Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan forbereder ruller af kyllingebryst

Når du begynder at irritere alle de sædvanlige retter, opmærksomt og omsorgsfuldt værtinde på udkig efter dem velsmagende erstatning. Valsede kylling bryster - bare noget, der er så velegnet til ferien bordet, og det er en ret, som kan være et alternativ koteletter. Sådanne ruller fyldte grøntsager, svampe, frugter eller omviklet med ost og krydderurter. Indstillinger til madlavning en masse, dette er en af dem.

I fire portioner af kyllingebryst vil være nyttige:

 • kylling - én stk;.
 • Æg - to stykker;.
 • hård ost - 50 g;
 • dild, persille - en bjælke;
 • smør - 50 g

Vask kyllingebryster, adskille kødet fra benene og vener. Mørbrad lidt frastøde og skåret på langs i fire stykker. Hver portion med salt og peber på begge sider. Nu gnide ost på et medie rivejern, og dild og persille hakkes fint. På hvert stykke bryst lå lidt ost og krydderurter, sprede fyldet på et stykke kød. Rul fileterne i ruller, og pålideligheden af kød og fyldet er ikke brød, kan vedhæfte alle af tandstikker. Slå to æg i potten og røre piskeris eller en gaffel. Put smør på panden. Når det smelter, kan det sendes til ruller af kyllingebryst, som først skal dyppet i æg. Steg på alle sider til de er gyldne brune. For et par minutter, indtil kogt, dække panden med et låg og slukke brænderen. Alle ruller af kyllingebryst klar! Dette er den nemmeste opskrift retter.

Kylling ruller i ovnen. Opskrift № 2

For at forberede brystet i fire dele, du har brug for:

 • kyllingebryst - én stk;.
 • paprika - Tre pc'er;.
 • løg - ét stykke. medium størrelse;
 • ost - 100 g;
 • vegetabilsk olie;
 • Folie til bagning i ovnen.

frastøder forsigtigt kylling, tidligere vasket grundigt og separeres fra knogler og hud. Så steger i en gryde skåret julienne peberfrugt. Hvis du tager denne ingrediens i forskellige farver, vil de ruller af kyllingebryst vise sig smuk og interessant, og derfor mere smag. Nu tilføje de hakkede løg og steg kvadrater med peber indtil kogt. Sæt kyllingefileterne på folien, så stykkerne passe stramt sammen og peger i en formation stykke. Nu kødet med salt og peber, og derefter placere på toppen af de tidligere stegte grøntsager. Skær osten i små tern og læg på peberfrugter og løg. Dernæst dreje kyllingebryst ruller hjælp folie. Kanterne af hendes fletning eller putter, at kødet ikke falder ud, og saften ikke flyder ud. Bagning sendes fra ruller i ovnen i fyrre til fyrre fem minutter ved temperatur på to hundrede grader. Når fadet er klar, skal det fjernes, drej folien og skåret i stykker, de skal have omkring fire eller fem stykker. Serveres bryster sammen med garniture varme eller kølede, som en snack. Du kan stadig blive tilføjet til fyldet ristede og finthakkede svampe, som også er lækker. Hvis rullerne skæres lidt af dåse ananas, så kødet vil smage behagelig sødme. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.