ForretningSalget

Food "hytten" supermarkeder: kundeanmeldelser

Dynamisk udvikling netværk af butikker for gennemførelsen af høj kvalitet mejeriprodukter - en "hytten". Consumer anmeldelser og reklame for en række store producenter på dette marked er tvunget til at spekulere på, om den virkelige "naturlige" og "friske" tilbyde os, ikke en markedsføring uanset om det er i receptionen? Lad os undersøge sammen, hvad produktet har at tilbyde virksomheden Andrew Krivenko.

Hvad er "hytten"?

Ideen til salg af naturlige mejeriprodukter i Moskva syntes umuligt. Mælk - en forgængelig vare, levering til storbyen tager tid. Der er en efterspørgsel har overbevist virksomhedens ledelse i efterspørgslen efter et sådant projekt. Samarbejdet er etableret med små gårde, som ligger langt væk fra produktion, veje og andre negative miljømæssige faktorer.

I foråret 2009 i Moskva, åbnede det første punkt i netværket, "hytten", anmeldelser af som viste, at forbrugerne straks værdsat fordelene ved det nye produkt. Ved udgangen af året tilføjede en anden 4 butikker, nu er der mere end 200 med en årlig omsætning på 2 milliarder rubler. Hver måned er der nye butikker. Antallet af leverandører fra forskellige regioner er nu måles flere dusin. På bare et par år, har landsbyen butikker forvandlet til hvide kabiner og moderne butik "hytte". Forbruger anmeldelser viste, at skabte overvågning og kvalitetskontrol system har været en succes. Forslag og kritik købere her behandles med omhu og positiv.

Hver dag, regn eller skinne om natten gå 10 lastbil distributionsnet, til morgen af friske produkter var på hylderne "hytten".

sortiment

Økologiske mejeriprodukter er repræsenteret i "hytten" i 60 positioner. Ud over mælk, yoghurt, creme fraiche, yoghurt, på salg et par slags ost, hytteost, yoghurt, fermenteret bagt mælk, fløde, acidophilus. Rækken af mejeriprodukter, babymad, herunder til børn fra 6 måneder - pyureshki, Bifilife, kvark med stykker af frugt, yoghurt, saft. Lækre ost gryderetter, hytteost med krydderurter og hvidløg -kaldet "dauber", gedemælk, delikatesser fra gedeost, hoppemælk, og andre produkter. "Hut", som gennemgår bekræfte, at den moderne køber mener om sammensætningen af brugte produkter, værdier sit ry.

I et sådant simpelt produkt som en børns yoghurt, mange producenter tilføje konserveringsmidler, fortykkelsesmidler, smagsstoffer og yoghurt som en del af "hytten" - kun mælk og gær. Og prisen er ikke signifikant forskellig.

kvalitetskontrol

For et naturligt produkt mejeri forudsætning - pasteurisering og en overensstemmelsesattest fra den sanitære og epidemiologiske station. På jagt efter den "gode kvalitet" fabrikanter direktør for "hytten" rejste til Moskva og Kaluga regioner. Nødvendig god kvalitet til en overkommelig pris: lave priser normalt indikerer tilstedeværelsen af tilsætningsstoffer i produktet. Med en af de første leverandører var et overlay: creme fraiche og kefir var vegetabilsk fedt, som er blevet bekræftet i laboratoriet. Forsøget blev forsinket i et år, men resultatet var til fordel for "hytte:. Mejeriprodukter"

Anmeldelser fra leverandører tvetydige, ikke alle er tilfredse med en række strenge kvalitetskontrol foranstaltninger. Arbejde med hver fabrikant i "hytten" bliver til "vindende" høj molochki hver dag. Hver måned, nogle gange 2 gange om måneden, enkelte producents produktion bliver testet i laboratoriet. Indført et nyt system for arbejdet med ægteskab. Forkælet partiet returneres til fabrikken. For nogle producenter hævder "hytten" vendte rundt og lukke kontrol. For en tilsat konserveringsmiddel, antibiotiske netværk straks ophæve kontrakten. Evne tørre mælk kosttilskud til hver plante verificeret selv på en produktionslinje, skal det være fysisk umuligt. Selv sælgere er blevet en del af produktionen kontrolsystem i "hytten": påvisning af et ægteskab bliver sat på lønstigning.

Hvor mælk? leverandører

I dag den grundlæggende sortiment i "hytten" levere 5 producenter, heriblandt plante "hakke-mælk", landbrugs firma "Optina" CK "Neil". Mindst køreposition (gryderetter, ged mejeriprodukter, ost, kumis) tegner sig for mere end 10 producenter. De leverer til nettet op til halvdelen af sin produktion. Blandt leverandørerne - "Præsidentens gården", indså gennem "hytten" alle produkter.

Om aftenen tager i produktionen af mælk, arbejdede ud for dagen, om morgenen for at få friske fødevarer tællere "hytten". Anmeldelser af positive netudbydere. Samarbejdet går godt. "Hut" ikke hæve priserne, kræver ikke en strækning af opbevaringstid. Alle varer sælges til fem om aftenen. Dette er den rigtige tilgang til fødevarer: lavet - spiste, derefter stadig produceres efter behov.

Søg på samarbejdspartnere

Andrew Krivenko konstant voksende vifte af leverandører. Virksomheden har to eksperter, hvis vigtigste opgave er at finde nye partnere. De har rejst Moskva-regionen, Yaroslavl, Smolensk, Tver, Tula regioner. Permanent salgsvækst fører undertiden til en mangel på råvarer! Et eksempel er den Kaluga-regionen (virksomheder - vigtigste partnere "hytten"), som viste konkurrencen om mælk mellem lokale producenter.

De vigtigste afsætningskanal "hytten" bliver umulig, direktøren, som den næste afkast er stærkt hits lommen på producenten, gå til netværket op til 50% af gelé. Men op til 30% af salget gennem "hytten" - en mere fornuftig figur. Derfor nye forretningspartnere - en vital nødvendighed for "hytten".

overkommelige priser

Sund kost - er produkter af "hytten". Kundernes anmeldelser sige, at alt, der foreslås i netværket, velsmagende, høj kvalitet og til en overkommelig pris. Hvor det er muligt at opretholde disse prisniveauer? Det faktum, at dette er et grundlæggende spørgsmål for virksomheden - produktet tilgængeligt til massen forbruger. Generaldirektøren mener, at ideen om markedsføring af økologiske produkter er ikke ny, men normalt tilbyde sådanne varer til oppustede priser. Priserne i "hytten" ikke bedre end andre mærkevarer masse produkter og holdes på det gennemsnitlige niveau. Dette er muligt på grund af de lave omkostninger og lave marginer. Salgspriser fra regionale producenter er acceptable. Stat "hytten" blev aldrig en stor, tung andel i det tage sælgerne. Udgifterne til leje salgslokaler lave. De vigtigste omkostninger falde til transport af produkterne.

Specificitet af arbejdet i "hytten"

En af de få netværk, der har udviklet uden reklamer - en "hytten". Kundernes anmeldelser har givet nogle interessante statistikker: efter råd fra venner kom til butikken 30% af køberne, besøges dagligt "hytten" - 50%. Hovedparten af forbrugerne - det er mødre med børn og ældre. Tiltrække og fastholde en sådan kunde, der, hvis noget går galt, fortælle alle dine venner, kan kun være opmærksom og venlig holdning.

Rækken af specifikke, og uden yderligere kvalifikationer sælgere kan ikke gøre. Dens kompleksitet har noget arbejde, ikke bare arbejde i "hytten". Anmeldelser personale kan fortælle, at skal hele tiden udvikle sig med henblik på at nå ud til kunderne. Sælgere er ikke bare "sælge", de fungerer som konsulenter, projektledere, hvilket bringer til en potentiel kunde en idé om de naturlige, friske og velsmagende produkter. smagning af "hut" produkter er undertiden afholdt. Feedback fra kunderne har været overvældende positive og tilfredse kundeservice system.

Efter en uge med arbejde, det bliver klart, om en vellykket ny butik "hytten". Lukker gennemsnit hver syvende punkt. Butikker i de mest populære steder er den daglige omsætning på op til 40 tusind. Gnid., Og nogle gange omsætningen er dobbelt så stor. Produkter, der er opført i morgen, realiserede i løbet af dagen, resterne af nogle produktkategorier tegner sig for en fjerdedel af alle varer. De normalt "go" til næste dag før frokost.

Arbejde i "hytten". Feedback fra personale

Det vigtigste kriterium for fremtidige sælgere direktør for "hytten" lød sådan her: kærlighed til mennesker. Ved første øjekast enkel, men som ønsker at få dem et job for at gå gennem en streng udvælgelse. Hvad er kendetegnene for rekruttering til hovedstadsområdet netværk og hvordan man skal reagere på hendes personale?

arbejde i "hytten" anses ganske prestigefyldte blandt hovedstadens detailmarkedet. Anmeldelser leverandører varieret, men overvejende positive. Løn af 50 tusind. Gnid. tilfredse mennesker. Det er muligt at modtage og 100 tusind. Gnid., For eksempel, når lanceringen af nye punkter. Disse arbejdsvilkår betyder ikke, at der ikke er nogen problemer med personalet. Ikke alle er klar til at arbejde ærligt, det er derfor, der var et konkret system for rekruttering af flere etaper.

  • Træning for ansøgere i to dage. 30% af kandidaterne på deres egen elimineres, da de ikke er tilfredse med arbejdsforholdene og detaljerne i butikken "hytten". Anmeldelser personale modtager uddannelse i almen positiv.
  • Uddannelse. Markeringen er meget hårdt: 10 mennesker kun 2 bliver sælgere.
  • Kriminalforsorgen.

Den er lavet udvælgelse er normalt ikke altid til fordel for faglærte sælgere, da de er vanskelige at omskole. Nuværende og tidligere lærere, ledere, sygeplejersker i butikkerne, "hytten". Anmeldelser af medarbejderne er forskellige. Af de fordele bemærkes, at selskabet har en anstændig, løn hvide, straks betale behandlingen, udføre aktiviteter for arbejdsstyrken, motivation -% af planen. Af de negative sider - en kompleks tidsplan (4/2 eller 5/1 skift - 12 timer og nogle gange længere), der er lidt output. På nogle punkter de dårlige arbejdsforhold, god pointe med den højeste omsætning falder kun erfarne medarbejdere, der ikke har overholdt deres plan nytilkomne er under afskedigelse.

i stedet for en konklusion

Det anslåede antal Muscovites ønsker at erhverve et naturligt mejeriprodukt er mindst 10%. Denne efterspørgsel kan ikke opfylde de eksisterende tilbud på markedet - en sjælden og dyr i form af online shopping. Derfor er det produkter "hytten" blev så populær. Anmeldelser af netværksprodukter sige, at kvaliteten og simple produkter er blevet den "frisk pust" uden tilsætningsstoffer for beboere i store byer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.