SkønhedHudpleje

"Vichy", Termisk vand: beskrivelse og ansøgning indeholder

De fleste mennesker tror, at den bedste brug af termisk vand om sommeren, når huden er særligt sårbare over for de skadelige virkninger af sollys og kun dette værktøj kan redde fra den stærke varme. Men denne udtalelse er forkert, da mange eksperter siger, at fra sådan en vidunderlig "fugtighedscreme" bør ikke give op og i den kolde årstid. I løbet af denne periode, lokaler og kontorer meget tør luft, så epidermis kræver også særlig pleje. Derfor vil den termiske vand "Vichy Spa" være relevant på alle tider af året, fordi det er en reel mineral forår i miniature.

Nogle interessante historier

De første kurbade er dukket op i det gamle Rom. Lidt efter lidt blev disse hospitaler bygget over hele verden. I midten af det femtende århundrede, den helbredende vand begyndte at blive solgt på apoteker, men lad gå af det bare strengt på recept. I disse dage blev det ordineret til behandling af mavesår, gastritis, gastrointestinale lidelser, og vaskulære sygdomme.

Efter et stykke tid, dette naturprodukt begyndte ikke kun at gælde for bedre sundhed, men også for at opretholde skønhed. Termisk vand begyndte at genbruge eller tilføje til forskellige kosmetik. I midten af det tyvende århundrede, verden oplevede en prototype af lægemidlet væske i form af en spray. Over tid, forbedret han og blev en kendt over hele verden en moderne version af denne økologisk produkt.

Til dato, en leder i antallet af udstedte fonde besætte lande som Frankrig, Tjekkiet, Ungarn og Italien. En af de mest populære produkter blandt forbrugerne er det produkt, mærke "Vichy". Den termiske vand af det producerende selskab er i stor efterspørgsel, ikke kun blandt kvinder, men også blandt mænd.

produkt Beskrivelse

"Vichy" - termisk vand - overløb fra kilden, idet deres oprindelse i det indre af den franske park "Auvergne" vulkaner i en dybde af fire kilometer. Dens temperatur når 145 grader Celsius. Væsken har unikke egenskaber og er rig på mineraler nyttige.

Førende dermatologer og kosmetologer kaldet Vichy mærkevare er en reel eliksir af ungdom og skønhed. Dette værktøj er designet til enhver hudtype og alder, men det vil især være nyttigt for følsomme dermis. "Vichy" (termisk vand) absolut ikke giver anledning til allergiske reaktioner og frigives under de strenge regler i den farmaceutiske industri. Effektiviteten af sine handlinger bekræftet af et stort antal kliniske studier og særdeles positive tilbagemeldinger fra køberne.

Nyttige komponenter og egenskaber

Sammensætning termisk vand "Vichy" består af femten sjældne mineraler, herunder jern, calcium, kalium, mangan og silicium. Midler er absolut rent og naturligt produkt, fordi det ikke indeholder nogen konserveringsmidler og parfume tilsætningsstoffer. "Vichy", termisk vand, kan takket være dets ingredienser trænger dybt ind i de forskellige lag af epidermis, hvilket bidrager til den intensive vævsreparation, samt øge de beskyttende egenskaber af huden.

Hertil kommer, kosmetik perfekt udligner teint, er aktivt kæmper inflammation og Acne udbrud og kan skyde en bred vifte af rødme, irritation på huden og bidrager til at bekæmpe ældning. Ballonen af denne livgivende fluidum kan anvendes til at lindre træthed fra fladen, idet vandet af sprayen forbedrer hudfarve og feeds mineraler, vitaminer og salte. Takket være disse egenskaber, Vichy produkt har bred vifte af ansøgningen.

Når værktøjet kan bruges?

Så, hvordan man bruger termisk vand "Vichy"? Have ved hånden en sprayflaske, kan du altid tage en forfriskende dukkert. Bør anvendes på produktet på dit ansigt, hals, hænder og décolleté efter forskellige kosmetiske procedurer, fysisk anstrengelse eller i varmt eller konditioneret rum. Efter sådan en termisk bad straks opstår en følelse af friskhed og komfort, og er hydrering af epidermis vil tilføje styrke og energi. Hertil kommer, Vichy selskab er perfekt forberedelse til ekstra strømforsyning i huden. For at gøre dette, før anvendelsen af eventuelle cremer eller lotion Spray overfladen ansigt. En sådan procedure vil hjælpe både nyttige stoffer i kosmetiske produkter til at trænge dybere ind i vævet og gøre huden elastisk Bole.

Anvendes også mere og holdbarhed gør det termiske vand "Vichy". Brugen af det i dette tilfælde, muligvis som en klar make-up, og det rensede ansigt. Spray kan stadig være våd pensel til at anvende skyggen våd. Dette præparat er egnet til bortskaffelse af et tæt lag af pulver, der fremhæver alle fine rynker i ansigtet. For at gøre dette skal du drys lidt vand er færdig makeup. Dette vil hjælpe slippe af med den kedelige uklarhed og giver ansigtet en sund og strålende udseende. Ifølge producenten, er dette et naturligt middel ideel for alle aldre og alle hudtyper.

Effektivitet af termisk vand

Folk, der allerede har oplevet effekten af produktet fra denne producent, hævder, at efter sprøjtning deres hud var fugtig, usædvanligt glat, smidig og strålende. Person har erhvervet udhvilet og frisk udseende efter de forskellige spa-behandlinger.

Den termiske vand af dette mærke perfekt fjerner rødme og reducerer kløe. Ifølge kosmetologer og dermatologer, det er simpelthen et uundværligt redskab for ejere af tørre og meget følsomme hud. Derudover produkt er med behandling af psoriasis og rosacea, på grund af det faktum, at dette mirakelmiddel har en mere beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Hvordan søger?

Producenten anbefaler brug af denne facilitet i morgen og aften på renset hud, men det kan anvendes oftere, hvis det er nødvendigt. Nogle kvinder bruger også termisk vand efter fjernelse af make-up og før anvendelse af nogen kosmetisk produkt, fordi det er et fremragende supplement til nogen af rengøringen. Når sprøjtevæske på huden bør holdes fra cylinderorganet i en afstand af en fod fra ansigtet eller andet organ del. Så efter ansøgning til at vente i et minut og restprodukt forsigtigt med en tør klud eller vådt håndklæde.

kunde feedback

Med så mange nyttige komponenter, og medicinske egenskaber, er det ikke overraskende, at det er blevet så populær i de seneste termisk vand "Vichy". Anmeldelse pris og andre faktorer taler for dette produkt. Blandt de mange fordele ved kosmetiske produkter folk giver, er, at dette vand kan bruges hele året rundt. De vil også gerne, at det er i stand til perfekt tilpasse teint og befri huden af små porer. Derfor, at den, der startede bruge denne termiske væske, uden at det ikke kan. Det bliver en uundværlig ting i motion værelser, på stranden, i hjemmet og på arbejdspladsen.

udgifter til

Trods denne bred vifte af funktioner og et vidunderligt mineral struktur, meget billig termisk vand "Vichy". sin pris afhænger af cylinderen volumen. Aerosolen flaske med 50 ml koste omkring 290 rubler, og spray 150 ml - 430 s. I dette tilfælde vil en stor pakke af dette produkt være nok til mindst tre måneder under sit regelmæssig brug. Køb termisk væske af dette firma kan være i enhver special-forretning, men det er bedre at gøre det på et apotek.

Bestemt, den helbredende vand af Vichy brand er meget let at bruge, fordi der ud over at bære mere fugt og beskyttende funktion, har beskyttet huden mod de skadelige virkninger af miljøet og UV-stråler. Derfor bør en sådan en omsorgsfuld og universel produkt blevet en uundværlig ting i det daglige liv i enhver person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.