FormationSprog

Ingen ende: værdi phraseologism, fortolkning og beslutsomhed

Formsprog - det er et specielt lag af sprog, der hjælper os med at bygge vores tale. Stabile kombinationer af ord, der udgør idiomer, der er omkring et par titusinder i det russiske sprog. De tillader mere lyst, levende og rammende udtrykker mange ideer, koncepter og fænomener i livet. Disse udtryk har altid eksisteret, og når forskerne vendt deres opmærksomhed mod dem, begyndte dybere for at studere deres natur. Så der var en helt ny gren af videnskaben - fraseologi.

I denne artikel vil vi fokusere på phraseologisms "ingen ende". Betydning phraseologism ikke forstå alting rigtigt, så vi vil komme nærmere ind på fortolkningen af dette udtryk.

Refleksion af de åndelige mennesker i phraseologisms

Før vi afslører betydningen og fortolkningen af udtrykket "ingen ende", vil jeg gerne uddybe begrebet fraseologi i det russiske sprog. Hvad de gør alt i vores tale? Som nævnt ovenfor, de pryder vores tale og give mere fuldstændigt og præcist udtrykke deres tanker. Men ikke kun værdien af fraseologi. Med deres hjælp kan vi dybere trænge ind i vores historie, at forstå karakteren og sjælen i det russiske folk. I sådanne kollokationer afslører mangfoldigheden af menneskelige relationer og den generelle opfattelse af livet. "Scramble", "højlys dag", "kæmpe tilbage", "komme væk", "fanget", "knirkende hjerte", "ingen ende" - værdien af fraseologiske i hver af disse og titusinder af sådanne kollokationer tillader dechifrere folks holdning til visse menneskers adfærd, livsomstændigheder og begivenheder. Disse udtryk akkumulere et væld af erfaringer af vores historie, arbejdskraft færdigheder, kærlighed til naturen og fædreland, andre moralske egenskaber ved det russiske folk.

Hvordan idiomer

Historien om fremkomsten af fraseologi mest forskelligartede. Nogle sætninger kom til os fra eventyrene, fabler, sange, ordsprog og lignelser. For eksempel :. "Rivers of mælk", "god fyr" osv En del af faste udtryk, der er forbundet med professionel tale. Eksempler på sådanne udtryk er "uden for scenen." Som det fremgår af komponenterne i ord, er omsætningen taget fra en tale af kunstnerne. Eller "i timen for en teskefuld" - dette udtryk kommer fra lægegerningen. Også, fangst sætning vises i færd med låntagning. For eksempel, en del af fraseologi lånt fra Bibelen, for eksempel: .. "tvivlende Thomas", "fortabte søn" osv Mange sætninger kommer til os fra mytologi i det gamle Rom og det antikke Grækenland. Denne bemærkelsesværdige sætning :. "akilleshæl", "arbejdskraft af Sisyfos", "Augias stalde" osv Nogle udtryk lånt fra værker af verden klassikere, såsom "at være eller ikke at være." Denne sætning er taget fra William Shakespeare kaldet "Hamlet".

Hvor tog sine oprindelse idiomer, er de fast forankret i vores sind, og er almindeligt anvendt i tale.

"Ingen ende": værdien phraseologism

Endelig kommer vi til emnet for denne artikel. Hvad betyder udtrykket "ingen ende"? Phraseologism værdi er som følger: der er ingen ende - det er en stor mængde arbejde, som enten stadig ikke begynde at udføre, enten, på trods af den allerede anstændigt henrettet beløb, er stadig meget langt til færdiggørelse. Normalt siger, at, når de ønsker at understrege, at foran en hård opgave, der tager en masse tid og bliver nødt til at udøve en masse fysisk og mental anstrengelse.

"Ingen ende" (hvilket betyder phraseologism) i ét ord kan udtrykkes som "mange". Følelsesmæssig farvning af sætningen er meget lys. Opkald kant uudnyttet, folk ønskede at understrege omfanget af arbejdet. Som man siger: "Ned og ud problemerne begyndte," det er den vanskeligste at starte, begynde at enhver virksomhed, og så vil det have det hele ... den er indstillet til "en masser" bevidst brugt i vores phraseologisms. Formsprog understreger, at omfanget af det arbejde er så bred, at selv hvis en person allerede begyndt at udføre opgaven, dens samlede volumen i forhold til, at udførte så ubetydelige, at det ikke engang kan komme i betragtning.

Formsprog "ingen ende" bruges også i sådanne betydninger: overskydende, overflod eller jomfru forsyning af noget.

Hvad er kanten af en masser

Uudnyttet kaldet kanten af feltet, som endnu ikke er begyndt at pløje, så og høst. Imidlertid er udtrykket "ingen ende", der anvendes, selvfølgelig, ikke kun i form af feltarbejde. Dens værdi gælder for alle aktiviteter eller eventuelle reserver. Denne sætning kan bruges i næsten ethvert område, hvor det passer ind i dets betydning: om det er nogle vigtige arbejde i produktionen eller gøremål husmor. Denne formsprog understreger netop, hvad en masse arbejde at være, og vil arbejde hårdt. Hvis der anvendes udtrykket i relation til uudnyttede reserver, betyder det, at disse bestande - overflod.

Synonymer og antonymer phraseologism

Vores formsprog er som synonymer og antonymer. Af synonymer er følgende: en masse, nok, tæller ikke, ud over kanten, i overskud, over taget, en hel del, i løs vægt, i tusindvis, og andre. Som vi kan se, synonymer i phraseologism meget. Nogle af dem gælder kun for samtale stil, for eksempel over ørerne, da frygten for, at hunde nerezanyh, etc. De kan ikke bruges i forskning eller forretning kommunikation ...

Vores sætning, hvis den bruges til at betyde "en masse", er der også en antonym. Denne "one-to og fejlberegnet", som betyder "lille".

konklusion

Formsprog - er specielle sætninger, der afspejler essensen af de mennesker og deres holdning til verden. I russisk, mange velkendte udtryk, som giver en prøve af moral og menneskelighed. Decrying de negative karaktertræk og forherlige det positive, de bringer ånd flid, retfærdighed, venlighed, lydhørhed, styrke og stolthed. At en sådan mand i Rusland har altid været betragtet som en model af det moralske ideal. I hovedet på det russiske folk modet, tapperhed og selvopofrelse har altid haft en central placering blandt alle andre menneskelige kvaliteter. Denne egenskab af den russiske sjæl er afspejlet i en række vingede vendinger og udtryk, kaldet fraseologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.