Kunst og underholdningKunst

Nikolai Kopeikin - moderne satirisk kunstner

Samfundet har altid ser mennesker, der skaber noget unikt. Det er især svært at komme op med noget helt nyt i et udviklet område. Det lykkedes den berømte russiske kunstner Nikolai Kopeikin, som det lykkedes ikke blot at skabe en ny retning i maleriet, men også at gøre deres arbejde relevant og aktuel. Men første ting først.

Biografi af forfatteren

Nikolai Kopeikin blev født i den nordlige Ruslands hovedstad i 1966. i forbindelse med et bestemt verdensbillede, der gennemsyrer hans arbejde, kunstneren hævder dog, at hans fødsel er dateret 1936/06/02 af, hvad der skete i Puhtograde, og nu bor og arbejder i det bremser By.

Kopeikin talent for at tegne opstået i barndommen. Drengen kunne tilbringe timer at gøre dette. To eksamensbeviser for højere uddannelser på forfatteren har intet at gøre med maleri. Den første kunstner var i 1990, efter sin eksamen fra Det Naturvidenskabelige Fremmedsprog BSPI, den anden - fire år senere, i retning af "Management".

Intet andet blev sagt om, hvor han studerede kreativ aktivitet Nikolai Kopeikin. Kunstneren har ikke den nødvendige uddannelse, men han har ekstraordinære evner, uudtømmelig fantasi, samt mange nye ideer til udtryk i hans aktuelle værker.

Ud over maleriet, forfatter til mange andre interesser og aktiviteter. Så Kopeikin har mere end 15 år med musikalske gruppe "NOM" ( "En uformel sammenslutning af unge"). En anden kunstners projekt - oprettelsen af den kreative foreningen "KOLHUi" (står for "Magiske kunstnere"), som opererer siden 2002.

maler værker blev populær efter han bogført dem på internettet. menneskelige laster billede genklang hos millioner af mennesker, derfor, på grund af den såkaldte Fortress (en funktion, som du kan dele dette indlæg med dine venner på sociale netværk), kunstneren er nu kendt til en masse publikum.

billedet forfatter

Hvad er det så, lærreder kendt kunstner Nikolai Kopeikin? Alle malerier af forfatteren er skrevet i stil med tegneserie realisme, opfundet af kunstneren.

Arbejdet med stil minder om sovjetiske propaganda plakater, absurd folklore, samt illustrationer af børnebøger.

Kopeikin bor og arbejder i det nordlige Ruslands hovedstad, så de fleste af hans værker er forbundet med denne by. Et eksempel er hele cyklussen - "Elefanter Petersborg" Kunstneren har udviklet en myte om, hvordan de første sådanne dyr bragt til byen under regeringstid af Peter Jeg, der var andre elefanter, som gradvist menneskeliggøre og blive blikkenslagere. Fra et langt liv for tæt på de mennesker, disse giganter har vedtaget, er langt fra de bedste kvaliteter af den menneskelige race, som kommer til udtryk i malerierne.

Maleren elsker at gøre grin med den dårlige side af den menneskelige natur. For at gøre dette, bruger han billeder af kendte indenlandske og udenlandske tegneseriefigurer og tegneseriefigurer. Således, forfatteren tiltrådte i sit værk "Superbogatyri" berømte maleri Vasnetsov med billeder af Batman, Superman og Spider-Man. Således Kopeikin ønskede at skildre ændret sig i moderne mennesker idealet om sande helte.

Endnu et billede, der viser de menneskelige laster, - "Ship Rat". På lærredet skildrer tre kosmonauter. To af dem sover, og den tredje på dette tidspunkt at spise almindelige fødevarer.

Værket "Røgen" skildrer en mand flygte fra virkeligheden ind i en verden af illusioner og knæfald i påvirket tilstand.

udstillinger

Ikke kun i den russiske populære Nikolai Kopeikin. kunstværker mere end 30 gange udstillet sammen med andre forfattere, og 15 gange som en soloudstilling format på forskellige spillesteder i landet og i de større europæiske byer: London, Amsterdam, Geneve og andre.

andre aktiviteter

Som nævnt ovenfor, Nikolai Kopeikin er engageret ikke bare i maleri. Han, med deltagelse af A. Kagadeeva, tog mange spillefilm: .. "hviderussiske profit", "Bigården", "Geopolipy", "Brown århundrede russisk litteratur" osv Hans instruktørens talent blev anerkendt af juryen af forskellige filmfestivaler ( "Film chok" Rotterdam IFF og så videre.).

Hertil kommer, at kunstneren er forfatter til et utal af postkort og plakater i stil med hans foretrukne multrealizma.

verdensbillede

Nikolai Kopeikin engang sagde i et interview om, hvordan han ser rolle skaberen i Rusland. Ifølge kunstneren, i de europæiske lande til at henvise til kunstnere som repræsentanter for de øverste klasser, bliver de opfattet sublim. I vores land, at være kreativ behandlet som noget radikalt, nogle gange endda revolutionær, og dermed dens værdi stiger.

Nikolai Kopeikin siger, at der ikke er noget nyt, havde han ikke kommer op i maleriet. Malerier - bare et middel til at udtrykke tanker. Hans tegnefilm ofte nævnt hans arbejde, ville ikke behandle multrealizmu hvis de ikke var maleriet. Og hvis det er, så er denne retning af kunst er i live og voksende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.