Hjem og familieKæledyr

En hund med en rotte snude. Kamphund Bull Terrier: beskrivelse, foto

Vi er overbeviste om, at ved at læse ordet "hund med en rotte snude" i titlen på denne artikel, ville mange af ejerne af disse dyr blive fornærmet til forfatteren. Fordi for dem den foretrukne firbenede ven - den smarteste, mest loyale og den smukkeste. Måske nogen ser ligheder med den berømte gnaver - vi vil ikke dømme dem hårdt.

For nylig blev den hjemlige medier repræsenteret af en bull terrier som en ond, dum, voldelig og ekstremt uinteressante skabning. I dette tilfælde, ingen nævnt, at nogle gange en harmløs ved første øjekast, hund, søde eller charmerende dolmatinets chow terrier langt mere aggressive, og at disse hunde kan være farlige.

Det hele afhænger af hvalpetræning, om hvad der er formålet med erhververen dyret. Nogen har brug for en trofast følgesvend, og nogen ønsker at se den næste killer hund. Oftest, i vores tid i den sidstnævnte kategori er ejere af teenagere, der ønsker at etablere sig blandt deres jævnaldrende.

Men lad de følelser og forsøge at finde ud af, hvad det er i virkeligheden - "en hund med en rotte snude" Måske efter at have læst denne historie, vil nogen ændre deres mening om dette dyr.

Bull Terrier: beskrivelse

Desværre er det ikke alle racer af hunde en person udledes at blive firbenede kæledyr er en loyal ven og pålidelig partner. Voldelige underholdning mennesker diktere bestemte hunderacer andre krav - aggression, udholdenhed, øget smertetærskel. De blev brugt til hundekampe, dyr lokkemad. Bull Terrier - kamphund af medium størrelse, der vejer 25 kg. Højde - 40 (kvinder) til 55 cm (hanner).

hoved

Bull Terrier fotos, som du kan se i artiklen har en meget karakteristisk og genkendeligt ægformede hoved. Hun er temmelig lavt på stærk, muskuløs hals. Kæber og tænder er meget kraftige, med et kryds bid. Sandsynligvis, disse eksterne funktioner giver nogle mennesker til at sige, at dette er en hund med en rotte snude. Selv om der i vores opfattelse, at sammenligningen er ganske tvivlsom.

Trekantede ører stå anbragt tæt på hinanden. Næsen er stor, med veludviklede næsebor. Halen er kort, aftagende til ophør. Øjnene er små, trekantede, langt fra hinanden.

fysik

Denne kraftfulde og muskuløse dyr - en bull terrier. race karakteristisk tyder på, at brystet han rundede. Lemmer muskuløse, stærke. Mens tilsyneladende massiv bull terrier er meget adræt, adræt og adræt. Det udviser fremragende hoppe evner.

farve

Bull terrier, foto, som kan ses i alle udgaver af hunden kan enten være en ren hvid farve, og farven. Den første mulighed er at foretrække, bør være brindle ham. Andre farver er ikke gift eller vice.

karakter

Og lad os nu se, det er farligt hund med en rotte snude. Bull Terrier racen er forskellig styrke og smidighed. Hendes forhold til den person, ligesom andre hunde, 99% afhænger af hvalpens uddannelse. Hvis han vidste fra en tidlig alder, at ejeren - en leder, en fremlæggelse, som bør være underforstået, den bedste ven er svære at finde.

Race Bull Terrier, eller rettere dens repræsentanter, det har følgende funktioner: Det er legende, rastløs og aktive væsner. Beslutter at have en bull terrier, klar til mange timers daglige gåture. Derfor er denne hund er mere egnet til de unge og energiske værter.

Hvis du nævne navnet på denne hunderace du bliver præsenteret med en rotte ansigt, betyder det, at du var under indflydelse af sort PR, indsat i vores presse i forbindelse med dyret i slutningen af 90'erne. Dette er faktisk en sjov, munter og meget sød hund.

I modsætning til det af journalister, bull terrier har en høj grad af intelligens. Ja, han er lunefuld og jaloux. Vil ikke sende, hvis den skønner ubegrundet teamejer. Fra ejer har brug for kærlighed, tålmodighed og omhu for at rejse en hund ordentligt. Vi må ikke glemme, at den har brug for tidlig socialisering. Da dette er en meget smart hund, hun er glad for at reagere på en venlig og positiv holdning og være villig til at underkaste sig en lige mester.

Pleje og vedligeholdelse

Glat hund (terrier refererer blot til sådanne arter) kræver ikke sofistikeret vedligeholdelse. To gange om året - forår og efterår er det y molt. Uld er let at fjerne lille børste eller en speciel mitt. Efter turen er ikke nødvendigt at bade hunden - bare tørres af med en fugtig klud eller svamp.

Det er nødvendigt at kontrollere de øjne og ører for dit kæledyr for betændelse, selvom øre sygdomme sjældent lider terrier. race karakteristisk indikerer en mere alvorlig genetisk høreproblemer, især blandt hvide individer. Ofte de er født helt døve.

Da bull terrier er meget mobil, bør gå med ham være lang og aktiv. Giv dit kæledyr masser at være træt med at løbe omkring og lege med en bold, hoppe over mål. Det vil støtte den fremragende fysiske tilstand af dit kæledyr, da disse hunde er tilbøjelige til fedme. En hund vil også være rolig og fredelig efter sådan en aktiv tur hjem.

At vælge en hvalp

Hvalpe af denne race - meget pæne børn. Det er usandsynligt, at nogen vil vende barnet sprog til at beskrive denne offensiv sætning - "en hund med en rotte snude" Denne særlige race, så hvis du beslutter at købe et dyr, skal du kontakte en specialiseret planteskole eller til den velafprøvede opdrætter. Må ikke købe en hund på markedet, eller på en annonce. I dette tilfælde risikerer du at købe syge eller køter hvalp.

Barnet kan tages fra sin mor i en alder af to og en halv måned. På dette tidspunkt i kennelen vil blive foretaget alle de nødvendige vaccinationer til ham. Når du køber kig på tænderne. I denne alder af hvalpen bør være 12-6 på top og bund.

Sørg for at tjekke ørerne (vi talte om dette emne). Det er nok til at klappe dine hænder og se, om der er en reaktion på hvalpen. Det er tilrådeligt at komme i nærkontakt med barnet forældrene se på deres stamtavler. Normalt åbenlyse afvigelser fra standarden er ikke selv fagfolk er synlige.

uddannelse hvalp

Bull Terrier - hund hyperaktiv, så at begynde at uddanne hvalpen skal være fra de første dage af sit udseende i dit hjem. Den nye lejer skal være et sted for rekreation, en konkret sted at spise, som bør være en skål til mad og vand.

Først ejeren skal gøre det klart for dit barn, at han er den herre i huset. Du kan ikke gå på om hvalpen, at lade ham kravle op i sofaen eller tigger ved herres bord. Små bull terriere er meget klog. De lærer hurtigt, at fra andre mennesker ikke kan tage mad eller hente det fra jorden og så videre. D. Hvis du forstår, at du ikke kan hæve din egen hvalp, skal du kontakte din professionelle kynolog.

Hvor meget er en bull terrier?

Omkostningerne ved et hvilket som helst dyr afhænger af flere faktorer - tilstedeværelsen af stamtræet, "fortjeneste" af forældre, den fysiske tilstand af barnet, hans udstilling af perspektiver. Besvarelse af spørgsmålet:? "Hvor meget er en Bull Terrier', skal det bemærkes, at variationen i priserne i dag kan være fra 15 til 70 tusind rubler. Den gennemsnitlige pris for et bull terrier hvalpe i kenneler kendte varierer fra 30 til 40 tusind rubler. Den lavere pris skal advare køberen.

For at opsummere

Beskriv kort repræsentanter for Bull Terrier racen i få ord: stærk, adræt, kloge og pin, engagerede og venlige. Disse hunde har brug for tidlig socialisering og den obligatoriske undervisning. Egnede erfarne og aktive ejere. Du skal vide, at bull terrier, samt mange andre racer af hunde, vil ikke blive opfattet som leder af en nervøs og usikker person, samt grusom, såret dyr. Denne hund vil forelægge og svare pleje og kærlighed, og være loyale kun til den, der respekterer og sådan respekt skal gøre sig fortjent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.