FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvordan man skriver et essay om "Hvad betyder det for mig moderlandet?": Eksempler og tips

Essay "Hvad betyder det for mig moderlandet?" I dag er der næsten hver skole-program i russisk sprog og litteratur. Dette arbejde er ikke kun hjælper eleverne til at forbedre deres kendskab til morfologi, tegnsætning og stavning. Hun er også udvikler evnen til at tænke og udtrykke ideer korrekt. Dette er - den primære opgave fungerer.

Hvor skal man begynde?

Mange studerende har svært ved er forbundet med at skrive det første stykke. At få det rigtige ville være at starte? Der er ikke noget enkelt svar. Essay "Hvad betyder det for mig Motherland?" - det er arbejdet med en gratis tema. Fordi starten, da indholdet kan være enhver. Den vigtigste ting, at posten var informativ og kort. For eksempel dette: "Vi er alle godt klar over , at et sådant hjemland. Dette - det land, hvor hver af os blev født. Vi svarer uden tøven. Men hvad er et lille land? Efter alt, er det også er alle. Og det er - det bedste sted for vores familie. De, der er forbundet med de bedste minder fra barndom og ungdom. De steder, hvor vi voksede op til at kende verden. By, landsby, kvarter, gade eller hus. Jeg, som alle andre, har også sin egen lille fædreland. "

På denne tiltrædelse kan være afsluttet. Tråd indikerer mulig - læseren straks forstår, at jo mere vil vi fokusere på fædreland. Dette er en af de muligheder, og ganske god.

indhold

Essay "Hvad betyder det for mig moderlandet?" Ligesom alle andre arbejde, der kræves for at være struktureret. Alle essays har en tredelt formular. Den første del er blevet beskrevet ovenfor. Det - posten. Den anden - den vigtigste del, eller som det kaldes, indholdet.

Det bør være den største målt i volumen. Det er i den vigtigste del af den beskrevne emne. Men årsagen skal være i den samme karakter, hvor det blev lanceret essays. Her er hvad man skal kigge efter den vigtigste del, skrevet i forlængelse af ovenstående eksempel er givet i posten: "Jeg blev født i den smukke by N. Det er ikke hovedstaden, ikke en storby. Men ikke desto mindre, at han ikke er meget lille. Så er der visse attraktioner og lokale skønhed, men gå ikke her, titusinder af turister hvert år. Men det gør ikke min by mindre smuk. Fordi jeg elsker ham. Jeg ved alt her - fra afsides gader, slutter på steder, der er svære at finde samvær. Hvert område er tilknyttet nogle minder. Og de steder, som den besøgende ser ganske almindelige, jeg synes at være speciel, enestående. Dette - min favorit og fædreland. For mig var det altid vil være noget særligt. "

stilistiske

Således blev den ovenstående eksempel givet i afsnittet, som kunne blive en vigtig del af essayet "Hvad betyder det for mig Motherland?". Og for at være helt præcis, hendes kommando. Da den vigtigste del stadig efter volumen bør være ikke lille.

Hvad du skal lære i første omgang? Det faktum, at teksten ikke skal være "tør". Må ikke være genert til at bruge kunstneriske udtryksformer. Men teksten er ikke værd oversaturate dem. Det er vigtigt at overholde foranstaltningen.

Den anden regel - i teksten skal være ræsonnement og beskrivende elementer. Som nævnt ovenfor, enhver essay lærer primært den studerende til at udtrykke deres tanker og personlige holdning til emnet. For uden beskyldninger og deres efterfølgende undersøgelser, heller ikke kan gøre. Alt dette vil gøre det arbejde "Jeg elsker mit fædreland" interessant. Du skal huske kun én regel: Skriv sætningen, skal du straks bevise sin korrekthed. Ved at følge denne enkle princip, være i stand til at gøre teksten logisk.

konklusion

Og endelig et par ord om, hvad der bør være den sidste linje i sit essay "Hvad er mit fædreland? For mig." Skriften kan være alt, det kunne forstås af det foregående. Men uanset de specifikke, smalle fag, konklusionen er altid den samme. Nemlig - en kort, rummelig, der opsummerer, hvad der tidligere er blevet sagt.

Hvis, igen, baseret på de tidligere nævnte eksempler, slutningen kunne være: "Jeg er meget glad for sin lille hjem. For mig er alt velkendt og tæt. Og vigtigst af alt, jeg føler afslappet her. Og dette - den vigtigste forudsætning for lykke «. Eller du kan tilføje lidt mere patriotisme: "Jeg tror, at alle bør være opmærksomme på deres fædreland. Om det sted, hvor han blev født, opvokset, studerede og blev en personlighed. Efter alt, hvor ville hver af os viste sig ikke at være noget, Homeland er stadig som det var, og er stadig den eneste. "

Generelt kan varianter af slutning være masse. Det vigtigste er, at det viste sig godt og harmonisk fuldende teksten. Følelse af vage eller ufuldstændige bør ikke være.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.