SundhedSygdomme og betingelser

Cardiac astma. Den tilstand, hvor der er behov for nødhjælp.

Forfærdelig symptom på hjertesvigt - hjerte-astma. Det begynder brat, det kan ske om natten eller om aftenen, i det mindste i løbet af dagen. Brystet føles tæthed, puls stiger, og der er kvælning. Mennesket, som regel i sådanne øjeblikke det oplever et akut anfald af frygt, frygt for døden. Oftest sidder med hænderne på stående nærliggende objekter og forsøger at trække vejret. Huden bliver blå farvetone, især hendes læber, kroppen er dækket med koldsved. Hvis patienten ikke medvirke i de første par minutter, vil der være en svær hoste, tør, derefter med slim. Dette indikerer, at patienten begynder lungeødem. Blodtrykket er stærkt reduceret eller i modsætning hertil stiger.

I alvorlige situationer, vejrtrækning quickens yderligere, pulsen stiger til hundrede eller flere slag i minuttet, er der slim i form af et lyserødt skum. Meget ens i deres grundlæggende funktioner anfald af sygdomme som astma og hjerte. Emergency pleje i disse tilfælde er forskellige, og det er vigtigt at vide, hvad sygdommen blev efterfulgt af udviklingen af angreb. Konsekvensen af hypertension, atherosklerose og aortiske hjertesygdom bliver hjerte-astma. Nødhjælp, under alle omstændigheder skal begynde med det umiddelbare krav om en ambulance.

Selv hvis patienten ikke klager over smerter i hjertet, bør den gives nitroglycerin eller validol under tungen. Og derefter åbne sine porte for at lette vejrtrækningen og måle blodtryk. Hvis hypotension det bør give tilbagelænet position, og i hypertension plante oprejst. Forbered et bassin med varmt vand og underben til patienten ved at trække dem over knæet med en elastisk bandage, hvis der er nogen, pasform og regelmæssig nylonstrømpe. Dette vil bidrage til at reducere blodtilførslen til hjertet, og patienten vil blive lettere. Altid, at den fastspændte vene som klemme arterien, kan forstyrre blodgennemstrømningen og forværre patientens tilstand. I intet tilfælde ikke forlader en årepresse på kroppen i for lang tid. Den kan rumme op til ankomsten af en ambulance, men ikke mere end tyve minutter. Hvis bistand forsinket, skal ledninger fjernes, og efter nogen tid at indføre.

For ikke forstyrret hjerte-astma, kan forhindre en gentagelse af sådanne angreb fra forskellige folkemusik opskrifter. Praksis har vist deres effektivitet, og mange mennesker bruger disse infusioner og afkog til at reducere sværhedsgraden og hyppigheden af angreb sådanne sygdomme som hjerte- astma. Behandlingen bør være lang, og vigtigst af alt, regelmæssig. Infusionen er lavet af brændenælde blade (to dele), rør (en del) og den Cygnet (én del). Hæld kogende vand og insistere i flere timer. Derefter tilsættes til det et par spiseskefulde bagepulver og efterlade et lunt sted i solen i ti dage. Taget dagligt før måltider. Denne infusion med til at forhindre re-angreb sådanne sygdomme som hjerte-astma.

Behandling af åreforkalkning og angina, der udvikler sig som et resultat af hjerte-astma, effektivt nok, hvis du bruger citronsaft med honning. De er blandet med kogt vand og drikke denne helbredende drik dagligt ved sengetid. En meget god måde at rense blodkarrene og øge hjerte er hvidløg. Spis det hver dag, og hjerte-astma vil aldrig forekomme. Efter at have lidt alvorlig betingelse for en bedre genopretning af organismen, er det stærkt anbefales at lave velsmagende blanding af valnødder, rosiner og honning. Der bør være hver dag, for eksempel, i stedet for dessert. Rene fartøjer fra kolesterol ved hjælp af infusion af vejbred. Dette er et fantastisk værktøj til at hjælpe permanent bevare sundhed og føler stor. Brygge det skal være dagligt og umiddelbart efter fremstilling af drikke. Vær aktiv, positiv, se dit helbred, og sygdommen vil trække sig tilbage for evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.