Mad og drikkevarerDesserter

Hjem Bjørn "Barney": opskrift

Alle børn elsker slik, småkager og andre søde sager. Særligt populære Biscuit Bjørn "Barney" blandt vore unge landsmænd. Opskriften i butikken vil blive præsenteret i den aktuelle publikation.

Den klassiske version

Dette anses for en grundlæggende opskrift. På baggrund af det kan være at lave mad kiks med forskellige fyld. Tilføjelse til sammensætningen godbidder vanille, kakao og kondenseret mælk, får du en helt ny dessert. Før du begynder at ælte dej, skal du sørge for at kontrollere, om der er i dine køkkenskabe alle de nødvendige produkter. På dette tidspunkt, skal du bruge:

 • Et hundrede gram hvedemel.
 • Tre friske hønseæg.
 • Fire spsk sukker.
 • Et hundrede og halvtreds milliliter mælk.
 • En halv spiseskefuld bagepulver.
 • En fjerdedel af en pakke smør.

For at have vist sig lækker Bjørn "Barney", opskriften som forstår i detaljer i denne publikation må kun bruge produkter friske kvalitetsprodukter.

Beskrivelse af fremgangsmåden

I en skål, fyldt med smeltet smør, sende rå æg og bland grundigt. I den resulterende masse hældes mælken og pisk piskeris igen.

I en separat skål kombinere tidligere sigtet mel, bagepulver og sukker. At bære "Barney", opskriften, som du vil lære lige nu, var mere smagfuld, at bulk ingredienserne, du kan tilføje vanille. Den resulterende blanding blev forsigtigt indført i skålen i æg og smør og pisket piskeris indtil glat. Det færdige dej skal ikke være for tyk. I udseende ville det ligne creme fraiche eller yoghurt.

Den resulterende dej hældes i kopper og sendes ind i ovnen. Bages Bears "Barney", hjem opskrift, som kan ses ovenfor, i ovnen, forvarmet at rykke to hundrede grader. Efter omkring tyve minutter de blev fjernet fra ovnen, afkøles og først derefter fjernet fra formene. Ellers varm dessert kan opdeles i flere dele.

Option med banan påfyldning

Bjørn "Barney", opskriften som præsenteres nedenfor, er usædvanligt udbud og smagfuld. Denne kage på ingen måde ringere end en analog butik, og i modsætning til sidstnævnte, betyder det ikke indeholder skadelige tilsætningsstoffer. Før du går i gang med testen, gå til butikken for alle de nødvendige produkter. I så fald skal du være lige ved hånden:

 • Et hundrede milliliter mælk.
 • Et stort moden banan.
 • Et hundrede gram hvedemel.
 • Teskefuld bagepulver.
 • En fjerdedel af en pakke smør.
 • Tre friske hønseæg.
 • Halvtreds gram brunt sukker.

På antallet af komponenter er seks store eller tolv små bjørne.

Forberedelsen teknologi

, Ligesom dit barn til din bagt Bjørn "Barney", opskriften med et foto, som du kan se i dagens publikation, skal du kun bruge friske og kvalitetsprodukter. Det er også vigtigt at omhyggeligt observere den anbefalede forhold mellem ingredienserne.

De kombinerede rene dyb skål rå kylling æg og en på forhånd smeltet smør. Alt dette omrøres grundigt, indtil glat. Normalt anvendes til dette formål en almindelig piskeris.

I en skål med den resulterende blanding hældes i mælken og langsomt hæld sigtede mel i forvejen. Så er der også sendt til bagepulver og brun sukker og bland godt. Som et resultat, bør du have en temmelig flydende dej, i udseende ligner bruges til at lave muffins.

Fordi Bjørn "Barney", opskriften på hvilket betragtes i denne artikel, vil være med banan fyld, bør begynde at forberede frugten. Hans skrællet, skåret i små stykker, anbringes i en separat skål og æltes ved hjælp af en konventionel prop.

Den fremstillede silikoneformen hældes dej. I midten af hver af dem spredt en teskefuld moset banan. Derefter bliver de udfyldte formularer sendt til ovnen, forvarmet til to hundrede grader. Efter cirka femten minutter af deres udvundet fra ovnen og afkøles. Kun derefter afkølet bears fjernes fra formene og tjene. Til hjemmelavede desserter var mere duftende i dejen tilføje vanille.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.