ComputereInformationsteknologi

"Mobile banking": "Den komplette pakke". "Mobil bank" Sberbank. Hvad er anderledes billetpris "Økonomi" af tarif "Full"

Sberbank - den største kreditinstitut i Rusland. Dens kontorer er placeret over hele landet, og kunderne er flertallet af borgerne. Moderne betingelser, selv sådan en stor organisation er tvunget til at indføre nye teknologier. Det sparer tid og penge både kunder og banken. Derfor, i de senere år den finansielle institution tilskynder aktivt sine kunder til at bruge de tjenester til fjernstyring af midlerne. Blandt dem, tjenesten "Sberbank Online" og "Mobile Banking".

Beskrivelse af tjeneste "Mobile Banking"

Ejere, der har udstedt kreditkort debet eller kredit typen tilgængelig tjeneste "Mobile Banking". Sberbank tillader en bekvem beliggenhed betalinger og overførsler, samt at modtage oplysninger fra banken.

Kunder, der har aktiveret tjenesten "Mobile Banking", Sberbank giver mulighed for at bruge følgende ydelser:

 • betalinger via SMS-kommandoer til fordel for virksomheder, der har indgået aftale med et kreditinstitut;
 • overførsler fra det ene kort til en anden;
 • meddelelser på korttransaktioner og i "Sberbank Online";
 • betaling af lån;
 • genopfyldning mobiltelefon regninger via sms;
 • Management Card (Lock, oplysninger om grænserne).

takster

I øjeblikket kunder Sberbank er to typer af told-planer. Denne "Mobile Banking": "Den komplette pakke" og "Økonomi". Deres vigtigste forskel er, at i form af "økonomi" omfatter ikke anmeldelsen for transaktioner med bankkort. Tjenesten "Mobile Banking. Den komplette pakke" betyder varsel uden ekstra beregning.

For brugere, tilslut tariffen "økonomi", er der ingen månedligt gebyr, og i tjenesten "Mobile Banking. Den komplette pakke" koster (afhængigt af indstillingen kortet) kan nå op til 60 rubler. De, der har en Gold Card klasse, kan bruge "fuld pakke" gratis, ejere af klassiske og standard kort bliver nødt til at betale 60 rubler om måneden, og indehaverne af de nemmeste kort Visa Electron og Maestro - 30 rubler.

fordele for tjeneste

Tariffen plan for tjenesten "Mobile Banking. Den komplette pakke" Sberbank har medtaget en række yderligere fordele, der gør det muligt at få oplysninger om kortets uden ekstra beregning. De er:

 • Oplysninger om den tilgængelige saldo på kortet eller en fri grænse (for toldmæssige brugere "Økonomi" er værdien af 5 rubler per forespørgsel).
 • En kort historie af operationer. Det omfatter de sidste 5 transaktioner. I modsætning til de kunder, der forbinder til tjenesten "Mobile Banking. Den komplette pakke", en service, der er tilgængelig gratis for abonnenter på tariffen "økonomi", denne operation koster 15 rubler for hver anmodning sendt.
 • Oplysninger om forbrugsstoffer operationer. Vigtigst er det, for de kunder, som har tilsluttet til tjenesten "Mobile Banking", "fuld pakke" Sberbank sender meddelelser på korttransaktioner. Dette giver dig mulighed for at styre strømningshastigheden og øger sikkerheden for at holde penge på kontoen.

Kunder, som aktivt bruger kortene, mere passende takst "Full". Det giver dig mulighed for altid at være opmærksom på tilgængeligheden af midler og transaktioner i detailkæder.

Aktivering af "Mobil Banking"

Inden aktivering af tjenesten, skal du vælge den told-planen "Økonomi" eller "komplet pakke". Efter dette, "Mobile Banking" kan tilsluttes ved hjælp af følgende måder:

 • I sparekassen kontor. Under alle afdeling, kontakt med passet til en medarbejder, kan du aktivere eller deaktivere "Mobile Banking", samt ændre told-planen og få nogen oplysninger om produktet.
 • Brug kontaktcenter. Opkald til hele dagen telefon Sberbank 8 (800) Kundesupport 555 55 50, kan du oprette forbindelse til tjenesten "Mobile Banking", "komplet pakke". Det er værd at huske, at en medarbejder id-kort er påkrævet for at rapportere det nummer, serier og nummer og dato for udstedelsen af identitetskort og kodeordet.
 • Gennem selvstændige apparater. Terminaler til at administrere tjenester og betalinger er tilgængelige i alle kontorer sparekassen. De giver dig også mulighed for at tilslutte tjenesten "Mobile Banking".

Uanset hvilken metode til aktivering af "Mobile Banking" er blevet valgt, efter service aktivering vil få besked om det via SMS. Nogle gange forbindelsen til tjenesten ikke udføres straks. Det er normal praksis. Ifølge reglerne forbindelsen sker inden for 3 arbejdsdage.

Det er værd at bemærke: når den er tilsluttet "Sberbank Online" vil automatisk blive aktiveret, og "Mobil Banking".

Sådan udføres en ændring af takst "Mobile Banking"?

Der er situationer, hvor du har brug for at ændre takst plan for tjeneste "Mobile Banking". For eksempel, i mangel af regelmæssige operationer på kortet i tjenesten "Mobile Banking" "Den komplette pakke" du kan slukke for at spare penge, så kun den frie billetpris om behovet for en sag.

Der er flere måder at ændre told-planen:

 • Med hjælp af SMS-kommandoer. For at skifte til told-planen "Økonomi" kan du blot oprette en besked med teksten "Økonomi 1234" eller "Econom 1234" og sende det med angivelse af modtager i lokalet alle de tre cifre 900. Tariffen "fulde pakke" "Mobil bank" gør det muligt at forbinde ved at sende en sms besked bokse med teksten "FULL 1234" eller «POLNIYPAKET 1234" , hvor der i stedet for 1234 angav de sidste fire cifre i kortnummeret trykt på forsiden. Svaret vil komme en særlig bekræftelseskode til driften. Det er nødvendigt at kopiere og overføre meddelelsen til det samme nummer.
 • I sparekassen kontor. Skift told-planen "Mobile Banking", besøge en af de grene af kreditinstituttet. Det er nødvendigt at fremlægge et pas, skal du udfylde og underskrive de nødvendige papirer.

Afvisning af "Mobil Banking"

kan det være nødvendigt at deaktivere "Mobile Banking" service i nogle situationer. Det skal forstås, at en sådan operation vil tage en masse besvær i fremtiden ved hjælp af de online-kort og arbejde med den service, "Sberbank Online".

Hvis beslutningen om at slukke "Mobile Banking" endelig, så det kan gøres ved hjælp af flere måder:

 • Brug ATM. Bare indsætte kortet i sparekassen i enheden, skal du indtaste PIN-koden, skal du gå til afsnittet "Mobil bank" og vælg "Deaktiver". Efter at tjenesten vil blive deaktiveret.
 • På kontoret. Med hensyn til kontormedarbejder, hvor kontrakten for at åbne en konto er indgået, og et plastikkort, kan du helt at opgive "Mobile Banking". I dette tilfælde vil det være nødvendigt at præsentere et identitetsdokument og skrive en erklæring.
 • Gennem HelpDesk. Operatør-ur kontaktcenter vil også bidrage til at gøre programmet til at deaktivere "Mobile Banking" service, hvis det er nødvendigt. I dette tilfælde vil han bruge datakort og pas på sin ejer.

Det er værd at være opmærksom på: o lukket ned ofte ikke sker øjeblikkeligt og kan tage op til 3 dage. Så du skal ikke straks ringe til teknisk support og kræve omgående drift. Dette er normalt, og det er i fuld overensstemmelse med de accepterede bank regler.

Sådan midlertidigt blokere "Mobil Banking"?

Sberbank klient kan midlertidigt suspendere anvendelsen af tjenesten "Mobile Banking". For at gøre dette, skal du sende til nummeret 900 en SMS-besked, der består af en simpel kommando: "04". De omvendte inklusion tjenester sker via SMS-beskeder "05".

Det er vigtigt at huske, at midlertidig blokering af "Mobile Bank" ikke betyder det er helt slukket. Abonnementet gebyr for brug af "komplet pakke" på samme tid fortsætter med at blive debiteret fra kontoen.

betalinger

I dagens verden en person har ikke tid til mange vigtige ting. Hovedformålet med "Mobile Banking" ligger netop i muligheden for betaling af varer og tjenesteydelser til enhver tid og hvor som helst. Det er nok til at drage fordel af specielle SMS-kommandoer eller applikationer til mobile enheder, og alle regninger kan betales på et belejligt tidspunkt, for eksempel på vej til arbejde.

"Mobile banking" giver dig via sms-beskeder og foretage regelmæssige betalinger for en obligation eller kommunale, der angiver mængden af modtageren af midlerne.

Overførsler fra et kort til et andet

En anden meget praktisk funktion, der er tilgængelig for alle kunder, der bruger "Mobile Banking". Savings Bank of overførsel af midler fra det ene kort til kun at fungere inden for kreditinstituttet.

Der er to måder at overføre penge:

 • af kortnummeret;
 • efter telefonnummer.

I tilfælde, hvor antallet af modtageren er kendt kort, fuldføre overførslen ved at sende en SMS til mobiltelefonen 900 med teksten "oversætte AAAA BBBB 5000". I stedet skal du angive AAAA sidste 4 cifre i dit kort, BBBB - kortnummeret af modtageren, og 5000 - det overførte beløb.

Tjenesten "Mobile Banking" (Savings Bank) overførsel fra det ene kort til en anden kan også udføre, vel vidende telefonnummeret på modtageren. I dette tilfælde er det nødvendigt at oprette en tekstbesked i følgende format: "oversætte 9111111111 5000", hvor der i stedet for den angivne telefon 9111111111 modtager af ti cifre uden 8 eller 7, og 5000 erstattes af den ønskede mængde. Systemet sender derefter en sms med en bekræftelseskode, samt for- og efternavn på modtageren, skal du kontrollere alle data. Hvis de er korrekte, er det nødvendigt at sende koden til nummeret 900.

Vigtigt! Overfør penge til kortholderen af en anden bank den på en sådan måde, vil ikke fungere. Til dette formål er det nødvendigt at bruge tjenesten, "Sberbank Online" pengeautomater eller finansielle institutioner.

"Mobile Banking" fra Sberbank - en bekvem service, der giver dig mulighed for at spare tid ved ikke at spilde det på et besøg til kontoret og stå i kø ved kassen. Betal for tjenesten eller produktet ved at bruge det kan være hvor som helst, hvor der er cellulære signal, og opdatere din konto kan være på et belejligt tidspunkt ved bankoverførsel eller ved hjælp af pengeautomater, der har den funktion at modtage kontanter. En anden nyttig funktion for mange kunder vil være i stand til hurtigt at spærre kortet i tilfælde af tab eller tyveri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.