uden fleece.

Faktisk er resultatet det samme, men det fleece giver en garanteret resultat - farven vil strække og naturlig. Samtidig bouffant sig vanskeligt at overveje besparende procedure, så højt mestre undvære det - de er skraveret maling med den åbne teknik af farvning, dvs. hånd og arm til at åbne låse af hår. Dog kan det forudsigelige resultat kun opnås ved at kontakte den person, der gjorde dette mere end én gang.

Så begynder at male bunden, så unødvendig lang masse af hår pin up op og dele de resterende hår i tråde med 2 centimeter. Hætte eller folie i denne teknik ikke anvendes. Dernæst guiden drille hver streng (eller springe dette trin over, hvis han ejer teknik Shatush uden fleece) og males.

Brightening sammensætningen i kabinen vil blive valgt for dig individuelt, idet der tages hensyn farven på hår, den ønskede effekt, form frisurer, ansigtstræk, og så videre. Typisk master tager fra to til fire tætte nuancer til at producere de mest naturlige resultater - ashy, guld, perle, honning, beige toner.

Det vigtige er, at processen med at anvende maling - ikke bør gøre det nøjagtigt, og lette strøg, og kun i enderne, uden at gå til rødderne af håret. Det er vigtigt at gøre lys slag for at få en naturlig effekt.

Maling på håret skal være 10 minutter til en time, afhængigt af om intensiteten af belysningen, du har brug for. Efter denne tid, betyder at skylle, og hår passer den sædvanlige måde.

Plus, denne teknologi er, at maleriet tager på kraft i 40 minutter, hvilket er ganske lille i sammenligning, for eksempel, med de sædvanlige højdepunkter.

Shatush på blond hår derhjemme

Selvfølgelig er den ideelle resultat af farvning er kun mulig i en god salon og i hænderne på en professionel mester. Men hvis du er sikker i deres evner, er det nødvendigt at forsøge at gøre Shatush farvning og hjemme. Plus teknologien er på den blonde hår, at farvningen er ikke en kardinal, og fejltagelser let rettes.

Til eksperimentet vil være påkrævet:

  • Afklaring flere nuancer af maling.
  • Comb.
  • Handsker.
  • Pensel til at male.

Af den måde, er det nødvendigt at huske på, at moderne maling er ikke kun en væske, men også i form af et tørt pulver, er det en brugt af professionelle colorists. Køb det muligt at specialiserede frisørsaloner butikker. Men du kan vælge en mere overkommelig mulighed, for eksempel bruge en maling mærker "Loreal" eller "Garnier" - de producerer en særlig linje for Ombre, som kan bruges til teknologi Shatush.

Sådan afhente nuancer

For at vælge farverne, se på den grundlæggende hårfarve og tsvetotip udseende. Baseret på dette, skal du vælge farven på fremtiden for tråde til at bruge teknologi til at Shatush blond hår. Foto "før" og "efter", præsenteret i artiklen, vil også give en idé om det mulige udfald.

Zhenschine- "forår" mere velegnet varme gyldne, honning, hvede nuancer. Kølige farver bør undgås, især hjemme farve.

Kvinde tsvetotipa "falde" velegnet brune nuancer, vælge en kold, inaktiv tonen for de tråde.

"Winter" - denne tsvetotip ganske langt fra den blonde, men hvis du stadig ønsker at være en blond dame, hun havde brug for kun kølige farver, så du bør vælge til farvning aske og perle Blondie.

"Oblivion" pasform og varme og kølige farver, så her er muligt hele paletten. Men hvis huden skylles, undgå lyse nuancer af pink. Blege gyldne tråde dækker frygt.

Typisk vælges én base, dvs. primær farve og lidt mørkere og lidt lysere par nære toner tilsat dertil. Når fordelingen af nuancer af hår er normalt en lys placeres tættere på ansigtet, og mørkere i ryggen venstre for lydstyrken.

Effekten på krøller af forskellige længder

Shatush på blond hår perfekt supplement til den frisure af enhver længde, men hver frisurer mulige nuancer. Således, i kort frisure mulig lettelse af hårspidserne og trendy bob med en lang pandehår vil spille på en ny måde, hvis lysne tråde primært i pandehår og omkring ansigtet. Square med en flad linje vinder, hvis at lysne enderne jævnt i samme højde.

Men ligesom spektakulære farve det ser for lange hår. Ikke mindre fordelagtig variant - Shatush på blondt hår af medium længde. Billeder af frisurer sikrer, at jo lysere den synlige effekt af farvningen og kan være forskellige varianter - ved at lette et par tråde før farvning alle de tips. Hvis farverne er for mærkbar overgang (hvilket er vigtigt for den længere blond hår end lys blond), derefter lægge håret i bølger - det vil skjule farve overgang og gøre håret mere elegant.

Hvem er fit, og hvem der ikke gør

Shatush er blondiner, der ikke ønsker en radikal ændring af billedet, og ønsker kun at opdatere billedet, giver det den lethed og glans. Det er i stand til netop det - at give det indtryk, at håret er bleget naturligt under den varme sol udvej. I kombination med en let solbrændt hud effekt hvilede frisk udseende er tilvejebragt.

Det er ikke nødvendigt at anvende Shatush ejere af beskadiget hår med spaltede spidser og sprødt - maskiner fremhæver kun forværre situationen og få deprimerende effekt. Hvis du stadig ønsker at blive malet, skal håret først behandle med specielle masker og afskære de beskadigede ender.

På den grå hår Shatush gøre kun med et maksimum på 20 eller 30 procent af mængden af grå hår, ellers er resultatet skuffende.

Tips

Her er nogle tips til dem, der planlægger at mestre teknikken på Shatush blond hår derhjemme:

  • For ensartet farve alle de tips kan du samle håret i en høj hestehale, så risikoen for at såre rødderne maling er minimal.
  • Efter malingen vil vaske med krøller, de behøver for at anvende balsam og kam, indtil de er våde, og først derefter vaskes med shampoo. Dette trick vil give mere omhyggeligt kam gennem håret, som blev backcombed og malet.
  • Tag et kursus om at reducere maskerne før og efter farvning, især hvis du bruger aggressive maling med ammoniak, er det vigtigt at ejere af blond hår, da de er mere porøse end mørkt, og derfor lider mere i et aggressivt miljø.
  • Hvis der anvendes farven pulver, bliver du nødt til at følge håret toning for at opnå det bedste resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.